![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
לא... זה אומר שגדעון שונא Seat
סתאם
|
|
|
#22 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
יש משהו במה שאתה אומר ניר
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
צטט:
אוראל, אני לא יודע מה איתך (כנראה שאצלך הסיפור שונה), אבל אם היו מציעים לי פונטו אבארת' מול איביזה קופרה, לא היה עולה בראשי אפילו ניצוץ של התלבטות. לא קיימת בכלל תחרות מבחינתי. אז אפשר לומר שאני משוחד, ושעדיין לא התנסיתי באבארת', אבל עדיין, ממה ששמעתי עד עכשיו על הרכב, הייתי לוקח אותו כמו תינוק שמוגש לו שד אימו. ![]() ובקשר לויכוח של HGT מול איביזה 20VT, אני רק יכול לציין שלפני שקניתי את הפיאט שלי (יענו, לפני שהייתי משוחד), שקלתי בין היתר גם את האיביזה. אחרי בחינה של כל האספקטים, בחרתי בפונטו (גם כי פשוט לא יכולתי לשאת את הצהוב החולה של הסיאט ניר צודק שלכל אחד יש את השיקולים שלו ואת מה שמניע אותו.
|
|
|
|
#24 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
גל, שמעתי ושמעתי ושמעתי... אלה רק שמועות וזה לא רלוונטי
אני צריך עובדות. זה מוטעה וטיפשי להתבסס על שמועות - מצטער. איביזה קופרה או פונטו אבארת'/אבארת' Ss. האת האמת? לא יודע מה הייתי בוחר, כנראה שבוואגית, ולא רק בגלל המנוע המצויין, אלא גם בגלל תא הנוסעים שפשוט נמצא כמה רמות מעל התא של הפונטו. טוב נו, וגם בגלל אופציות שיפור רבות מאוד.
|
|
|
#25 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: 2
|
איפה ראיתה
[quote=stio;18623] אנשי סמל"ת הבכירים מייבאים לעצמם את הבראבו החדשה, ה- 500 החדשה והגרנדה פונטו בגרסאות מאובזרות ולצרכנים לא?! כן, הרכבים הנ"ל מסתובבים להם כבר בת"א והסביבה, בגרסאות המאובזרות. הגרנדה פונטו היא מולטיג'ט.
תוכל להגיד לי איפה ראיתה את ה500 את הבראבו או את הפונטו המאובזרת כי אם ראיתה או צילמתה תוכל להראות כי זה מעניין לראות כי לי לא יצא לצלם ושלא נדבר על לראות אז תוכל לצלם לי אני מודה לך מאוד.
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
את המולטיג'ט 90 ראיתי מספר פעמים כולל בהשקה הרשמית.
את הבראבו יוצא לי לראות מידי פעם במוסך. ואת ה 500 כבר יצא לי לראות מספר פעמים מתרוצצת בת"א. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
חבר מועדון
|
ראיתי את את הבראבו לפני כמה זמן על איילון ואני יכול להגיד שזה אוטו מדהים ביופיו. אני מת לראות את ה-500, לתפוס לה את הכנפיים ולעשות לה קוצ'י מוצ'י.
|
|
|
#28 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
לפי דעתי מישהו צריך להצמיד פתק על המגב של אחד מהמכוניות ה"נדירות" האלה, ולרשום כך: "יבואן יקר, גם אנחנו רוצים לקנות. בתודה- הלקוחות העתדיים".
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
תמונות
יניב, ראיתי את ההודעה שלך רק עכשיו, אני אעלה תמונות.
קודם כל אני לא ראיתי ולא צילמתי שום תמונה, הכל מתצפיות ברשת. הערה: כל התמונות פורסמו עם מספרי רישוי גלויים, אני מחקתי אותם. בכל אופן לבראבו יש מס' רישוי יפה, חבל שאתם לא יכולים לראות. מכוניות נדירות בישראל הפיאט בראבו החדשה, צולמה ע"י ori חבר מועדון אלפא רומיאו במוסך המרכזי: ![]() ![]() ![]() צילומים של חברי המועדון: הפיאט גרנדה פונטו. מנוע דיזל (מולטיג'ט), גרסה מאובזרת, שימו לב לפנסי ערפל (לא מוכרים גרנדה בארץ עם פנסי ערפל אפילו). ![]() פיאט פנדה מוזרה ביותר. כמובן שלא משווק בישראל. (איזה אוטו זה בכלל?!) ![]()
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
חבר מועדון
|
גיא, הפנדה בתמונה היא פיאט פנדה קרוס. היא כמובן לא משווקת בארץ והיא בעצם פנדה 4x4 בתחפושת.
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד