![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
בשעה טובה עברתי טסט ב29.06.11 על ידני.
אני בת 23 כיום מתגוררת בהרצליה. בעוד פחות מחודשים אני רוצה לקנות רכב ראשון! סוף סוף! לאחר יעוץ בפורום אחר של רכבים חשבתי שרעיון מעולה יהיה לקנות פיאט פונטו ספייס 2006 או מקסימום 2005. השאלה היא כזו: איזה דגם מומלץ לקנות? האם כדאי ללכת על ידני או על אוטומט? מה ההבדל בין הדגמים? (קראתי פה בפורום על הרכב, אבל יש כ"כ הרבה דברים. ובתור אחת שאין לה שמץ של מושג ברכבים, זה לא אומר לי הרבה.) האם כדאי ללכת על הידני הרגיל או על האוטומט המפואר עם 80 כוס סוס? באתר יד 2 אין כ"כ הרבה מבחר. והרכבים מינימום עם 120 אלף קמ"ש. מה ההמלצה? מה לבדוק? ידני או אוטמט?? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
???
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
יש לי 2004 אוט' המפואר עם 80 כ"ס, מאוד מומלץ, גם מאוד חסכוני.
בקשר למבחר ביד2 - תשתמשי ב"סוכן חכם", זה כזה כלי ביד2 שאת בוחרת כמה פרמטרים לאוטו שאת מחפשת (ק"מ, מספר בעלים, וכו') וברגע שמתפרסמת הודעה שעונה על הקריטריונים האלה זה שולח לך סמס. ככה אני מצאתי את הרכב שלי
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
דגם הELX נחשב למומלץ יותר. אם אפשר למצוא ידני, מה טוב. למרות שזה דיי קשה. רובם נמכרו עם גיר אוטומטי רציף שהוא טוב מאוד גם כן. נקראת גם DYNAMIC לאחר מתיחת הפנים.
גרסת הSX נמכרה במספרים גדולים יותר, וגם כן נחשבת לטובה מאוד. מגיעה עם גיר ידני או אוטומטי רובוטי. מומלץ לבצע נסיעת מבחן על רכב עם גיר כזה כדי להבין מה מו מי. נקראת גם ACTIVE לאחר מתיחת הפנים. גרסת הS, או בשמה לאחר מתיחת הפנים, ACTUAL, פחות מומלצת. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
אני יודעת, זה ניקרא גם חיפוש מתקדם.
לחפש לפי מה שאתה רוצה. הבעיה היא שאני לא בטוחה מה הכי מתאים לי, ידני או אוטומט? ההבדל בין הדגמים זה האיבזור. אבל מבחינת דלק? מה עדיף? עדיף 60 כ"ס או 80 כ"ס? ראיתי עכשיו מודעה של הדגם המפואר ביותר הדינאמיק עם 70K! אבל משיחה איתו הבנתי שהלך הראש מנוע כי שכח להשים מים. והיו לו 2 תאונות חזיתיות. האם שווה בכלל לבדוק את הרכב? עשו לו יישור ראש מנוע. הבחור עצמו שמוכר בחור כנה ואמיתי. השאלה אם האוטו כדאי. (ידני, 2004) רוצה 25K |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
ההבדל בצריכת הדלק זניח, ולכן אם ניתן למצוא ELX שמורה, כדאי.
ידני מול רציף/רובוטי זה כבר שיקול שלך. אצלי אין שיקול, ידני בלבד. אבל לא לכולם זה מתאים. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ייעוץ בקניית פיאט פונטו ספייס 2002 | BRIGHI | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 27-05-11 21:52 |
| ייעוץ לגבי פיאט פונטו ספייס אוטומט | dikla152 | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 21-02-11 23:31 |
| ייעוץ|רכישת פונטו ספייס 2000-2003 | aquatech | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 24-01-11 22:00 |
| ייעוץ ברכישת רכב [ראשון] נהג חדש | chen_babilian | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 13-12-09 21:27 |
| ייעוץ בקניית פיאט פונטו ספייס | alona22 | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 16-01-09 18:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד