![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו S75 XTז'
|
צטט:
לגבי המסרק נבוא קודם ואז נחליט לגבי השעה ב 10 בול אני לא אוכל להגיע כי ב 9 יש לי תור לרופא אני מאמין ב 10 וחצי בערך אני יהיה. תיצרו איתי קשר בקשר לחסימה אצלך ברחוב |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
ידעתי שהעולם קטן, אבל לא עד כדי כך.
![]() כן זה אני שפגשתי את אבא שלך לפני כשנתיים במוסך ליליין. מידי פעם כאשר אני לא מוצא חלקים מיוחדים לפיאט, אני קונה אצלו. אבא סיפר לי שעשו ראש שלא הצליח. והוא חזר למוסך. השארתי לו את מס' הנייד שלי, אבל הוא לא חזר. דיברתי איתו על חלקים שאם יצתרך. ביחס לפלג שהחליפו לך במוסך, אני בטוח שליליין או בנו לא יבצעו עבודה כזאת. דוד.
|
|
|
|
#23 | |
|
Member
|
צטט:
ליליין לא ביצעו את החלפת הפלאג, מוסכניק אצלי באיזור עשה זאת. מקווה להיפגש בקרוב ! |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
זה לא "יכול להיות" אלא זה היה. אבא אמר לי שהוא מבאר טוביה.
ולא, לא אמרתי לו שיבוא לתקן אצלי. דיברתי איתו רק על חלקים במידה שיצטרך. שהרי לא מקובל לבוא למוסך של ידידי משה וגיא בעלי המוסך, ולהציע שיתקן אצלי. ספר מעט מה קרה עם הראש, ולמה התיקון לא הצליח. דוד.
|
|
|
|
#25 |
|
Member
|
הראש הצליח יפה מאוד משנת 2003 שבה ביצעו את העבודה עד עכשיו הרכב נוסע... במשך חמש שנים הרכב היה אצל *** בתל אביב אז אפשר להבין את הנהיגה הצפופה והשחיקה של הרכב... כשהרכב עבר אלי אז הייתה נזילה רצינית של המים... החלפתי משאבת מים והמוסכניק אמר שהטיימינג חדש ולא החליף.... עשיתי טיפול 10,000 כולל פלאגים,פילטר שמן, שמן מנוע,פילטר דלק,חוטי הצתה,מצבר חדש,רדיאטור חדש (לא מזמן) הרכב נוסע מעולה רק בסרק מזייף חח תמיד חוזר לאותה בעיה.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו 98 בעיה מוזרה:רעש חיכוך בעת סיבוב ההגה שמאלה.אם לוחצים ברקס הרעש מפסיק או משתנה | shay2828 | פונטו - טכני | 12 | 02-08-12 21:33 |
| נזילת מים או בעיה במאוורר? פיאט אונו 92 ידנית | inbal87 | אונו - טכני | 9 | 06-02-12 04:38 |
| גלגל ההגה מתקלף | laptawp | פונטו - טכני | 0 | 17-07-11 16:33 |
| בעיה - נורית ההגה (האדומה) דולקת . | usher123 | פונטו - טכני | 3 | 14-08-10 01:10 |
| מה קוטר ההגה של פונטוhgt | פיאט כללי | 0 | 09-05-07 16:49 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד