![]() |
|
![]() |
רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#21 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אני לא אומר שהדברים הכתובים הם "שקר מוחלט", אני אמרתי שאתה לא צריך לשפוט ע"פ מה שאתה קורא, אלא לראות בעצמך.
האיביזה היתה כמו הצהובה שהיתה לאוראל, רק 3 דלתות. כלומר לא זו החדשה, אלא דור קודם. התמונות שהעלת והקישורים לא עובדים, אלא רק התמונה הראשונה. מבחינתי נהיגה בצל זאת כמו נהיגה במז"א סגרירי, ויש להדליק אורות. חוץ מזה, אני בטוח שהוא (בתמונה הראשונה) נוסע על אור גבוה. |
![]() |
![]() |
#22 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
צטט:
הקנס על נסיעה בלי אורות היא 165 שקל בתוספת 2 נקודות חובה תחסוך 10 ש"ח אך תפספס את הנקודות! ומה יקרה אם תקבל פעמיים דו"ח ? תדליק אורות ותפסיק להתבכיין! נערך לאחרונה על ידי idango : 02-11-09 ב 01:28. |
|
![]() |
![]() |
#23 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
הקנס הוא 100 ש"ח ולא 165.
אגב, צריך לעזור ל- ynet עם הכתבות, אז שיפצתי אחת בנושא השרשור. ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
העלתי את התמונה לIS, מקווה שזה מבהיר את הנושא יותר טוב.
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
אני לא רואה שום דבר ב2 התמונות האחרונות.
בתמונה הראשונה מס' הרכב הוא 89-2354 DH. מה זה אומר? צטט:
עדיפים האדומים או הצהובים עם 2 דלתות ומטה כי שם המנוע הוא בנבנבנזונה. מעל 6 דלתות לא כדאי להתעסק כי המנועים הם קקה ואכלים שמן. (כל האמור לעיל מתייחס לאיבזות ככלל, ללא תלות בשנתון.) אגב, ברכב הזה ספציפי מותקן מנוע מס' 138-9487935665-09. צטט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קשוט עצמך... מכיר?
![]() |
#26 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
צטט:
תיכףתגיד לי שאתה גם לא מפעיל מגבים , לא מדליק מפשיר אדים ולא מדליק את הרדיו גם ... מה שהעתקת מYNET מציג את הצרכן הישראלי המצוי שמזניח את הרכב ומחכה לרגע האחרון בלבד!לא ממחיש כלום ממה שהתנהל בשרשור . לפי אך שאתה מתנסח ומדבר הייתי מנחש שאתה נהג חדש , אני צודק ? בן כמה אתה ? |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
צטט:
![]() וגיא, הגיע הזמן להפסיק עם השטויות ולהפסיק להתנצח מול כולם, בעיקר עם גדעון. מה יוצא לך מזה? אתה מתווכח עם עובדות בשטח ואתה מתקשה להבין שהפעם הטעות היא בידיך והצדק עם השאר. אתה חושב שאתה חכם גדול ובינתיים אתה רק מ**** ת'מוח עם אוסף של שטויות שאין לי המושג מהיכן הבאת ומהיכן אתה מביא. אתה עושה חושבים לפני שאתה רץ להגיב לכל תגובה? אתה מוכרח להפסיק לחשוב שכולם נגדך - תתחיל להבין שאתה נוטה להגיב מבלי לחשוב בכלל והתגובות שלך טיפשיות לחלוטין ולא מעידות על חוכמה גדולה. מנהלים, אני חושב שהדיון הזה פשוט מיותר והגיע הזמן לנעול אותו לפני שהשטויות ימשיכו לזרום פה והת'רד הזה יגיע לרמה של גנון.
למכירה: Škoda Fabia 1.2TSI SPORT 10 - Black Magic Pearl Effect metallic & White Roof. נערך לאחרונה על ידי vRS : 02-11-09 ב 11:33. |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
גיא, ממתי YNET מהווה מקור סימוכין כל שהו ? לא משנה, הנושא הדיון הוא תזכורת הדלקת נורות.
אתה לא יכול להתווכח מול הוכחות מדעיות ובנוסף לחוקים שנקבעו, שתבין, אני מסכים איתך וגם לדעתי ביום קיץ בהיר וכשהשמש יוקדת אין טעם להדליק אורות. כל אלו שכתבו "אני מדליק כל הזמן אורות" כל הכבוד, גם בבית תדליקו כל הזמן, הרי באמת רואים יותר טוב עם אורות. אם היה הגיון במה שאתם אומרים (הדלקת אורות גם בקיץ ביום בהיר), אז אני מניח שהינו מוצאים את שלטי הדרך מוארים גם כן, גם אורות כביש היו דולקים, אך אני לא רואה זאת בפועל ולכן אחסוך בהדלקת אורות בקיץ אך בחורף אצמד לחוקים כדי להימנע מעימות מיותר עם משטרת ישראל ובזבוז זמן על תשלום הדוח וכו' |
![]() |
![]() |
#29 |
Senior Member
|
אני חושב שכמה מהחברה האחרונים שהגיבו לא הבינו שההודעה מYNET מפוברקת (עריכה של גיא לכתבה מקורית).
בשורה התחתונה, גדעון הציג 3 תמונות שאומרות הכל. גיא, אם אתה ממשיך להתעקש, שיבושם לך. שתקבל את הדו"ח אתה מוזמן לבוא לפורום להתבכיין על כך (או להתפאר איך "סיבבת" את השוטר ויצאת מזה), או שתעבור עוד חורף בלי להתקל בשוטר שזה יעניין אותו. אני רק מקווה שלא תגיע למצב שתתקל בנהג שאתה לא מעניין אותו כי הוא פשוט לא ראה אותך בזמן (או רוכב אופניים, כמו שגדעון הדגיש על הנושא הזה). בקיץ בהחלט לא חייבים להדליק אורות (בטח לא מבחינת חוק), ואפשר להפעיל שיקול דעת ולהפעילם רק במקרי אובך וכדומה. בחורף מעבר לזה שזה חוק כתוב, אנשים יקרים, תדליקו אורות (גם ככה אנחנו משקיעים אלפיי שקלים בדלק בשנה, בטיפולים וכו' - עוד 150 שקלים בשנה לא יהרגו כבר אף אחד), סעו בזהירות (ולא כמו הפסיכוליסינג שאתמול בגשם זלעפות בשעה 11 בלילה שכולם בקושי נוסעים 70 עקב ראות מאד לקויה, זיגזג בין כל המכוניות במהירות של 100+), ותחזרו הביתה בשלום ![]()
#30 |
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
לפי דעתי התמונות לא משקפות את מה שתראה באמת על הכביש,
זה צולם עם מצלמה לא כ"כ איכותית. לכן אם עיניים אנושיות יראו באותו מרחק הם יראו בוודאות את הרכב שמגיע גם בלי אורות. אמנם עם אורות הרכב יבלוט יותר, זה קשור כבר לכמה ערני אתה בנהיגה. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
דיון: הדלקת אורות חזית בשעות היום בחודשי הקיץ: מעשה חכם או מיותר? | stio | רכב כללי | 24 | 29-10-09 16:36 |
מנרת תקלת אורות דולקת גם בלי אורות דלוקים | yaniv hgt | פונטו - טכני | 15 | 29-01-09 01:37 |
[דיון] כנסו בבקשה | רפאל גואטה | אונו - טכני | 5 | 09-03-08 19:37 |
מחפש אונו טורבו בכול מצב ? | etavz3 | קניה | 0 | 03-12-07 10:08 |
עזרה ביום המפגש | מועדון פיאט ישראל | 7 | 15-05-07 17:40 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד