![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
מנהל
|
ביום שסמל"ת תתחיל לייבא דגמים רלבנטים ומענינים לציבור הרחב היא תהפוך לרלבנטית מבחינתי.
לדעתי האישית כל עוד סמל"ת דואגת רק לבני משפחה ול "מקורבים" לדגמים מיוחדים במקום למכור לציבור הרחב היא פשוט לא ממש רלבנטית. לדעתי המותג פיאט בישראל חצי גוסס ובדרך ל"שוםמקום" (האמת שזו לא רק הדעה שלי, אלא של עוד כמה עיתונאי רכב בארץ). בינינו נכון להיום למעט ה "500" אין לסמל"ת שום דבר מעניין להציע לציבור . בזמן שבשאר העולם פיאט משווקת מגוון רחב מאד של דגמים ורמות איבזור עשירות כאן בישראל אחוז המכירות הגדול של סמל"ת במותג פיאט הוא בעצם המסחריות למינהם. סמל"ת מייבשת את מותג פיאט ומביאה לגסיסתו האיטית כאן בישראל . (ואת הדעה הזאת שמעתי גם מלא מעט אנשים, מכונאים, עיתונאי רכב, לקוחות פיאט לשעבר)
|
|
|
#22 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
שוק החלפים
וכאן יש מצגת מהנסיעה לשוק ומהשוק עצמו:
http://s595.photobucket.com/albums/t...view=slideshow בברכה - רפי לין
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: בבעליותי:פיאט 127 81, פיאט אונו 1.1 91, פיאט טיפו 1.6 89, פיאט מריאה 98 1.6, פיאט 127 74, פיאסטה80,
|
מישהו מחברי הפורום היה שם? ראה אולי אלפא סוד?
אני מחפש אלפא סוד לפני שיפוץ עם רישיונות. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
מנהל
|
האם עיתונאי הרכב אדוארד אטלר נכח במקום?
יש לו 2 אלפות (וגם לאנציה אחת והונדה אחת).
|
|
|
#25 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
שוק חלפי אלפא והמפגש
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מועדון אלפא מזמין חבריו לדיון עם צמרת סמל"ת. מועדון פיאט יכול להרים אירוע דומה? | stio | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 20 | 19-09-09 14:58 |
| האירוע השנתי של מועדון אלפא רומאו, מפגש "צל תמר", יום ו', 22.5.09 | gilgil | פעילויות המועדון | 1 | 20-05-09 15:20 |
| אתר של חלפים לרכבי אספנות עם חלפים לפיאט | דרור 914 | בעלי מקצוע | 5 | 05-01-09 16:06 |
| מפגש משולש - מועדון אלפא, פיאט ולנצ'יה ביום שישי 19.12.08 | gilgil | פעילויות המועדון | 58 | 24-12-08 15:32 |
| טיול מועדון אלפא | מועדון פיאט ישראל | 1 | 28-06-06 00:25 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד