![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אגב, ברגי הראש חדשים. ארז הוריד לבד עכשיו בערב, תוך 20 דקות כולל ניקוי שטח הראש.
אני גמור משלושה ימים של התעסקות. עדיין לא נתקלתי שכול ארבעת הצילינדרים, יראו אפס קומפרסיה. יאיר, לפני שאשכח, שלח לי את מס' הנייד שלך, כל היום עונים שאתה לא מחובר. הייתי צריך לשאול מס' שאלות. בסוף עידן עזר לי. לפי הרשיון שבידי שבתוקף עד 17/04/2013 . כתוב בו, ב-11/04/2011 154,480 ק"מ. השעון ברכב מראה 184.600 ק"מ. לא ברור לי, אולי טעו בתאריך. בכול מקרה, מה זה חשוב ?. דוד.
|
|
|
|
#22 | |
|
Senior Member
|
צטט:
חיצוני לא כל כך. פנימי יפה מאוד. בעל הרכב אמר לי שלשום שהמכונאי לא נגע במנוע. משום שקבע מיד שיש להחליפו. ביקש לו 4000 ש"ח. סחתתי את זה ממנו. בהתחלה לא רצה להגיד. כנראה פחד שלא אקנה. ![]() דוד.
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 1.4,סיטרואן ZX 1.8
|
צטט:
בקשר לרשיון הרכב תבדוק מתי בוצע מבחן רישוי . כלומר חותמת ברשיון הרכב והאם מופיע חותמת זיהוי מאחור ברישיון . לגבי הקילומטרז' חרש האוטו 30,000 בשנה |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
לגבי הקילומטרז, הרכב עשה 30 אלף בשנתיים!. אם הרישיון שאצלך זה הטופס הישן ולא הבקשה לחידוש כלומר רשום שם מה שלפני שנתיים נמדד בעת ביצוע הטסט.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
|
חזרתי עכשיו מהדואר והעברתי בעלות.
francis_r, מבחן רישוי בוצע ב-11/04/2012. כן מופיע חותמת זיהוי מאחור ברישיון. מ- 9/04/2012. האגרה שולמה בדואר באותו תאריך. eli_h1, איך יכול להיות שרשום שם מה שלפני שנתיים נמדד בעת ביצוע הטסט. בדקתי את הראש עם סרגל מיוחד, יצא עשר. עכשיו אני מחכה לסט שליף ולגומיות שסתומים. יאיר, ארז אמר שיחליף לי את הטמבונים מהרבכ שיש לנו לפירוק. הרכב שקניתי עם טמבונים שחורים. מה דעתך ?. דוד.
|
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
מעניין מודל 2000 עם טמבונים שחורים מוזר מאוד
כמעט כל הדגם היה מפואר XTZ עם חלונות נעילה מזגן טמבונים צבועים לוח שעונים בעצם למה לבלבל כמו הצמודה שלך ללא טסט אוליי הרכב שנת 99 אפשר להחליף טמבונים אחד לאחד רק חבל עליהם הצבועים ממש טובים |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
|
זאת בדיוק השאלה ששאל אותי עידן.
לא. כתוב ברישיון יד שלישית מודל 2000. כלומר בעל הרכב הוא יד שלישית. ואני כבר רביעית. דוד.
|
|
|
|
#28 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 1.4,סיטרואן ZX 1.8
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Senior Member
|
נכון זה הדגם הכי פשוט שיש.
קניתי אותו בלי לראות, בשל המחיר הנמוך וטסט לשנה. כבר יומיים יש לי בעיה בכניסה ובדיפדוף באתר. זה קורה רק בפיאט. האם זה רק אצלי ?. דוד.
|
|
|
|
#30 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אי אפשר עם האתר כבר כמה פעמים אני כותב תגובה והיא נמחקת ואי אפשר לעשות חזור
קשה לפעמים להיכנס חושב הרבה זה לגבי האתר לגבי מספר הרכב מתחיל במספר 45-47 כל שנת 2000 היו מהשכרה וגם שלי אך בדגם XTZ כנראה חברת השכרה נמוכה שקנתה דגם פשוט |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו דור-1, עזרה מחבר פורום שגר בצפון. | Roi b.e | פונטו - טכני | 6 | 08-04-11 17:11 |
| לחבר'ה בנינו שיש להם פילטר פתוח. | asaf123 | פיאט כללי | 11 | 05-04-09 05:35 |
| עזרה לחבר המבקש להצטרף למועדון | aflalo | פונטו - טכני | 0 | 22-03-08 20:34 |
| ברוך הבא לחבר חדש קאמי טאץ | אוף טופיק | 0 | 23-10-06 00:27 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד