![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פרארי
|
אהההה
]]] תודה רבה לך!!
|
|
|
#32 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
:|
אהבתי הכל , את ההשקעה , את הצבע לטמבון וכל מה שעשית!
דבר אחד לא אהבתי : את המדבקה על החלון מאחורה : vags are for vags
|
|
|
|
#33 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
יש חדש?
אתמול ראיתי את הפיאט קופה של אפי, אם אתה מכיר (כסופה) הייתה מדהימה ביופייה, ולפי מה שהבנתי גם בביצועים שהיא נותנת! |
|
|
|
|
|
#34 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
רכב פשוט מהמם!!!
כל הכבוד על העבודה תמשיך ככה אשמח להכיר ולעזור מקווה שנפגש במפגש הקרוב (הדבר היחיד שלא ממש אהבתי זה הצבע לבן בגאנטים, בגלל שזה מקורי היתי שומר על הצבע המקורי או פשוט מחילף אותם) בהצלחה בהמשך |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Senior Member
|
אוקי חבר'ה הנה סתם תמונות מהאייפון, זה בקטנה, היום התאמתי את הג'אנטים, יום ראשון אני מלביש צמיגים, איזונים ופרונט.
חבר'ה אני מבצע פחחות בעצמי, תהליך קשה ומייאש אבל כרגע אני פחות או יותר גרמתי לאוטו להיות בקווים שהיצרן הוציא אותו, בלי מכות מעיכות וכו', תהנו. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אוקיי, עכשיו צבע יסוד - אחרי הפחחות הראשונה. ![]() ![]() הפנסים התלכלכו והייתי צריך לעשות חידוש פנסים - אז כאן פירקתי אותם - איך הלוק מרוצים????? ![]() ![]() ![]() ![]() והנה הג'אנטים החדשים של חברת enkei שוקלים רק 6 קילו לג'אנט, אני הולך להוריד את הצבוע ולצבוע מחדש - הצבע שלהם כרגע על הפנים. ![]()
|
|
|
#36 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אממ..
הצבע ממש יפה.. רציתי לצבוע בצבע כזה את ה HGT..
אבל אם אני לא טועה.. יש ממש כתמי צבע.. (על הטמבון)...
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Senior Member
|
דניס זה לא הצבע של האוטו ***. זה יסוד, האוטו יהיה כמו המקור, צהוב אבל קצת בהיר יותר מהמקורי
|
|
|
#38 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
ואני התחלתי לצעוק לאאאאאאאאאאאאאאא מזל שזה יסוד
הגנטים האורגינליים לדעתי אחד הגנטים היפים שיש |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אמממ..
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Senior Member
|
כבד לי לחשוב על שינוי צבע כי פשוט אני יצטרך לצבוע את כל הפנים, ואת התא מנוע וזה המון כסף והמון עבודה, ומניסיון שלי עם רכבים ישנים, ברגע שמתחילים הפירוקים, זה אף פעם לא חוזר כמו שצריך ותמיד עושה בלאגן.
סתם פתגם ששמעתי : "כשחרא מתייבש עוזבים אותו, אם תבעט בו יצא כל הסירחון" היום הרכבתי את הג'אנטים, רכשתי מתאמים במיוחד למידה הזו, הייתי אצל חרט CNC שעבד שעה שלמה על הג'אנטים ועשה אותם במרווח ברגים 4X98 ומרווח 4X100, חבר'ה זה נראה לי הג'אנט מותג היחידי בארץ במידה כזו ***, זה כלכך נדיר למצוא את המרווח המקורי של פיאט ובמידות האלה =/ הג'אנטים עברו איזונים פלס, והאוטו עבר קצת התעללות של חצי שעה שבחנתי אותו בהאצות, מהירויות שאסור לנקוב וקצת פניות - כדי לבדוק שאכן הג'אנטים מתאימים בדיוק ולא רועדים או עושים ויברציות. הנה סתם תמונות של היום אגב לא הספקתי לצבוע אותם, זה בדרך, אחרי הצביעה הכללית, חבל לי להשקיע ובסוף הפחח יכול בטעות לטפטף לי על הג'אנט או ללכלך ואז לא שווה כלום. ![]() ![]()
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה פיאט קופה 16VT | dabab | מכירה | 20 | 13-01-11 21:46 |
| מנוע 16VT פיאט קופה | dabab | מכירה | 2 | 28-01-10 12:26 |
| dabab-פיאט קופה 16VT | dabab | הרכב שלי | 7 | 03-12-09 22:13 |
| [מכירה] פיאט קופה 16vt | מכירה | 3 | 17-07-07 13:00 | |