![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
שלום לכולם ,
הרכב : Punto HGT 2001 . רשימת תקלות מעצבנות , ועל הדרך האוטו צריך להכנס לטיפול 10000 בקרוב . 1. שאני עומד ברמזור , האוטו רועד קצת , רעידות קטנות מעצבנות , כאילו הסרק לא יציב . מזה יכול להיות ? אני רואה גם במחוג של הסל"ד שהוא עולה ויורד ממש ממש בקטנות , קשה אפילו לראות . 2 . בנסיעה מהירה יש רעש כזה , של חריקה קטנה כזאת מהגלגל הקדמי . אני חושב שזה מיסב . זה לא בעיה להחליף נכון ? ומהי בערך העלות ? 3. שאני עולה על מהמורות יש לי רעש מעצבן כזה של רעידות , זה בא מכיוון המכסה מנוע כאילו משו רופף כזה , זה מחרפן אותי , אם יש למישהו השערה אני אבדוק את העניין . 4. לגבי נסיעה בכללי , הנסיעה באוטו מאוד קשה , כל אבן כל מהמורה ממש מרגישים , יש מצב שהבולמים הקדמיים לא תקינים . מהי העלות המשוערת לבולם בכזה אוטו ? 5. שאלה אחרונה וחביבה , אני גר בחולון , אני רוצה מוסך טוב ואיכותי שמכיר את הרכב . אני שם דגש על מוסך איכותי , אמין והגון ! לא חאפר או משו . תודה מראש ! ![]() נאור . |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אונו - מחפש דרכים לשפר את תאוצת הרכב | ori | שיפורים וקוסמטיקה | 12 | 16-06-08 21:30 |
| פיאט בראבו היתחממות רצינית ממש לא דחוף | 25yehiel | בראבו - טכני | 4 | 27-03-08 20:40 |
| תאורת שעון + חימום לא תקין (נערך) | ohads | פונטו - טכני | 7 | 22-01-08 14:36 |
| קניית פנסי ערפל מקוריים לרכב (פונטו דור רא | amimalka | שיפורים וקוסמטיקה | 13 | 27-12-07 20:53 |
| החלפת משאבת מים ורצועת טיימינג (sx 2001, נערך) | עומר | פונטו - טכני | 1 | 31-10-07 15:42 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד