![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: ספייס SX60
|
בעיית זיהום אויר בספייס 2001 SX60
אהלן
לפני שבוע התחדשתי בפונטו ספייס 2001 דגם SX60. בבדיקת קניה, ערך הלמבדה היה 1.04 מה שאומר שבטסט (בסוף החודש), הרכב יכשל בבדיקת זיהום אויר. בחיבור סורק תקלות במוסך שמשון ביהוד לא התגלתה שום תקלה. אתמול הייתי במוסך מורשה "עד לוי" בכפר סבא לטובת פיתרון תקלה זו ובלמים אחוריים. המוסך טען שאין שום קוד תקלה אבל ערכי הלמבדה לא נכונים מה שגורם לערך להיות גבוה בגלל העשרת תערובת. הציעו שאחליף חיישן למבדה וזה יפתור לי את התקלה. מחיר החיישן 750 ש"ח לפני עבודה. לא הסכמתי והחלטתי לפתור את התקלה לבד. קניתי פילטר אויר, שמן, פלאגים ופילטר מזגן (רציתי גם דלק אבל נאמר לי שהפילטר דלק יושב בתוך מיכל הדלק ולא מחליפים אותו ?). אצל הבעלים הקודם הרכב נסע הרבה בעיר אז כנראה שגם הבית מצערת מלוכלך מאוד. אני מתכוון לבצע טיפול + ניקוי בית מצערת ואז לגשת לטסט בתקווה שיעבור. מה דעתכם ? האם החיישן חמצן המקורי הוא של BOSCH ? האם מישהו יודע מה המק"ט ? ברשותי ePER + TECDOC שיתנו לי מק"ט של החיישן אבל אשמח להשוות לנתון כאן אם יש למישהו. בנוסף לכך, שמתי לב לתופעה שדומה לבריחת ניצוץ (אבל זה לא זה): כאשר מניעים את הרכב, לאחר מס' שניות מרגישים מין דפיקה חלושה כאילו המנוע לא עובד יציב (הסל"ד דווקא דיי יציב). מה כדאי לבדוק ? החלפת פלאגים, פילטר שמן וכו' הם סטנדרטיים כמו בכל רכב או שצריך לשים דגש על משהו ? *אחרי טיפולים עצמאיים בקליאו 172 קשה להתרגש מטיפול במנוע רגיל כמו בפונטו אבל עדיין אשמח לדעת אם יש משהו מיוחד. ![]() תודה רבה על העזרה, ליאור |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
איך מפרקים מכסה של כפתורי מיזוג אויר בפונטו ספייס 2001 | יעקב | פונטו - טכני | 7 | 14-05-08 21:43 |
העלאת טורים בספייס 2001 | aflalo | פונטו - טכני | 8 | 20-04-08 20:10 |
רעידות בספייס 2001 | עומר | פונטו - טכני | 2 | 29-11-07 11:42 |
למכירה פונטו ספייס SX60 שנת 2001 | מכירה | 0 | 26-04-07 17:12 | |
מצתים לפונטו ספייס SX60 2001 גיר רגיל | פורום הגראז' | 3 | 04-04-07 11:25 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד