![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Guest
|
שמחתי להגיע בדיוק בדקה ה 90.
היה מהנה לראות כל כך הרבה מכוניות, אנשים טובים ואווירה טובה. כל הכבוד למארגני האירוע ולנוכחים! |
|
|
#22 |
|
Guest
|
איפה ?! יגאל, [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR], רואים פה רק את האיקסים שלך !
|
|
|
#23 |
|
Guest
|
ישראל אתה רואה את התמונות ששמתי ??
מישהו רואה ? |
|
|
#24 | |
|
Guest
|
צטט:
תעלה אותן לפה : http://imageshack.us/ |
|
|
|
#25 |
|
Guest
|
תודה לכל מי שהגיע למפגש
![]() ותודה כפולה גם לכל מי שעזר בארגון. נתראה במפגש הבא
|
|
|
#26 |
|
Guest
|
המפגש, לא היה מצליח ללא עזרה של לא מעט אנשים.
אז, תודה לחבריי להנהלה, לרפי לין, לחיים (המון מזל"ט), אילן, שחר, צביקה, אלי, ארז, גיא, ליאור וכל מי שהגיע (אתם עשיתם את המפגש ).חלק מהנושאים שהועלו במפגש: - סיכום שנתיים של פעילות. - קידום המועדון, רישום המועדון כעמותה והטבות לחברים רשומים (בתשלום). - הגדרת "ראשי דגמים", על הדגמים הבולטים במועדון ישנם "ראשי דגמים": גיא - אונו. ליאור - פונטו. ארז - קופה. אשר אחראים על הקשר בין המועדון לבעלי הרכבים. - קארטינג - הטיפול בתחרות שתתקיים ב-23.6.07 בלטרון, ע"י ציון וגדעון (זה הזמן להרשם בשרשור המתאים). בנוסף: - התקיימה השקה לספיידר 124 של גיל. - הפתעה קטנה שהוכנה לחיים לרגל יום הולדתו. - סקירה קצרה של אילן על הקופה. להתראות בקרוב..
|
|
|
#27 |
|
Guest
|
|
|
|
#28 |
|
Guest
|
היה מפגש מדהים !
תודה לכל המארגנים לגיל אביעד גידעון ולחיים ממוסך שמשון מזל"ט. תודה גם לכל מי שצילם ומעלה תמונות. נהנתי מאוד היו הפתעות מרשימות ביותר השקה של ה 124 ספיידר פרארי והלנציה דלתה אינטגרלה !! לדעתי מכונית הראלי הטובה בכל הזמנים ! |
|
|
#29 |
|
Guest
|
אכן מפגש מוצלח לדעתי.
תודה לכל מי שאירגן, הגיע ותרם להוצאה של האירוע לפועל. אני מתנצל שלא יצא לי יותר מידי להתערבב עם הקהל, הייתי עסוק בלתעד דברים, ולהביא קרח גם ![]() מקווה לזכות להיות חלק מעוד מפגשים מוצלחים בעתיד ! בעלי הפונטו HGT, שמרו על קשר ![]() תודה ! |
|
|
#30 |
|
Guest
|
אחלה מפגש !!
כולם נהנו, צריך לבסס את זה על בסיס קבוע |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד