![]() |
|
![]() |
שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#21 |
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
קודם כל-ברוך המוגמר.
דבר שני אתה סטלן תחת. מחר ת'בא למפגש ניראה תתוצאה?
![]() |
#22 |
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
בעזרת ה' ובישועתו.
אני עובד הלילה לילה. (קח שנייה, תחשוב על זה.) אני מתכנן על הבוקר-סוף משמרת- לשטוף את הרכב (פעולה מסובכת- אסור להרטיב את הצבע הטרי) עקב הצטברות אבק, נקיון חפיף בפנים (ניעור שטיחים) לישון משהו כמו 4 שעות ולבוא, כמובן. אני חיב לראות אם רפי לין אמיתי, כמו כן יש כמה פרצופים שאני אשמח לראות, אני מקווה שגם אתם לא תנחלו אכזבה מהפרצוף שלי.
![]() |
#23 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
שמעון,
עזוב את הרכב לנפשו, תן לו להשאר מלוכלך כמה ימים שלא תעשה עוד נזקים לזרת הכואבת. רפי לין, עקב היותו מוזכר כ"כ הרבה בפורומים השונים, כבר נחשב בעינייך כ"פיקציה" אך שווה לבוא ולהכירו אישית. גם אני עובד הלילה לילה (בטח אתה כבר מבין כי חשבת על זה לבד) ולאחר 4 שעות שינה אצא לכיוון, ככה ששנינו נהיה מסטולים. אם אזכור אביא ערכת קפה, אתה תביא את הסיגריה (לעצמך, כן?!)
![]() |
#24 |
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
איך אוכל להציג את "כנונה" מאובקת ומלוכלכת? הרי כבר נודע לנו שהיא רגישה.
אני לא מתכוון להשתמש בצינור מיים ולהתיז כאוות נפשי לכל עבר, ולו רק בגלל מצב משק המים. דלי קטן וג'ילדה יעשו את העבודה.(הדלת תהייה פתוחה) בפנים איזה שואב זריז וזהו- סה"כ שטיפה בחפיף. גם המנוע לא יזכה ל"סיבוב" ובתי הגלגל, רחמנא ליצלן, ישארו מאובקים. לכשיתפנה לי זמן (איזה 6 שעות ככה) הרכב יזכה לטיפול מסוּר (להבדיל מ"טיפול מסוֹר"- שאני מאחל למיצובישי של אבא) ואוהב כמו שהוא רגיל.
![]() |
#25 |
Junior Member
הגלגלים שלי: punto 60 hp
|
[התוצאה עברה בהחלט את רף הציפיות שלי. אני כבר מתכנן את הפרוייקט הבא.- הצצה קטנה לפניכם:
תודה על הקריאה והצפיה ובהצלחה.[/quote] שים לב שלפגוש יכול להיות שתצטרך פריימר לפלסטיק |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
[פרוייקט מצולם] שינוי צבע לוח שעונים, פונטו ספייס | farmalot | שיפורים וקוסמטיקה | 34 | 22-11-15 21:14 |
יש לי בעיה בפונטו דיזל (שקשורה למפתח וגם לכ | go2222 | פונטו - טכני | 5 | 08-04-08 17:35 |
קניית פנסי ערפל מקוריים לרכב (פונטו דור רא | amimalka | שיפורים וקוסמטיקה | 13 | 27-12-07 20:53 |
ספייס - טורים גבוהים לאחר ניקוי מיצעת | יעקב | פונטו - טכני | 7 | 14-12-07 22:30 |
החלפת משאבת מים ורצועת טיימינג (sx 2001, נערך) | עומר | פונטו - טכני | 1 | 31-10-07 15:42 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד