![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צלצלתי למוסך נאמר לי שלאחר הבדיקה ביקשת לעצור.
דוד לא יהיה היום במוסך, לכן הדוברת לא יכלה לתת לי הצעת מחיר. הוא יחזור אלי מחר בבוקר. אמרה שהמנוע הלך משום שהוא דופק ויש נזילות שמן, דבר שלא נראה לי הגיוני. לא כתבת אם הגעת למוסך עם גרר או בנסיעה. לדעתי אם ביקשת לעצור את העבודה, אז אמרו לך את המחיר. זכותך לא לספר. אבל זכור שיודעים בערך כמה גובים מוסכים מורשים על עבודה כזאת. אין טעם שאצלצל אליך כפי שביקשת בפרטי, בטרם תחליט מה אתה רוצה לעשות. אני לא יכול לייעץ לך, ההחלטה צריכה להיות שלך. דוד.
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
לפי מה שאני מבין הרכב הגיע בנסיעה בכדי לבדוק את העניין של הנזילות שמן וצריכת ההדלק הגבוהה.
לעומת זאת בבדיקה המוסך בכלל טוען שיש להחליף מנוע. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
|
נכון. בהתחלה דובר על שיפוץ ראש.
כמה ק"מ עשה הרכב ?. דוד.
|
|
|
|
#24 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס 2006
|
הרכב עבר 190,000 ק״מ מיותר לציין שהוא מטופל בזמן ולא אוכל שמן ומים חוץ מהנזילת שמן שנהייתה בזמן האחרון המנוע דופק והנזילת שמן לא קשורה והרכב הגיע בנסיעה אגב הרכב נוסע מצויין ולא מתחמם הקראנק דפוק במנוע ואני לא רוצה להחליף מנוע סתם הבעיות היחידות זה הזיוף של המנוע כאילו הוא לא עובד על כל הבוכנות או משהו ורעשים של בועות מהאגזוז אולי בעיה של חיישן או משהו אני לא יכול להחליף מנוע רק על השערות אשמח לעזרה תודה
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
|
טוב, בוא נעשה סדר בין הדברים, ענה בבקשה על השאלות.
א. מהיכן נוזל השמן ?. ב. האם אתה שומע את הדפיקות מהחלק העליון של המנוע או מהתחתון ?. ג. האם בהאצה הדפיקות מתגברות ?. ד. האם זה קורה כאשר המנוע חם או קר ?. ה. האם הרכב עדיין במוסך ?. דוד.
|
|
|
|
#26 |
|
Member
|
הנזילת שמן מכיוון הבלוק של המנוע מהגומיות מתחת לפילטר אויר משם נוזל השמן הדפיקות באות מהקראנק אני לא יודע אם זה מהתחתון או העליון וזה קורה תמיד גם כאשר הרכב קר או חם ובהאצה כאשר הרכב מתאמץ יותר זה מתחזק כמו רעש של רשרושים כאילו משהו שבור בתוך המנוע או משהו מנוע ״מצלצל״ והרכב עדיין במוסך מאגר באשקלון
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
|
קשה כך לאתר את התקלה דרך המחשב. (יש מקרים שאפשר) מה זה "הנזילת שמן מכיוון הבלוק של המנוע מהגומיות מתחת לפילטר האויר" ?. מתחת לפילטר נימצא ראש המנוע ולא הבלוק.
דפיקות בהאצה שהופכות לרשרושים, אינם מצבעים על קרנק דופק. דפיקות קרנק אפשר לאתר, אפילו בלי לפתוח מכסה מנוע. הבעיה שבהתחלה כתבת שאמרו לך "שיפוץ ראש" ועכשיו הדיבור על מנוע גמור. אז מה בכוונתך לעשות ?. דוד.
|
|
|
|
#28 |
|
Member
|
דוד אשמח אם תתקשר אליי ככה אני יסביר את עצמי כמו שצריך זה המספר שלי 0506415168
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Senior Member
|
אושרי, אין ספק שאתה יודע ללחוץ עד שהכנעת אותי.
צלצלתי לאושרי. הוא אינו סומך על המוסך. ביקש להביא אלי את הרכב לבדיקה. לאחר מכן יחליט מה לעשות. אמר שהרכב נוסע טוב. לא מתחמם, לא נכבה ואין לו בעיה להגיע לרחובות. העליתי בפניו 3 אפשרויות, על אחד מהם יחליט לאחר הבדיקה. תיקון, החלפת מנוע, מכירה או החלפה ברכב אחר. הכול לפי הצורך והיכולת. עדכון בהמשך. דוד.
|
|
|
|
#30 |
|
Senior Member
|
עדכון.
דיברתי הבוקר עם דוד מהמוסך. הצגתי את עצמי כקרוב משפחה של אושרי וחבר של רפי. אמר שהמנוע דופק והוא אינו יודע מה דופק. שאלתי אם הקרנק דופק, אמר שאינו יודע וצריך להחליף מנוע. שאלתי, אם אפשר לתקן בלי להחליף את המנוע, אמר אני לא ניכנס לזה. ביחס לעלות אמר, לא יודע כמה זה יעלה. זה יקח זמן למצוא מנוע ובהתאם למס' הק"מ שהמנוע מפירוקיה עשה, כך גם יהיה מחיר התיקון. כאן כבר חייב הייתי להבהיר לו שאני מבין דבר וחצי דבר במנועים. לא ניתן לדעת כמה עשה מנוע מפירוקיה, כל הפירוקיות מספרות שהמנוע שיש להם עשה מעט ק"מ, אמרתי. במשך השיחה וכבר מתחילתה ביקש 3 פעמים שאגיד לאושרי שיוציא את האוטו מהמוסך, כי הוא מפריע להם. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו ספייס 2006 | dudi26tahan | פונטו - טכני | 3 | 09-09-13 05:49 |
| פונטו ספייס 2006 | dudi26tahan | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 25-08-13 19:59 |
| פונטו ספייס 2006 | dudi26tahan | פיאט כללי | 0 | 25-08-13 19:57 |
| פונטו ספייס 2006 | מרט ב | קניה | 0 | 26-11-11 02:36 |
| עזרה לגבי פיאט פונטו ספייס אקטואל שנת 2006 ידני | hatem_abed | פונטו - טכני | 1 | 25-02-09 19:56 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד