![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Guest
|
בעיר 1:10, בין עירוני 1:16 היה הכי טוב שהגעתי עד היום.
אדי, אכן מבוקרת דיג'יפלקס 2 בכל האונו 1400 קרבורטור והזרקה. מנסיוני הדל אם הקרבורטור תקין, אז הבעיה נמצאת במשאבת הדלק ככל הנראה (בגלל שאמרת שיש דלק בשמן). בכל המקרה, להיות בטוחים אפשר רק מול הרכב ולא דרך המקלדת. |
|
|
#32 |
|
Guest
|
עדכון חברה
היום הייתי אצל המוסכניק שלי שהחליף לי את המשאבת דלק לפני כמה חודשים
הבאתי לו להריח את השמן וגם הוא נדהם שיש לו ריח של דלק מחר הוא יחליף לי את המשאבה כנראה שלא היתה תקינה הוא מחזיר להם בחזרה ושם לי אחר אני מקווה שהסיוט שלי עומד להגמר וזה בעזרתכם הנדיבה תודה על הכל אני אעדכן אתכם |
|
|
#33 | |
|
Guest
|
Re: עדכון חברה
צטט:
המוסך, לא קיים דבר כזה משאבה חדשה מחדירה דלק לשמן, יתכן והמשאבה היתה מסטוק ישן, או משאבה משומשת(שווה בדיקה)! נא עדכן בפורום האם חל שיפור ניכר בתצרוכת הדלק! בברכה צביקה |
|
|
|
#34 | |
|
Guest
|
צטט:
|
|
|
|
#35 | ||
|
Guest
|
צטט:
עכשו יש לך הזדמנות לבדוק בנסיעה של 150 קילומטר למפגש השבוע ביקום, וחסר לך שלא תגיע, את חולצת המועדון אני יחרים לך!!!! בברכה צביקה |
||
|
|
#36 |
|
Guest
|
לצביקה:
היום החלפתי את משאבת הדלק
את הפילטר שמן וגם שמן המוסכניק אמר לי שזה לא בטוח שזה המשאבה הוא החזיר את המשאבה לאלה שקנה מהם שיבדקו את תקינותה הוא אמר לי במידה והמשאבה תקינה יש בעיה ברינגים שזה אומר בעיה של המנוע וצריך לתקן את המנוע אני מקוה שזה לא זה אחרי שהוא תיקן לי אני הולך הביתה פתאום הנורה של המצבר דולקת לי חשבתי שזה המצבר הלך בדקו לי ואמרו לי שאין טעינה של האלטנטור הביה שרק לפני חודש וחצי עשו לי שיפוץ קרבורטור אני כבר משתגע....... |
|
|
#37 | |
|
Guest
|
Re: לצביקה:
צטט:
אל תשתגע לא כדאי להשתגע בגלל רכב! אם יש חדירת דלק לשמן האשמה במשאבת הדלק בלבד! א אם אין חדירת דלק לשמן ותצרוכת הדלק גבוהה , בכל זאת, האשמה בקרבורטור, או במנוע! השאלה היא מדוע בוצע שיפוץ בקרבורטור במנוע\ גמור הזקוק לשיפוץ?! אני מריח סירחון, או רק נדמה לי, שמחליטים בסוף להטיל את האשמה בנהג בעל הרכב! תמימות או רמאות.... זו השאלה! בברכה צביקה |
|
|
|
#38 |
|
Guest
|
בקשר להודעה האחרונה שלך
אין קשר בין אלטרנטור לקרבורטור זה שתי דברים שונים.
זה שעשו לכה ניקוי קרבורטור זה טוב. אבל עכשיו אתה צריך או לתקן או להחליף את האלטרנטור לחדש {אלטרנטור= גנרטור= טעינת מצבר וסיפוק חשמל לכל רכיבי הרכב שצורכים חשמל} כמו כן לא בטוח שהלך לך האלטנטור תבדוק טוב מגעים , תבדוק טוב את המינוס הראשי שמתחבר לשילדה ,לפי מה שאני זוכר הוא נימצא ליד החיבור של הקלץ ,תבדוק כמו כן את הפלוס שהוא מחובר טוב ויש מגע טוב. כמו כן אם אתה מבין בזה תיקח מד מתח ותבדוק כמה מתח מגיע למצבר כאשר הרכב מותנע אמור להגיע 14.37-14.7 שזה אומר שהאלטנטור תקין ופשוט יש איפה שהוא בעיה של מגעים. |
|
|
#39 | |
|
Guest
|
Re: בקשר להודעה האחרונה שלך
צטט:
אונו כחול שלום רב! אכן אתה צודק אין קשר בין הקרבורטור לאלטרנטור, אך צירוף המקרים האומלל, שמקרבורטור מסכן, עברנו למשאבת דלק "החשודה" כמחדירה דלק לשמן, למנוע שפתאום הרינגים שחוקים, לאלטרנטור שלא טוען, אתה בוודאי חייב להסכים איתי, שמשהו מסריח פה?! הבעייה בהיא שאני לא בטוח שלפותח השרשור יש וולט מטר, ואני בספק אם הוא יודע לבדוק מתח שמגיע למצבר! בברכה צביקה |
|
|
|
#40 | |||
|
Guest
|
צטט:
|
|||
פיאט
מוסכים ושרותי רכב