![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Guest
|
גהה - ישר כל הזמן
|
|
|
#32 |
|
Guest
|
באיזו הזמנה מדובר? אין לי מושג איפה ישנה הזמנה לאירוע ואני צריך גם אחת כזאת.
בברכה, ליאור.
|
|
|
#33 |
|
Guest
|
תגובה
|
|
|
#34 |
|
Guest
|
על הדרך..
לגביי נקודת המפגש ביום שישי..
בשעה 7:30 בבוקר [מה לעשות , קובי ביקש להגיע מוקדם] , אנחנו נפגשים מתחת לגשר מורשה. קיימת שם תחנת אוטובוס/טרמפיאדה שאמורה לספק מקום לפחות ל 5 רכבים אם אינני טועה. למי שלא ברור היכן - עוברים את פתח תקווה וממשיכים לכיוון רעננה., ממשיכים טיפה ישר ומצד ימין תחת הגשר תראו את הטרמפיאדה. אני וגילי נגיע לשם מוקדם יותר על מנת לראות מה המצב שם. במידה ואין מקום - כולם מתבקשים פשוט להמשיך ישר עד למתחם ברמת הכובש. מי שמגיע מצפון מובן שיכול להגיע על דעת עצמו למתחם.[ אין צורך לחזור אחורה ]..אם יש שאלות.. |
|
|
#35 |
|
Guest
|
7 וחצי !
בעעע, נו מילא. האם מוקדם זה עד כדי כך מוקדם? |
|
|
#36 |
|
Guest
|
תגובה
אין מה לעשות גדעון. רכבי התצוגה צריכים להגיע לפני שמתחיל שם כל הברדק.
|
|
|
#37 |
|
Guest
|
רק עכשיו נודע לי על האירוע.... ואני רואה שהמקומות גם לג'ימקנה ו גם לתצוגה - מלאים... |
|
|
#38 |
|
Guest
|
תגובה
תזכורת אחרונה למחר...
א. לא לשכוח את ההזמנות. ב. לבוא עם החולצה. ג. רכבי התצוגה [לא משנה כרגע שיירה או לא] להגיע למתחם ב 7:30. מצורף קישור ללו"ז מחר... http://www.carsforum.co.il/vb/showth...9&page=3&pp=15 |
|
|
#39 |
|
Guest
|
ניר, לא כל כך הבנתי איפה הגשר הזה נמצא.
מה זאת אומרת עוברים את פ"ת? מאיזה כיוון הגעה מדובר? והאם אתה יכול להסביר לי אולי יותר מדוייק אם אני מגיע בכביש 5 ולא מגהה איך להגיע לגשר המדובר? בברכה, ליאור.
|
|
|
#40 |
|
Guest
|
תגובה
אהלן ליאור..
אין לי אוריינטציה לדרכים מי יודע מה אבל אני אנסה להסביר בכל מקרה.. מי שמגיע מדרום [כביש 4] ומצידו הימיני חולף על פני פתח תקווה [הירידות לז'בוטינסקי] ממשיך ישר עד שמגיע להתפצלות. ימינה לאריאל ותל אביב, וישר לרעננה כפר-סבא וחיפה. באותה התפצלות [באותו רמזור ממש] יש גשר רחב , ומתחתיו אנחנו נפגשים. כביש חוצה שומרון עובר בידיוק מעל מקום המפגש בנקודת ההתפצלות. אבל שוב, אם זה לא ברור, אין חובה להגיע לנקודת המפגש, ניתן להגיע ישירות למתחם [רק בזמן]. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד