מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום מכירה/קניה > קניה
עקוב אחרינו ב-RSS

קניה רכבים ואביזרים לקניה.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפיאט אונו שהייתה לי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הרכב שלי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפיאט פונטו היפיפייה שלי!!!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו ספייס (יאנג ) "פנינה"

שם:  
צפיות: 
גודל:   

סקסית שלי!!!

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 06-12-12, 18:19   #31
y0jik
Member

הגלגלים שלי: MK2 HGT
מסכים עם כל מילה של amitbaba.
זה שלא הביאו הרבה hgt לארץ והכמות פה שלהם קטנה , לא אומר שהרכב פתאום שווה יותר ממה שהוא עולה בכל מקום אחר.
זה לא שיש 4 hgt בכל הארץ, מי שמחפש ורוצה את הרכב ימצא , במצב טוב ושמור או פחות טוב שדורש קצת טיפול. זה לא משנה , hgt זה בסך הכל רכב (עד כמה שזה נשמע לא טוב ואתם אוהבים את הרכב שלכם ובשבילכם הוא לא ״סתם רכב״ אבל הוא לא שונה משום רכב אחר)

הוא יכול לקנות את הרכב של מיכאל ב30 ואחרי חודשיים - שלושה ילך הראש או הגיר וכו׳..
זה שהרכב כ-ר-ג-ע במצב ״מושלם״ לא אומר כלום , אין פה אחריות, זה לא רכב חדש מהחברה,
הבלאי הוא בלתי נמנע לא משנה כמה תטפל ברכב או תשקיע בו.
ההשקעה רק מאריכה את חיי החלקים.

בנוגע לשיפורים זאת ההחלטה של בעל הרכב האם לבצע שיפורים למיניהם, זאת נטו השקעה שלו והכסף הזה לא יוחזר לו כשהרכב ימכר.
כמו שמישהו אמר קודם, הכי טוב שמיכאל ימכור את השיפורים בנפרד למי שמחפש אותם ואת הרכב כסטנדרטי לחלוטין , כי זה מה שהקונה מחפש. אם הקונה רוצה להוסיף שיפורים זאת ההחלטה וההשקעה שלו, לא של הבעלים הקודם.
y0jik מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-12-12, 18:28   #32
גל שאמיס
Senior Member

הגלגלים שלי: IBIZA CUPRA 08 250 HP
צטט:
במקור פורסם על ידי amitbaba צפה בהודעה
מי שחי בלהלהלנד זה אתה.
אתה בטוח שהרכב הזה זה מינימום פרארי והסיבה היחידה לזה היא שיש מעט כאלה בארץ והוא נחשב "נדיר".
מצטער אבל אני ממש לא משלם על רכב לפי כמה כאלה יש בארץ. זה לא מעניין אותי.
יכולות להיות מכוניות הרבה יותר נפוצות שהן גם הרבה יותר טובות.
ה"נדירות" של הרכב זה לא פקטור בכלל. ובשורה תחתונה- רכב נדיר הוא לא יותר טוב/ שווה יותר מרכב נפוץ. מה שאתה אומר נכון אם מדובר על רכב אספנות אבל אני לא מאמין שיש HGT אחת בארץ שהיא במצב של רכב אספנות ושהיא לא קרועה לפחות קצת.
אני מאוד מעריך את הרכב ויודע שהוא רכב מעולה אבל אני ממש לא חושב שהוא שווה 30 אלף.
ודבר אחד לא ברור לך: זה שאתה משקיע כסף על רכב לא עושה אותו שווה יותר!
לפי הטענה שלך אני יכול לקנות עכשיו מכונית ב100 אלף ולהשקיע בה מיליון שקל בשיפורים.
אתה באמת מאמין שמישהו יקנה אותה במיליון ו100 אלף? ולא יעדיף לקנות איזה בוגאטי חדשה?
ברור שזה לא אותו סדר גודל אבל זאת רק המחשה לכמה התפיסה שלך לא נכונה !
להמחשה : אח שלי קנה לפני בערך שנתיים סיאט איביזה טורבו משופרת מפה ועד הודעה חדשה, 220 כ"ס(הרכב המקורי מספק 170) עם יד נמוכה וקילומטר נמוך- במחיר מחירון, ואתה יודע למה? כי המוכר פשוט לא הצליח למכור את הרכב בשקל מעל המחירון, ותאמין לי שהוא ניסה.
כסף שאתה משקיע ברכב זה כסף שאתה מחליט להשקיע, זה לא כסף שיחזור אליך אלא אם כן מצאת קונה מאוד פראייר.
אני כנראה לא "ראוי" להיות בעל HGT לפי מה שאתה אומר, אז אולי כדאי לי לחפש רכב אחר שלא יעשה לי בעיות.
את האמת התאכזבתי מאוד, לא חשבתי שאנשים יתקפו אותי פה בגלל הדעה שלי..

עריכה: אני לא הסתכלתי אפילו על המחירון של יצחק לוי, והבנתי שמחירון שלו לHGT הוא משהו כמו 17-18.
אני מדבר על המחירון של יד 2 שהוא הרבה הרבה יותר מציאותי ואני מדבר מניסיון
*** בגלל אנשים כמוך קם מחירון לוי יצחק...מי בכלל קונה אוטו וחושב בכמה הוא ימכור אותו בעוד 5 שנים ...
אני מקבל את הדעה שלך שאנחנו בחרנו להשקיע ולהוסיף תוספות לרכב וזה בעיה שלנו... אבל האנשים שקונים את המכוניות האלה בדרך כלל מחפשים אותם ספציפית וזה בדרך כלל אנשים כמונו בעלי זיקה למכונית ספורטיבית ולא אחד שמחפש יונדאי גטס... שדרך אגב אתה יכול להביא אותה באיזה 14 אפילו שנתון אולי גבוה יותר ואל תחשוב אם תקנה רכב גם במצב תצוגה הוא ישמור לך על אמינות 5 שנים ..חי בסרט ...אין מה לעשות הרכב ניהיה נדיר לאט לאט וגם המחיר אפילו עולה .. את שלי מכרתי ב 32 אלף לפני חודשיים ...ואפילו פירקתי את המערכת.......HGT בסביבות ה 20 אלף שקל אין לך מה לגעת בהם ... קח בחשבון שאת החיסכון שאתה עושה בקנייה אתה תוציא במוסך אם לא יותר גם... אז אולי הרכב הזה לא בשבילך ..כאילו עם הגישה הזאת בדוק אני אומר לך ... שום רכב ספורטיבי כנראה לא מתאים לך (בגלל הגישה ) אין מה לעשות מכוניות ספורט זה עסק יקר אבל משתלם שאתה לוחץ על הדוושה...
גל שאמיס מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-12-12, 18:53   #33
גל שאמיס
Senior Member

צטט:
במקור פורסם על ידי y0jik צפה בהודעה
מסכים עם כל מילה של amitbaba.
זה שלא הביאו הרבה hgt לארץ והכמות פה שלהם קטנה , לא אומר שהרכב פתאום שווה יותר ממה שהוא עולה בכל מקום אחר.
זה לא שיש 4 hgt בכל הארץ, מי שמחפש ורוצה את הרכב ימצא , במצב טוב ושמור או פחות טוב שדורש קצת טיפול. זה לא משנה , hgt זה בסך הכל רכב (עד כמה שזה נשמע לא טוב ואתם אוהבים את הרכב שלכם ובשבילכם הוא לא ״סתם רכב״ אבל הוא לא שונה משום רכב אחר)

הוא יכול לקנות את הרכב של מיכאל ב30 ואחרי חודשיים - שלושה ילך הראש או הגיר וכו׳..
זה שהרכב כ-ר-ג-ע במצב ״מושלם״ לא אומר כלום , אין פה אחריות, זה לא רכב חדש מהחברה,
הבלאי הוא בלתי נמנע לא משנה כמה תטפל ברכב או תשקיע בו.
ההשקעה רק מאריכה את חיי החלקים.

בנוגע לשיפורים זאת ההחלטה של בעל הרכב האם לבצע שיפורים למיניהם, זאת נטו השקעה שלו והכסף הזה לא יוחזר לו כשהרכב ימכר.
כמו שמישהו אמר קודם, הכי טוב שמיכאל ימכור את השיפורים בנפרד למי שמחפש אותם ואת הרכב כסטנדרטי לחלוטין , כי זה מה שהקונה מחפש. אם הקונה רוצה להוסיף שיפורים זאת ההחלטה וההשקעה שלו, לא של הבעלים הקודם.
וואלה מה זה כל מקום אחר ?כל רכב יעלה לך פי 4 פחות בארצות הברית ..זה שפה בארץ גנבים זה משהו אחר
ישן 06-12-12, 19:08   #34
dennis
Senior Member

האווטאר של dennis

הגלגלים שלי: Cupra R
אמממ

מחירון יד 21800!!! לוי יצחק יכול לישון על האףףף עם 13 אלף שלו!! שהוא ימכור את הרכב שלו ב 13!! Turboguy באמת קצת הגזמת עם הניסוח, הבחור בא לשאול לקבל דעות .. מתוך כוונה של לקנות . אךך amit, באמת שכולם מנסים להסביר לך שב 20 אלף לתמצא אחת נורמלית.. באנו לעזור לך.. למצוא רכב שמור. אך את. טוען שאין ביכולתך להשקיע סכום כזה על hgt. משאני מציע זה או לחסוך ולקנות אחת שהיא שמורה. או פשוט לרדת מהhgt . כי לא חסר רכבים אחרים. Hgt באמת צריך לשמור עליו.. טיפול בזמן, אפילו לפני קצת, שמנים מהיקרים. עד כמה שהוא זול במחיר , צריך להשקיע בוא.. אני מציע שתקח זמן , תחשוב אל תמהר. ובהצלחה שיהיה לך
dennis מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-12-12, 22:23   #35
laptawp
Senior Member

האווטאר של laptawp

הגלגלים שלי: HGT
צטט:
במקור פורסם על ידי dennis צפה בהודעה
מחירון יד 21800!!! לוי יצחק יכול לישון על האףףף עם 13 אלף שלו!! שהוא ימכור את הרכב שלו ב 13!! Turboguy באמת קצת הגזמת עם הניסוח, הבחור בא לשאול לקבל דעות .. מתוך כוונה של לקנות . אךך amit, באמת שכולם מנסים להסביר לך שב 20 אלף לתמצא אחת נורמלית.. באנו לעזור לך.. למצוא רכב שמור. אך את. טוען שאין ביכולתך להשקיע סכום כזה על hgt. משאני מציע זה או לחסוך ולקנות אחת שהיא שמורה. או פשוט לרדת מהhgt . כי לא חסר רכבים אחרים. Hgt באמת צריך לשמור עליו.. טיפול בזמן, אפילו לפני קצת, שמנים מהיקרים. עד כמה שהוא זול במחיר , צריך להשקיע בוא.. אני מציע שתקח זמן , תחשוב אל תמהר. ובהצלחה שיהיה לך

הוא לא הגזים ולא בטיח. TURBOGUY צודק במאה אחוז !!
כל הכבוד לך... הגיע זמן שאנשים קצת יתאפסו ויבינו שמחירון זה נטו בשביל חברות ביטוח
ולוי יצחק ימח שמו לעד !!!!!!

כן יש לי גם HGT וכן אני השקעתי בה הרבה כסף. אתה רוצה להביא HGT ב 16 לך על זה.
בואו נעשה חשבון פשוט. קלאץ'+2משאבות הדראוליות עליונה ותחתונה+ עבודה 3.5 אלף ש''ח.
טיימינג+ווריאטור+משאבת מים 2500-3000.
בלי להניע הגעתה כבר למחיר שפוי.
אני לא מדבר על ברקסים וכל הדברים מסביב.

בואו לרגע נעזוב את HGT. יבר שלי יש לו אימפרזה GT שנת 99.. מחירון שלה אתה יודע כמה ??

33 אלף לוח לוי יצחק.. הבנאדם בנה מנוע בסדנה MAXPOWER
רק המנוע עלה קרוב ל 100K..
אתה רוצה להגיד שהאוטו שווה מחירון ?? אולי בשביל חברת ביטוח... לא יותר מזה.
יותר מזה אימפרזה GT מבצב חרבנה לא נמכרת פחות מ 45..

שורה תחתונה. HGT טובה ושמורה אתה לא תמצא במחירון. אלא עם כן היא מפורקת עם מנוע דופק ושלדה נראת כמו עור של זקנה בת 90.
laptawp מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-12-12, 23:03   #36
amitbaba
Junior Member

הגלגלים שלי: fiat punto HGT
לפי התגובות של כולכם פה כנראה שהצלתם אותי מליפול עם HGT גרועה.
אני מבין שהרכב לא בשבילי וגם לי יש זיקה גדולה למכניות ספורטיביות וגם אני ארצה לשפר את הרכב שלי אבל לא כרגע. כרגע אין לי אפשרות להחזיק רכב ספורטיבי ואני כנראה אצטרך להסתפק בלייט.
כנראה 206XS או משהו בסגנון
אני כרגע חייל, כשאני אכנס לקבע או כשאני אשתחרר אני אתחיל להרוויח כמו שצריך ואקנה רכב ספורטיבי.
אני ממש לא התכוונתי לעצבן או להעליב אף אחד חס וחלילה, ואם מישהו נעלב זאת לא הייתה הכוונה.
אני רק רציתי להתייעץ עם אנשים שיש להם הרבה יותר ניסיון ממני עם הרכב.
תודה למי שעזר
amitbaba מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-12-12, 23:13   #37
laptawp
Senior Member

האווטאר של laptawp

הגלגלים שלי: HGT
צטט:
במקור פורסם על ידי amitbaba צפה בהודעה
לפי התגובות של כולכם פה כנראה שהצלתם אותי מליפול עם HGT גרועה.
אני מבין שהרכב לא בשבילי וגם לי יש זיקה גדולה למכניות ספורטיביות וגם אני ארצה לשפר את הרכב שלי אבל לא כרגע. כרגע אין לי אפשרות להחזיק רכב ספורטיבי ואני כנראה אצטרך להסתפק בלייט.
כנראה 206XS או משהו בסגנון
אני כרגע חייל, כשאני אכנס לקבע או כשאני אשתחרר אני אתחיל להרוויח כמו שצריך ואקנה רכב ספורטיבי.
אני ממש לא התכוונתי לעצבן או להעליב אף אחד חס וחלילה, ואם מישהו נעלב זאת לא הייתה הכוונה.
אני רק רציתי להתייעץ עם אנשים שיש להם הרבה יותר ניסיון ממני עם הרכב.
תודה למי שעזר
אף אחד לא עצבי ואף אחד לא התעצבן.

סה''כ עכשיו הבנת שמחירון פה זה לא פונקציה
laptawp מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-12, 08:09   #38
dennis
Senior Member

האווטאר של dennis

הגלגלים שלי: Cupra R
אמממ

איגור.. ציינתי שturboguy צדק בהכול... פשוט התגובה לא הייתה במקום. לא צריך ״ליפול״ על הבן אדם.. הוא בא מתוך כוונה סקרנות.
dennis מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-12, 17:34   #39
turbo guy
Senior Member

האווטאר של turbo guy

הגלגלים שלי: ...
צטט:
במקור פורסם על ידי dennis צפה בהודעה
איגור.. ציינתי שturboguy צדק בהכול... פשוט התגובה לא הייתה במקום. לא צריך ״ליפול״ על הבן אדם.. הוא בא מתוך כוונה סקרנות.
דניס אני לא אוהב סוחרים ולא את הגישה שלהם ..
אני מבין שהבחור חייל ולא סוחר ,אבל למה לבוא בגישה של אחד ?
למה לחתוך בחצי ? למה לחשוב שכולם פראיירים ?
למה לא להתחשב באיכות הרכב ,מצבו המכני ,החיצוני ,ההשקעה שהשקיעו בו ?
אותי זה מעצבן כבר שנים .. שיש מישהו עם גישה כזאת אני מתהפך ישר ..מצטער אם הגזמתי .
אבל אם בעתיד יהיו חברים עם סוג גישה דומה זה יקרה שוב .
רק לא הבנתי למה מתחת לניק של amitbaba
כתוב ,הגלגלים שלי , נו איך לא ? HGT
ישן 07-12-12, 19:01   #40
גל שאמיס
Senior Member

צטט:
במקור פורסם על ידי turbo guy צפה בהודעה
דניס אני לא אוהב סוחרים ולא את הגישה שלהם ..
אני מבין שהבחור חייל ולא סוחר ,אבל למה לבוא בגישה של אחד ?
למה לחתוך בחצי ? למה לחשוב שכולם פראיירים ?
למה לא להתחשב באיכות הרכב ,מצבו המכני ,החיצוני ,ההשקעה שהשקיעו בו ?
אותי זה מעצבן כבר שנים .. שיש מישהו עם גישה כזאת אני מתהפך ישר ..מצטער אם הגזמתי .
אבל אם בעתיד יהיו חברים עם סוג גישה דומה זה יקרה שוב .
רק לא הבנתי למה מתחת לניק של amitbaba
כתוב ,הגלגלים שלי , נו איך לא ? HGT

לכל אחד יש חבר דמיוני ....

גם אני לא אהבתי את הגישה .. מצד אחד הוא רושם בהודעה :אני מחפש HGT שמורה עם כמה שפחות קילומטר ויד כמה שיותר נמוכה.
מצד שני הוא רוצה לשלם עליה כמו פונטו רגילה ...
תגובה

חוקי פרסום הודעות