![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
המישהו צריך להיות אתה, כתבת שהיום אתה מכניס את הרכב לחיים לבדיקת מחשב.
כתבת או שלא היו הדברים מעולם, ורק חלמתי ?. כדברי השיר של רחל המשוררת, "ואולי לא היו הדברים מעולם... ההיית, או חלמתי חלום?" ![]() דוד.
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT
|
כתבתי ראשון שני אני מכניס אותו מחר
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
|
העיקר שלא חלמתי.
![]() אין ברירה, לפחות נדע אם הבעיה ממחשב. אני בספק. דוד.
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
|
יש לך עוד הצעות לבדיקה לפני בדיקת המחשב?
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
|
כן יש עוד הצעות.
גם ההצעות של GreaseDonkey הם מקצועיות (הוא בעל מוסך בירושלים). אבל כאשר כתבתי לו שיקבל את העבודה, ברח. שלושה מוסכים חיברו את הרכב שלך למחשב ולא נמצאו תוצאות. לכן מה שנותר הוא להחליף חלקים בשיטת "ננסה". הבעיה היא שברכב שלך החלקים מאוד יקרים, ואם קונים חלק חשמלי והוא לא פותר את הבעיה, לא ניתן להחזירו. במצב הזה התיקון עלול להגיע לכמה אלפי שקלים. אודה על האמת, עם כל הרצון שלי לעזור לך, נסוגתי מאותה סיבה. מצטער שכך היה. תן לחיים לשלוח את המחשב שלך לבדיקה, ונחכה לעדכון. דוד.
|
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
|
אוקי הבנתי ונגיד שיש באמת בעיה במחשב ואי אפשר לסדר אותה מה השלב הבא? מחשב חדש בטח עולה הון לא?
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
זיהום אויר
בקש שישימו לב, במוסך, אם חיישן טמפרטורת מנוע אינו מזייף.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#28 |
|
Senior Member
|
רפי, יש מצב למה שכתבת . הצעתי לו את זה.
ענה, "האמת שלא נבדק חיישן הטמפרטורה." אני בטוח שעד עכשיו החיישן לא נבדק. הבחור בבעיה וכבר הוציא לא מעט כסף. דוד.
|
|
|
|
#29 |
|
Senior Member
|
כששאלתי את חיים על חיישן חום מנוע השיב שלא יכול להיות כזה דבר כי כאשר הרכב חובר למחשב הראה על חום תקין חיים אומר שאם החיישן לא תקין אז הוא יראה טמפ קיצוניות
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Senior Member
|
מאחר שהאגזימר לא מצביע על שום חלק תקול, אני לא קונה את הסיפור הזה, שחיישן טמפ' תקין.
נראה שגם חיים לחוץ מהתקלה. עובדה שעברו לשיטת "ננסה". קודם חיישני חמצן ועכשיו לשלוח את המחשב לבדיקה. לדעתי במצב הזה אין ברירה אחרת, מאשר לנסות. וחוץ מיזה, חום המנוע יכול להיות תקין, אבל החיישן תקול ומשדר למחשב שהמנוע קר, ואז המחשב נותן יותר דלק מאוויר ומשבש את קריאת חיישן החמצן. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שימוש בחומר נגד זיהום אוויר -חסרונות? | tombelfer | פונטו - טכני | 1 | 16-05-12 18:02 |
| זיהום אוויר | Niro | פונטו - טכני | 4 | 17-05-11 22:47 |
| בעיית זיהום אויר בספייס 2001 SX60 | Wiking | פונטו - טכני | 31 | 28-07-08 09:13 |
| כישלון בטסט על זיהום אוויר (אונו שנת 95) | פורום הגראז' | 15 | 08-08-07 20:56 | |
| פנסים של מריאה לבראבו, טרמוסטטים, זיהום אוויר (ועוד דברים) | פורום הגראז' | 16 | 30-01-07 09:44 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד