![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Senior Member
|
הזמנת מהאתר שבלינק שצירפת או מאיביי?
|
|
|
#32 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Senior Member
|
האתר אמין? איך הולך התשלום? גם פייפל?
תודה.
|
|
|
#34 |
|
Senior Member
|
בעקרון זה אתר המיועד לרכישת חלפים של מכוניות סאאב.
לגבי אמינות האתר, לא יודע נחכה שאקבל את המשלוח. ראיתי תגובה של אחד מחברי הקומונה של סאאב בתפוז והוא אמר שלא היו בעיות בהזמנה מאתר זה. התשלום בכרטיס אשראי בינ"ל של ויזה או מאסטרקארד בלבד. |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Senior Member
|
צטט:
תעדכן שהמוצר יגיע ותן איזה חוות דעת.
|
|
|
|
#36 |
|
Senior Member
|
עדכון ביניים:
המוצר הגיע כשבוע לאחר שהזמנתי אותו מאתר ELKPARTS. סה"כ עלות כולל משלוח כ- 104 ש"ח ל- 200 גרם מוצר. ביקשתי מהשולח שיציין על המוצר שמדובר במתנה ששוויה מתחת ל-50 דולר אמריקאי. המוצר הגיע עם הוראות. שם נכתב שניתן להשתמש עם כל הגוש או לפצל ל-4. אני בחרתי לפצל מהסיבה שאם המוצר נופל על הרצפה בזמן העבודה, לא ניתן לחזור ולהשתמש בו. אם אגלה שהגושים קטנים מידי, אאחד את ארבעת הגושים לשני גושים. מתכוון מחר לנסות אותו, מקווה שהוא יעמוד בציפיות. מצרף תמונות לבנתיים. |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Senior Member
|
בהצלחה
תעדכן באמת מה האיכות כי המחיר באמת אטרקטיבי לגבי המוכר, איך יצרת איתו קשר ? הקנייה היא מול האתר לא ? זה לא כמו איביי (או שכן) |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Senior Member
|
צטט:
הקנייה מתבצעת באמצעות כרטיס אשראי בינ"ל. אגב. אני זוכר שאחרי שהזמנתי, בדקתי באתר NETCAR ומישהו שם שאל עלאיך ניתן להשיג פלסטלינה בארץ. מסתבר שיש יבואן באתר למוצר CLAY MAGIC. בידי מושיקו הנהג מ NETCAR יש את שם היבואן, זו יכולה להיות גם אופציה למי שלא רוצה/ יכול להזמין מחו"ל. מעניין כמה לוקח היבואן הזה בארץ על 200 גרם מוצר? אם אתם רוצים, אני יכול לשאול את מושיקו הנהג מי היבואן. נערך לאחרונה על ידי gsk : 18-05-09 ב 17:26. |
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Senior Member
|
תשאל בבקשה
אני יצרתי קשר עם יבואן 3M . המחירים בשמיים |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Senior Member
|
צטט:
תודה.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| האם ניתן להשיג בארץ בקליות אחוריות שקופות לטיפו?! | ALiK | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 10-08-10 13:54 |
| איפה ניתן להשיג מים ירוקים לפונטו | farmalot | פונטו - טכני | 6 | 24-03-08 16:26 |
| מגש תא מטען פונטו - היכן ניתן לרכוש? גם משומש... | רונה | פונטו - טכני | 2 | 29-11-07 07:16 |
| שטיח של תא המטען בפונטו MK1 - היכן ניתן למצוא? | פורום הגראז' | 13 | 04-05-07 16:30 | |
| היכן ניתן לברר עלות רדיאטור חדש לפיאט פונטו xtz | פורום הגראז' | 0 | 07-07-06 19:21 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד