![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אודי, אני לא מסכים איתך.
מאחר שאני הפנתי את francis_r להרשם כאן בפורום, נמנעתי להתייחס למחיר, ולמחיר שהוא יכול לקבל בשטחים. אני לא בטוח שלא הייתי כותב כמו צביקוש, אולי במעט יותר עדינות. ואפילו הייתי נותן דוגמאות, גם למחירים שמכרתי רכבים לשטחים. ואם לדעת המנהלים כתב דברים לא ראויים, הם כבר יגיבו. אל לנו להתערב בעבודתם. את אותה השאלה אפשר לשאול גם אותך, מה אתה מתערב לצביקוש ?. ![]() הכול ברוח טובה. דוד.
|
|
|
|
#22 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 1.4,סיטרואן ZX 1.8
|
אפשר לנעול את הפוסט ,הכלה החליפה ידים היום .
ונמכרה במחיר סביר של 1800 ש"ח . |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
|
אגית מאזל (ביידש).
חשבתי שרק לי יש נידודי שינה. פחד להיות בשעה כזאת בפורום לבד. ![]() אל תעזבנו, תמשיך לספר לנו על הסיטרואן. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 21-07-12 ב 14:50. |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Member
|
צטט:
הסיטרואן כרגע בעבודה ,כל הדשבורד בחוצ הוחלף המאדה ורדיאטור החימום ,מערכת החשמל עוברת בדיקה ותיקונים . אני מקווה שתוך שעה הכל יתחיל לחזור לתוך הרכב . צנרת המזגן עברה שטיפה . הוחלפו גומיות אטימה . מייבש חדש . |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
|
איזה מזל שברחתי. את כל העבודה הזאת רצית "להפיל" עלי ?.
![]() האם אתה מבצע לבד ?. דוד.
|
|
|
|
#26 |
|
Member
|
חס וחלילה להפיל עליך ,יש לך מספיק על הראש .
העבודה מתבצעת לבד ויש עזרה מחבר שעבד הרבה שנים בתור חשמלאי במוסך סיטרואן . במקביל הבאתי מחבר אחר מכונת מיזוג מאוד משוכללת ויותר מאוחר שנסיים את הרכבת הדש בחזרה הרכב יכנס לואקום ארוך של כשעה לבדיקת אטימות המערכת . ואם אתה כבר מתעניין ,יש לי שאלה ,כמה גז נכנס לרכב ,בדקתי בכמה מקומות ויש הבדלים בכמויות הגז . וגם קיבלתי המלצה להכניס פחות חמישים גרם בכדי למנוע לחץ גבוה . |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
|
מי שהמליץ לך להכניס פחות גז בשל לחץ גבוה, אינו מבין.
אני מקווה שזה לא החבר שעוזר לך. ![]() לא יגרם שום לחץ גבוה, משום שיש פראוסטט. אם יש לחץ גבוה הוא מנתק את המדחס. המשקל הוא 900-950 גרם. מלא 925 באמצע . אבל גם 950 לא יגרום ללחץ גבוה, וטוב בימים חמים אלה, שעומס החום מכביד על המערכת. כמו כן רצוי לבדוק לחץ דחיסה. משום שלא דיברת על החלפת שסתום ומעבה. לא צריך שהרכב יכנס לואקום ארוך של כשעה. מספיק 10 דקות. בואקום של 30 PSI מינוס. אם השעון לא יגיע ל-30 תדע שאין אטימות מערכת, בלי לחכות שעה. ואם יגיע, כבה את המשאבה ותמתין כל זמן שתחליט (לדעתי חצי שעה, זה זמן סביר). לא פעם קורה שבואקום אין כניסה של אוויר אטמוספרי, ובזמן ההפעלה יש דליפה. משום שהתנאים שונים. המדחס, המעבה וצינור הדחיסה מתחממים. לא לשכוח להחליף גומיות בצינורות. בהצלחה דוד.
|
|
|
|
#28 |
|
Member
|
שסתום בלוק ומעבה די חדשים ,הוחלפו לפני שלוש שנים לערך .
המערכת כרגע בואקום ,30- בקלות .כיביתי את המכונה ,ניתן לעבודה להוכיח את עצמה . לגבי כמות הגז ,על פי פטרוטק שהם יבואני המכונה ,נכנס אצלי 920 גרם ,לפי אוטודאטא 820 גרם , בעוד מקום רשום 800 גרם . לפי דעתי אוטודאטא הכי מדוייק ,או מישהו חושב אחרת ? |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Senior Member
|
"שסתום בלוק ומעבה די חדשים ,הוחלפו לפני שלוש שנים לערך ."
יחד עם זאת, בדוק לחץ דחיסה. מה הבעיה לבדוק ?. עם מה עשית שטיפת מערכת וכיצד ?. מקווה שלא החדרת חומר לשסתום. דוד.
|
|
|
|
#30 |
|
מנהל
|
הייתי קרוב.. העיקר שנמכרה לבית טוב .
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה-פיאט אונו S70 1400 1994 | glansfor | מכירה | 2 | 23-06-11 18:23 |
| למכירה אונו, שנת 1994 | asafpel | מכירה | 0 | 25-12-09 09:59 |
| אני צריך מידות מגבים לפיאט אונו 1994 | amirsht | אונו - טכני | 3 | 29-11-09 00:28 |
| למכירה : טמפרה 2000cc אוטומטית שנת 1994 | noamneer | מכירה | 0 | 29-12-08 20:30 |
| גנטים מגנזיום לפיאט אונו 1994 | קניה | 0 | 13-02-07 17:35 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד