![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
האם אפשר להשיג את הצמיגים שהוזכרו - קונטיננטל ויוקוהמה גם במידה הסטנדרטית של הפונטו 165/70r14?
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: punto HGT
|
גדעון אתה יכול לפרט קצת לגבי הצמיגים שמורכבים אצלך ברכב. רעש התנהגות כביש וכדומה.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
שלי נועלת את אותם הצמיגים (כמובן במידה שונה).
מבחינת רעש נסיעה, מאוד שקטים, מאוד נוחים, למרות הדופן השטוחה. מבחינת אחיזה, קצת מרגיזים, מפני שצריך להתאמץ הרבה כדי להוציא אותם מאיזון ![]() יצא לי להתנסות איתם על רטוב בגשמים האחרונים. בגדול יצאתי עם הרגשה טובה מאוד ובטחון מלא. הרגישות התגלתה דווקא במעבר ממשטח יבש אל משטח רטוב. אני בטוח שעוד קצת התנסות איתם תעזור ללמוד. שורה תחתונה, אני ממליץ בלב שלם על הצמיגים האלה. יוקוהמה הוכיחו את עצמם עם ה S306 שהיו לי על הפונטו הקודמת והם הוכיחו את עצמם עם הצמיגים האלה על הפונטו הנוכחית. בתור נהג חובב נהיגה ספורטיבית אני חושב שצריך להשקיע כמה שיותר (בהתאם לצרכים כמובן) בצמיגים. זה הקשר היחיד שיש לרכב עם הכביש. בראיה לעתיד, אני בהחלט שוקל להשתדרג אל המידה הרחבה יותר (195/45/15). מה שאומר שה S.drive על הכוונת. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
כמה רשמים מנסיעה קצרה ולוחצת הערב.
1. צמיג שקט מאוד ורך. 2. "קשה להוציא אותו מאיזון" - זה בלשון המעטה. הצמיג אוחז באופן מעולה וזאת על-אף שאינו משופשף עדיין. 3. מחיר - 1160 ש"ח לרביעיה שווה כל שקל. גדעון, כל צמיג עושה בעיות ברגעים הראשונים במעבר מיבש לרטוב. על כל צמיג הנושא משפיע אחרת. לגבי מידה מקורית - כדאי לבדוק ב- tires4u.co.il כרגע איני מול מחשב נורמלי לכן אינני יכול לברר זאת. רענן.
"הלאה הלאה, עזוב אותך שטויות, הלאה" (מיכאל 2010) נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 24-10-07 ב 20:51. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
חבר מועדון
|
תתחדש רענן על הצמיגים. כמה שאני רציתי להחליף מידה לפונטו שלי ולהוציא ממנה יותר אבל לצערי זה כבר לא יצא לפועל.
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
|
גדעון מה המחיר נכון להיום של הצמיגים שכרגע מורכבים אצלך ברכב.
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
בזמנו עלו לי כ-1700 ש"ח אצל אנטון ביפו (בשאר המקומות מעל 2200).
היום אני מעריך שהמחיר יהיה כ 1200-1300 ש"ח. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
צמיגי אנטון
אכן, צמיגי אנטון שביפו הנם, בדרך כלל, הזולים ביותר בארצנו וסוף סוף יש להם גם אתר איטרנט
שכתובתו הנה www.anton-tires.net דרך אגב, בפורום מכוניות "תפוז" ענה היום kompy (שהנו ממכון קומפיוטסט ראשל"צ) לשאלת שינוי מידות צמיגים ב HGT כשלדבריו אין מידה מאושרת. בברכה - רפי לין
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
המחיר נשאר פחות או יותר זהה. כ-1700 ש"ח לרביעיה.
|
|
|
#30 |
|
Senior Member
|
גדעון איך הצמיגים מבחינת איזון אני נוסע על פירלי P6000 והם מאוד רגישים לאיזון זאת אומרת אם הם טיפה לא מאוזנים ישר אתה מרגיש רעידות בהגה.
דרך אגב עברתי למילוי חנקן בצמיג במקום אויר וזה משפר מאוד את נוחות הנסיעה ואין גם איבוד אויר בצמיג והכי חשוב החנקן לא סופח לחות ואז הוא שומר על הצמיג. יש לי מיכל קטן של חנקן במידה ויש תקר או שצריך להוסיף אויר וכדומה. |
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד