![]() |
|
![]() |
פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
#21 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
מי מביא צלחת לווין ומסך ענק? למרות הלימודים, הרכב, המפגש וכל מה שחשוב בעולם הזה-
הולנד-ברזיל !!! להפסיד את זה?? אתם רציניים? אני לצערי אאלץ להיעדר הפעם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Seat Ibiza SC 1.2 TSI
|
לצערי אני גם לא מגיע
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
בחודשים האחרונים כאשר אני מגיעה למקום המפגש של מועדון אלפא (ועכשו פעם בחודש גם של פיאט
![]() אמרו לי לגשת לבדוק אותו, הפנו אותי למוסכים שונים וכו'. אבל בהתחשב בעובדה שזה קורה רק שם ושבסוף הוא מניע אז ויתרתי על הרעיון. אחרי שצחקו עלי במפגש הקודם של פיאט ואמרו לי שזה לא הגיוני, בפעם האחרונה הוכחתי שהוא אכן לא מניע. (או יותר מדוייק מניע ונכבה) כאשר באתי לצאת מהמגרש הוא אכן לא הניע. אפילו לא הניע ונכבה כרגיל , אלא בכלל לא הניע. ניסינו לחשוב מה יכולה להיות הבעיה הפעם. בדקנו פיוזים בדקנו שיש ניצוץ, הכל תקין. הדבר היחיד השונה זה מיקום החנייה. ואז בא אלינו אחד מתחנת המוניות ואמר לנו להוציא את הרכב מהמגרש ואז הוא יניע , מסתבר שהוא מכיר את התופעה. מכיוון שידוע לנו שבחלק העליון של המגרש (רחוק ממצדה) הוא מניע אז החלטנו לדחוף אותו לשם. דחפו לי אותו עד לאזור שבד"כ הוא מניע, ואז הוא הניע וישר נכבה, זו התקדמות חשבנו אבל לא מספיק. אז דחפו אותו עוד 5 מטר, והינה הפלא ופלא הוא הניע בשניה. אז אם מישהו מכם נתקל במקרה שהרכב לא מניע באזור מסויים בחניון הזה, פשוט קחו אותו משם והכל יהיה בסדר. זה לא אומר שיש בעיה ברכב... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
אהה, היית במגרש המקולל, שמעתי אגדה שמספרת שהולה קללה על המגרש אשר גורמת למכוניות להניע ולהכבות, אכזרי מה שהולך שם( אחרי שסיימנו עם הציניות...), חשבת אולי שפשוט לך ולנהג מונית היה צירוף מקרים?
יכול להיות שניקוי בית מצערת יפתור לך את הבעיה?
![]() |
#25 | |
Junior Member
|
צטט:
אין לי שום בעיה עם הרכב.. אחרת זה היה קורה לפחות פעם אחת במקום אחר והרכב מונע מינימום פעמיים ביום (לרוב יותר) ואף פעם אין לו בעיה, מניע בנגיעה.. אבל שם , ורק שם, באזורים מסויימים הוא לא מניע, או מניע ונכבה.. זה הזוי, אני מסכימה.. בהתחלה צחקתי שהוא מתרגש מהאלפות.. ואז התחלתי להחנות רחוק, והכל היה בסדר גמור.. ניסיתי לחזור לאותו אזור ושוב אותה תקלה.. אני לא מחפשת פה הגיון, אני יודעת שאין לי שום בעיה ברכב אחרת הוא היה עושה בעיות לפחות בעוד מקום. לא יכול להיות שפעם בשבוע יש לו תקלה, ובמקרה זה באותו מקום... לגבי ניקוי בית מצערת.. סתם שאלה.. מה המשמעות של זה? למה זה טוב? ואיך זה יכול להיות קשור? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
הדבר היחיד שיכול להכנס לתחום ההגיון בדגש על מה שאמרת "לא מניע או נכבה אך ורק במקום הספציפי הזה" זה אולי איזה שהוא שיפוע שמקשה על הדלק להגיע ? לא מצליח לחשוב על שום דבר הגיוני אחר, בנוגע לניקוי בית מצערת זה היה אמור להמשיך ולהיות בעוד מקומות ולא רק שם כמו שאמרת ולכן לא נראה לי הגיוני ככ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Junior Member
|
צטט:
אני לא מכונאית (למרות שיש לי חוש לא רע) . חיפשתי הרבה סיבות לנושא.. אשמח למצא את הפתרון (מלבד להחנות בצד השני של החניון) . אבל כפי שציינתי מעבר לחניון הזה, אין לי בעיות כלל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
בעייה בהנעת המכונית
בגלל שהבעייה מופיעה רק במיקום מסוים זה אומנם נדיר, אבל כבר נתקלתי בדברים דומים בגלל משדר חזק בסביבה שמשבש את אותות חיישני הרכב.
כמובן שבמוסך לא ימצאו כל תקלה. בברכה - רפי לין
![]() |
#29 | |
Junior Member
|
צטט:
בפעם האחרונה החלטתי לחרוג ממנהגי ולהחנות פחות או יותר באזור בו זה קרה.. ואז.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
האמת שגם אני טענתי שזה הזוי, אבל אני חייב לציין שראיתי במו עיני את הפונטו של ענת מסרבת להניע שם.
בנוסף, רכבים אחרים שחנו באותו אזור סבלו מאזעקה שצפצפה מדי פעם. אני חושב שכנראה יש שם השראה מגנטית שמשפיעה על הקודנית הספציפית שיש לך באוטו. תנסי לנטרל את הקודנית ותראי שפונטי יניע כמו נמר. מצד שני, תהיי בלי ביטוח.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מפגש מועדון פיאט 4/6/2010 | trademark | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 35 | 07-06-10 20:32 |
[סרטון] מפגש מועדון פיאט - הרצליה 4.6.2010 | Snower | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 6 | 06-06-10 20:06 |
מפגש חודשי למועדון פיאט - 4.6.2010 | ארילו | פעילויות המועדון | 66 | 04-06-10 15:24 |
[תמונות] מפגש מועדון פיאט ואלפא, 7.5.2010, הרצליה | Snower | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 14 | 20-05-10 14:06 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד