מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום טכני > אונו - טכני
עקוב אחרינו ב-RSS

אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

מכוניות מהטיול ברומא

שם:  
צפיות: 
גודל:   

התברסות קצרצרה לפני טיסה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

ה- פיאט שלי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

7.3 שנים עם האונו הסתיימו

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הגלריה של הפונטו החדשה

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

כלי נושא הצג מצבים
ישן 30-01-09, 20:51   #1
almogxxx
Member

הגלגלים שלי: אונו S70 הזרקה
אונו חדשה עושה בעיות ( נראה לי .. ) אונו 95 הזרקה

שלום לכולם . אני חדש פה . ברשיתי אונו 95 הזרקה שקניתי לא מזמן בערך חודש וחצי ..

יש כמה דברים שאני לא מצליח להבין קודם כל לפני שקניתי את האוטו המוכר אמר שהכל באוטו מבחינת מכנית חדש כמו טיימינג ווכל שאר הדברים למרות שלפי התופעות שקורות לי זה לא נראה לי כל כך נכון .
אז ככה יש כמה דברים שרציתי לשאול אם אפשר .

שמן - יש סיכויי שהאוטו שותה קילו שמן ל5 אלף קילומטר ???.? לפי בדיקה שערכתי אלה הנתונים שקיבלתי קודם כל האוטו עבר טסט השבוע ועבר בדיקת 4 הרעלים והכל מצויין האוטו לא מעשן בבוקר ולא בנסיעה ולא כלום לא עשן שחור ולא לבן וגם לא שום ריח של דלק או משו בסיגנון.. נזילות אין .. בדקתי מלא פעמים אין שום דבר . אז לאן הולך השמן ?? או שהכמות הזאת היא סבירה לאוטו בן 13 שנים ?!?!?

סל"ד נמוך לדעתי - כשאני מניע בבוקר אני קודם כל גם בימים קרים לא מניע עם גז אני רק מחזיק את הקלאצ' לחוץ כדי למנוע מהמנוע להתאמץ ולהזיז את הקלצ' גם בהנעה .. מחזיק אותו לחוץ איזה חצי דקה לאחר ההנעה . האוטו מניע ממש חלק ולא נתקלתי בשום בעיה עד היום בהנעה . הבעיה היא שכשלא נותנים לו גז אחרי בערך חצי דקה מההנעה הוא מוריד טורים עד למצב של רעידות קלות . וכשנותנים לו גז ומשחררים הוא מוריד טורים ואז יש כמו רעש נלווה מציק כמו חיכוך של איזה שני דיסקיות שכאילו בולמות את הסל"ד התקין של המנוע .. משו ממש מוזר בדומה כמו אם למשל תגיעו לרמזור במהירות ותורידו הילוכים במקום לבלום עם הברקס בערך אותה בלימה רק בלי הרעש ממש חיכוך מרגיז מאוד . . וקשה להסברה רק מי שהיה לו משו כזה אולי יצליח להבין במה מדובר .

דלק - לאחר כמה פעמים של בדיקה של הדלק רוב הנסיעות שלי הם נסיעות בין עירוניות . אני גר בישוב בערך כ30 קילומטר מכפר סבא . יוצא לי בערך 320 ק"מ למיכל מלא .. לא ממש מלא בוא נגיד שזה עד שבפעם הראשונה המנורה של הדלק נדלקת .. בחישוב קל זה יוצא בערך 1 ל10 ק"מ בנסיעה בין עירנית .. לרכב קטן כזה ומנוע כזה קטן לדעתי זה הרבה .. לא ??!??!

חום מנוע- אני חושב שהשעון של החום מנוע מזייף או שאני לא יודע .. כמו שכבר אמרתי רוב הנסיעות שלי הם בין עירוניות בנסיעה בין עירונית החום של המנוע אפילו לא מגיע לרבע הוא בערך קו אחד או 2 מקסימום מעל ה60 מעלות . בנסיעה רצופה . הבעיה מתחילה כשאני מגיע למקום היעד ולמשל רוצה להחנות או משו ברור שחניה לא לוקחת יותר מדקה 2 .. לפני כיבויי הרכב שמתי לב הרבה שהחום מנוע פתאום עולה מעל הרבע וכמעט מגיע לחצי . עוד שמתי לב שבנסיעה למשל בפקק הוא ממש מגיע קרוב לחצי ואז המאוור נכנס לפעולה ומפסיק ממש אחרי 5-7 שניות לא יותר .. אבל החום מעולם לא עבר את החצי . האים זה תקין ?!?!?

חוץ מזה לא תקלתי בבעיות אחרות או דברים ששמתי לב אליהם בכל מקרה הנסיעה ברכב מאוד חלקה ורגועה בלי שום בעיות בנסיעה רצופה הרכב ממש שד . רק כל ההדברים האלה שתמיד יושבים לי בראש ולא מצליח להבין אם הם הגיונים . ולשאול מוסכניק דברים כאלה זה לא בדיוק חכם כי איך שהו מרק לבוא לשאול שאלה ייצא שתחליף חצי מנוע ועדין תשאר עם אותם בעיות .

אז אם יש פה כאלה שיכולים להאיר את עיניי בעניינים האלו אני אודה להם ..

בתודה . אלמוג .
almogxxx מנותק  

חוקי פרסום הודעות