ראשית כל: יש לי פיאט פונטו ספייס 2001.
הסיפור התחיל ככה, אתמול בלילה נסעתי והמד חוםה ראה כי התחיל לטפס כרבע מעל מה שמותר.. ויורד הוא לרוב על מצב נורמלי ואז טיפה עולה 2 פסים ושוב חוזר..
הבוקר לקחתי אותך למוסר שאני נורא סומך עליו בתחום הזה - מוסך רדיאטור רחובות, הוא לא איתר נזילה ואמר כי יש המון אוויר במערכת.. הוא לא יכול לאתר כרגע, יש סיכוי שזה כניראה הראש מנוע אמר, לך למוסך אחר שאתה סומך עליו שלא ינסה לדחוף לך סתם ראש מנוע, שיברר אם הוא מוצא את הבעיה.
לקחתי את המותק שלי למוסך דניאל באשדוד (מורשה) בוריס קיבל אותי שם... פירק כבלי הצתה, פלאגים ועוד (תוך כדי שהוא הוציא את הכבלים, הם נקרעו ואמר שזה כבר בלאי - והחליפו לי כבלים ב-330 שקל), הוא אמר כי ברכב ישנן 2 מערכות, מים וגז והן נפרדות ואסור שיתערבבו יחד, הוא הראה לי שברגע שהוא מחבר אוויר (או משו כזה) למנוע הוא מראה כאילו המנוע עובד, והראה לי כי המים מתחילים לעלות כלפי מעלה ולצוף (בעקבות כך שיש אוויר והמערכות התערבבו או משו)
הוא טען כי יש לבדוק את הנושא לעומק ולא רוצה סתם לזרוק לי אפשרויות.. הם רוצים לפרק לי את הראש מנוע.,
כרגע הרכב נוסע במצב טוב, האוטו לא מתחמם בכלל... ובול על החצי ולכן אני שואל. ובכמה נזק דעתכם אני אצא.. (בנוסף אמר כי אני צריך להחליף פלאגים למה גם לא מקוריים והמצב שלהם בכלל לא טוב)
הוא הציע לי בחום להשאיר את האוטו כדי לא למנוע נזק נוסף, אך מסיבות שלא אפרט כאן פשוט לא יכולתי, אני אניח שם ככל הנראה את הרכב על הבוקר לבדיקה לפירוק ראש מנוע
רציתי להתייעץ פה מה לדעתכם קורה פה וכמה לדעתכם הכל יצא
תודה רבה, נתי
תמונות מצורפות...