![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto MK2 Young 2003
|
יש לי כמה דוגמאות מיוחדות אן תאהב.
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט קופה
|
יונתן כפי ששמת לב יש לנו טעם שונה בג'נטים
אני אחפש עוד כאלו עם צלעות צפופות בניגוד לכאלה ששמתי עד עכשיו.
|
|
|
#23 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט קופה 16V
|
אם כבר בסוגי ג'אנטים עסקינן - ותרשו לי להתערב בכל הקשור לעיצובה של הפיאט קופה?
בטח שתרשו!!! חשוב לציין מספר דברים בהקשר למציאת ג'אנטים מתאימים לקופה - אגב גם אני הייתי/נמצא באותה הדילמה לפני שיבאתי את סט הג'אנטים הראשון שציין גדעון והוא ה-LIMITED EDITION 1) לא כל סוג ג'אנט מתאים לפיאט קופה להבדיל מרכבי ספורט אחרים כמו גולף/איביזה/קליאו ועוד רבים שלהם מתאימים סוגים שונים!!! 2) כך בחשבון יונתן שמרווח הברגים הוא 4X98 והמעט שתוכל להתאים זה 4X100 כאשר 70% מסוגי הג'אנטים הקיימים בארצנו הם בד"כ עם 5 ברגים - בתור אחד שראה לא מעט סוגים 3) התאמת ג'אנט זה עניין של טעם אישי - ידוע לי יונתן שהינך נוטה יותר לכיוון ג'אנט מרובה צלעות בסגנון ה-LENSO שציינת או בסגנון ה-BBS - דעתי היא שהמתאים לרכב שלנו הוא מסוג 5 צלעות ואם כבר מתאים אז הכי מתאים לפי דעתי הוא בסגנון FERRARI 360 SPIDER 4) מרבית החברות הרצינית כמו VOLK/ HRE ועוד רבים (דווקא יפים) לעומת ההיצע בארץ לא מיובאים לארצנו ![]() לאור שיחתנו האחרונה מציע לך להמתין ולמצוא את המתאים ביותר לטעמך שכן ג'אנט חדש מטרתו להוסיף ולא לגרוע מיופיו של פיאט בכלל ופיאט קופה בפרט!!! |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט קופה
|
מחזק את דברי ארז!
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| "טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 16:48 |
| מצ"ב תוצאות בדיקה לפני רכישה, אשמח לקרוא דעתכם | Certificate | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 06-03-09 01:11 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
| דעתכם לגבי טיול "דרומי" | simon377 | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 9 | 11-05-08 23:24 |
| דעתכם על נעילת הת'רד הנ"ל בקארזפורום | מועדון פיאט ישראל | 7 | 29-05-06 17:10 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד