![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto XTZ
|
יאללה, עוד ראש בדרך למכון שיפוץ!!!.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Member
הגלגלים שלי: מזדה 626 2.0 MZ 500 קלאסיק משופצת ברמה גובוהה טריומפ אספנות שזקוקה לשיפוץ חיצוני וKIMCO DINK
|
תנשמו לרווחה יא מצחיקים!
רוקנתי הכל.... ![]() אפשר להשיג את הפראפלו הזה בכל חנות חלפים? |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
|
למה רוקנת י'מצחיק? ומה תמלא עכשיו?, תשאיר אותו ככה עד יום ראשון?
לא היה קורה כלום אם היית משאיר את זה עד יום ראשון/שני. לא יצא לי להיתקל בפראפלו בחנויות לחלקי חילוף. את הפראפלו אפשר לקנות במוסכי פיאט. אתה מהקריות אז אתה יכול להיכנס למוסך פיאט פטין בעכו ולקנות את זה שם, רק תגיד להם איזה פונטו יש לך כדי שיביא לך את הנוזל הנכון (גוון כחול ולא אדום). זה בא בפחית. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Member
הגלגלים שלי: מזדה 626 2.0 MZ 500 קלאסיק משופצת ברמה גובוהה טריומפ אספנות שזקוקה לשיפוץ חיצוני וKIMCO DINK
|
לא אכפת לי שישאר ככה יש לי אוטו מהעבודה!
אני עובד באיזור עכו אני אכנס אליו יום ראשון אני לא יודע איפה זה אני אחפש יש כתובת מדוייקת(יעזור לג'יפיעץ) ומה זה פחית? זה בא בליטרים? סליחה על הבורות... |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
|
זה נמצא בעכו באיזור המוסכים איזור מוסך סובארו, מאזדה-פורד (ארגמן), יש ליד זה את תחנת דלק "דלק עכו".
נוזל הקירור מגיע בפחית של ליטר. תשאל כמה אתה צריך בשביל למלא מחדש. תצטרך 2 פחיות או יותר תשאל בכל מקרה (עדיף גם שתשאיר ספייר למקרה שיהיה חסר גם לימים של לאחר מילוי). אתה מוהל את זה ביחס 50:50 עם מים רגילים/מינרלים/בריטה/תמי4. אין לי מושג כבר רוב מה שכתבו פה על זה, אני משתמש במים מ"תמי4". |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Member
|
תודה רבה!
יבוצע מחר... |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיית חימום בפונטו 04' | yochai_t24 | פונטו - טכני | 3 | 02-03-10 13:58 |
| ריח דלק בפונטו דור ראשון (ערוך) | lior73 | פונטו - טכני | 12 | 24-09-08 22:13 |
| מנוע בפונטו דור ראשון | amimalka | פונטו - טכני | 2 | 10-04-08 17:17 |
| רכישת פאנל חימום + זכוכית למראת צד בפונטו ספייס, האם אפשרי? | פורום הגראז' | 20 | 09-03-07 14:40 | |
| בעיה במנגנון חימום השמשה האחורית בפונטו | פורום הגראז' | 5 | 29-12-06 09:06 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד