![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
צטט:
את תאורת המתגים ניתן לחליף גם ע"י הלחמה של מספר דיודות , ולא מסובך מה שכן מסובך זה לוח השעונים שגם שם מדובר בהלחמת דיודות אבל של יש מספר רב של הלחמות ואני מפחד לפקשש ולפגוע באחד המעגלים לכן רציתי לקנות חליפי ולבדוק את רמת הקושי ... ד"א הצלחתי לצרוב את הדיסק ![]() יש לך עוד משהו באוסף באיכות כזאת שהיית ממליץ תודה |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו 16v ELX שנת 01 אוטומט. פיאט פונטו 8v שנת 06 ידני
|
רפי תודה רבה מחר אני יתקשר למקומות שהפנית אותי ונראה מה משתלם יותר תיקון או החלפה.
|
|
|
#23 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
לוח שעונים
בהצלחה ונא עדכן ממצאים ותוצאות.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX 01
|
אני החלפתי בספייס לוח שעונים
הלוח שעונים שומר את הק"מ זאת אומרת שכשאשר החלפתי לוח קיבלתי אותו עם ק"מ שונה ממה שהאוטו עבר. דרך אגב אם מישהו רוצה לקנות יש לי לוח שעונים שרק המד של החום מנוע לא עובד. אצלי הוא היה עם יותר ק"מ ממה שהרכב עבר אבל אני חיי עם זה ויודע כמה הוא עבר באמת ובשביל זה לא ישלם 400 שקל בשביל כיול. נערך לאחרונה על ידי avil84 : 23-02-12 ב 22:00. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
|
אולי בדגמים שלפני מתיחת הפנים הדברים עובדים אחרת
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
ביל, אני חושב שיש בפונטו שקניתי לפירוק, את הרמקולים שרצית.
דוד.
|
|
|
|
#27 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ספייס 1.2 8V
|
שלום לכולם,
נתקלתי בבעיה דומה ומצאתי פתרון החלפתי לוח שעונים מהדגם הפשוט ללא מד טמפרטורה ומד טורים לדגם הנורמאלי עם כל השעונים, מפירוק. הכל עבד אבל מאז התצוגה התחילה להבהב. במוסך מורשה ביקשתי לעשות איפוס תקלות ופרוקסי - זה אמור לסנכרן בין הלוח שעונים החדש למחשב המרכב. הם אמרו שעושים את זה רק אם אני קונה מהם לוח שעונים חדש, והפנו אותי למוסך אחר שמתמחה בספידומטרים. שם במקום להתחבר למחשב הבחור התחיל לפרק לי את הלוח - מיד עצרתי אותו וברחתי משם ![]() קניתי באינטרנט פלאג להתחבר לרכב (OBD2) לשקע דיאגנוסטיקה, הורדתי תוכנה שקוראים לה FiatEcuScan גרסה 3.4 והצלחתי לעשות את זה לבד בלי מוסך. עכשיו שום דבר לא מהבהב, על הדרך איפסתי תקלות אחרות שהיו לי באוטו, בדקתי שכל נורות האזהרה תקינות. התוכנה הזו מאפשרת לי להתחבר לכל רכבי פיאט אלפא רומיאו ולנצ'יה משנת 99 בערך לגבי הקילומטרז' - לאחר proxy alignment אני רואה את הקילומטרז' של לוח השעונים החדש, במקרה שלי הוא טיפה יותר נמוך מהמקורי אז אין לי בעיה עם זה. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Senior Member
|
כל הכבוד !
איזו שנה הרכב ? יש מצב לקישור למוצר שקנית , כאן או בהודעה פרטית ... תודה |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אתה לא חייב לא לקנות לוח שעונים חדש ולא את כל שאר הבלאגן שאתם מדברים עליו פה אתה יכול לקנות לוח שעונים כמו אצלי ולהתקין אותו וזהו תיכנס לתמונות של הרכב שלי תיראה
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ספייס 1.2 8V
|
הרכב שנת 2003
הפלאג שקניתי: http://dx.com/obdii-bluetooth-car-di...e-dc-12v-42825 זה חיבור BLUETOOTH, ללא כבל, מה שמאפשר גם להתקין אפליקציה על אייפון ולהציג נתוני הספק למשל תוך כדי נהיגה arturs אתה לא חייב לא לקנות לוח שעונים חדש ולא את כל שאר הבלאגן שאתם מדברים עליו פה אתה יכול לקנות לוח שעונים כמו אצלי ולהתקין אותו וזהו תיכנס לתמונות של הרכב שלי תיראה ארטור, אני בכוונה רציתי לוח שעונים מדגם אחר של ספייס , שיהיה בו מד חום מנוע ומד טורים אם אתה תקנה לוח שעונים כזה מפירוק ותתקין בפיאט שלך אז התצוגה בו תתחיל להבהב, מה שמצביע על תקלה מבחינת המחשב של האוטו, הוא לא מכיר את החלק החלופי שתתקין. ככה לפחות זה היה אצלי - כל השעונים עבדו אבל ההיבהוב עצבן. אולי הרכב שלך מדגם ישן יותר ושם זה אחרת? ד"א אני בכלל לא בטוח שבמוסך מורשה ימכרו לך לוח שעונים של דגם אחר ואחרי זה גם יתאימו אותו לאוטו שלך. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת לוח שעונים | ynagok | טמפרה - טכני | 3 | 26-06-10 00:08 |
| יעוץ לגבי החלפת מוסך, הזמנת קיט GSR, שאלות לגבי וריאטור | mishel27 | פונטו - טכני | 19 | 19-04-10 20:53 |
| שאלה לגבי הודעת שגיאה בלוח שעונים | tombraider | פונטו - טכני | 3 | 11-02-10 09:23 |
| שאלה לגבי החלפת רצועת תזמון | amirnili | פונטו - טכני | 1 | 16-11-09 23:36 |
| החלפת לוח שעונים | mishel27 | פונטו - טכני | 7 | 20-10-09 18:33 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד