![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Guest
|
אפשרות אחרת היא פילטר דלק סתום.
אבל אם זה לא היה ככה לפני, אז עדיין אני חושב שצריך לחפש איפה שנגעו. |
|
|
#32 |
|
Guest
|
קצת קלוש אבל יתכן כי מתחו את הרצועות יותר מדי ?? תנסה להטות אותם ולראות אם אתה מצליח להטות אותם ל90 מעלות (שיטה של חובבנים לבדיקת מתיחות של רצועות ) . תבדוק את המרחק בין החיישן לגלגל תנופה אם אני לא טועה הוא אמור להיות במרחק של עד 2-3 מ"מ .
אני אהמר ואומר שאולי הרכיבו פולי של 1100 ? האם התזמון שונה ? יתכן אך זה כבר לא בידע שלי אולי ארילו יוכל לשפוך קצת אור על הנושא ??? עמית |
|
|
#33 |
|
Guest
|
אני לא יודע אם הרכיבו פולי בעל קוטר שונה, אבל אם זה היה ככה - אז הטיימינג מהר מאוד היה הולך לאיבוד. (יחס הסיבובים לא היה נשמר)
לגבי מתיחה חזקה מדי של הרצועה, זה יכול להיות. לא חשבתי על זה. |
|
|
#34 |
|
Guest
|
חיישן אכן במרחק 2 - 3 מ"מ כפי שזה נראה.
מה עושים ??? לגבי מתיחה חזקה מדי של הרצועה, זה יכול להיות? יש עוד אפשרות אחרת ??? |
|
|
#35 |
|
Guest
|
כאשר אמרתי פולי שונה לא התכוונתי לגדול או קטן יותר . אלא לעובי השיניים בגלגל ותזמונם .
ישראל תתחיל לפרק ותבדוק . אין לך במקרה את הפולי הישן ?? (להשוות ). |
|
|
#36 |
|
Guest
|
עמית [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אני לא כזה מבין הכל ותוכל לבדוק אותה במפגש?
אתה מגיע לשמה?כן?ואני יביא גלגל שיניים ישן (לא יודע אם זה נקרא פולי) מה שנשבר והחליפו במוסך ואם זה יעזור? ואני יעריך אותך מאוד. ושוב תודה ! |
|
|
#37 |
|
Guest
|
אני מוכן לנסות. ניפגש במפגש.
עמית |
|
|
#38 |
|
Guest
|
אני לא מבין..
זאת אומרת שהקייל של הגלגל שיניים נישבר ואתה ניסית להניע? שהקייל (הםין הזה שכנראה דיברת עליו) נישבר יש חוסר תיזמון בין פולי של הראש לפולי של הבלוק.. יש לי הרגשה שהתעקמו פה שסטומים.. אולי אני טועה. כי לא בידיוק הבנתי.. |
|
|
#39 |
|
Guest
|
דודי לא טעית, אבל במנועי פייר של פיאט לא נפגשים השסתומים עם הבוכנות במקרה שרצועת הטיימינג נקרעת / הולכת וכו'.
|
|
|
#40 |
|
Guest
|
שוב חזרתי למוסכניק לפי הבקשת עמית ,והוא הוריד את המתיחה ברצועה (ככה אמר) וכשסיים ונסעתי וזה נשאר באותו המצב !
וגם אמרתי לו שחבר שלי שמע שיש רעש באלנטור ואז הוא אמר כן זה אלנטור לא טוב וזה עדיין פועל עדיף שתשאיר את זה ככה עד הבלאי. ועוד משהו אולי אתם מכירים את התופעה שלוחצים על דוושה גז ומנוע מתאמץ ומרגישים את גימגום טיפה טיפונת קיצר מנוע אין סחיבה וזה מה שחרא ! וזה מתחיל לשגע לי תמוח כולם עוקפים אותי בשניה כאילו אני נוסע בעגלה ! אני מרגיש שהמנוע לא מכוון טוב באיזשהוא. מה עושים ?!
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד