![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Guest
|
תודה גיא על תגובה מהירה,כן זהו מוסכניק שלי,חח תמונה נחמדה
ובקשר לבוכנות אני לא יודע והתנעה קלה אין שום בעיה בהתנעה.איך אפשר לבדוק ולוודא או לאתר את הבעיה בסחיבה? |
|
|
#22 |
|
Guest
|
כשנוסעים על 3 צילינדרים האוטו מרגיש כמו טרקטור. רועד איטי וקשה.
יכול להיות שפיספסו לך שן או שתיים בטיימינג. |
|
|
#23 |
|
Guest
|
אהההה שן טיימנג זה קשור?יופי לפחות יש בזה משהו ואם צריך לכוון?
והאם כיוון שיניים בטיימנג יכול לייצב את שיפור משמעותית או משו? נראה שאנו קרובים לזה... |
|
|
#24 |
|
Guest
|
עזרה ???? נותר לי זמן עד מחר לגשת למוסך. בבקשה??
מישהו????
|
|
|
#25 |
|
Guest
|
תגובה
אולי הטיימינג לא הותקן נכון וזאת הבעיה המרכזית ויכול להיות שבגלל שהטיימינג לא מכוון הוא לא עובד ברצף נכון עם השסתומים !
(תקנו אותי אם אני טועה! |
|
|
#26 |
|
Guest
|
ישראל !
אני מניח שעשו עבודה טובה אצלך במוסך . אני מניח שהבעיה היא שפספסו שן בטיימינג . זו בעיה נפוצה גם אצלי במוסך טעו . תבדוק את התזמון . תחזור אלי ... |
|
|
#27 |
|
Guest
|
עמית תודה אתה לא יודע עד כמה אתה משמח אותי!
אז מה להגיד להם?לבדוק את התזמון שהם טעו? ועוד משהו?? |
|
|
#28 |
|
Guest
|
אני בדקתי בעצמי . ואם לא שמת לב ארילו כבר העיר לך על הטיימינג . אם יש לך את הידע תבדוק לבד אם לא גש למוסך ותסביר להם את הבעיה ותגיד להם שיבדקו אם הכל מכוון כמו שצריך ותרמוז להם בעדינות ויבדקו אם הטיימינג מכוון טוב . כי בדרך כלל מוסכים לא מודים שהם טעו. ולא שמחים לשמוע שמיהוא אומר שהם טעו.
עמית |
|
|
#29 |
|
Guest
|
תודה רבה עמית עזרת לי מאוד !!
|
|
|
#30 |
|
Guest
|
אוקי היום נסעתי למוסך אנשים מאוד חביבים והערתי להם על זה ומוסכניק לקח את הרכב סיבוב לבדיקה וטען שהכל בסדר גמור.
התעקשתי שיבדקו שטיימנג מכוון טוב וייתכן שפיספסתם שן בטיימנג כלשהו. ואז פירקו והרימו את הפלסטיקה של הטיימנג וכיוונו את הסיבוב המנוע (לא טיימנג) על מנת לראות ולוודא שטיימנג מכוון טוב. ואז בדקו וראו שטיימנג מכוון טוב מאוד ואפילו הראו לי (כזה אני לא מבין). ואפילו הציע שאסע לסיבוב ליום אחד ואם משהו לא מסתדר ותחזור לפה. מוסכניק היה מאוד הוגן. לא מבין מה הבעיה בסחיבה, מבאס !! חוצמזה, יש עוד משו שמפריע לתאוצה? |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד