![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
105 כ"ס זה לא אומר כלום אין שום מקום בארץ שיש בו דיינו שדובר אמת מושלמת
אם תלך למכון אחר יצא לך תוצאה שונה אני עשיתי על 3 ובכל אחד הייתה תוצאה אחרת זה סתם שטויות. אין פה שום דיינו אמתי שמתחבר לגלגלים. צמיגים אם אתה רוצה מידה מקורית(15/55/185) אז לך על ה T1R של TOYO אחלה צמיג וגם קצת ספורטיבי, מחיר סביב ה 1600 והכי זול איפה שליאור רשם.. אם לא מקורית זה כבר סיפור אחר ולהשיג אישור זה כמעט לא אפשר. אז TOYO R1R בהצלחה בקניה!
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
יוסי יש דיינו שמתחבר לנאבות של הגלגלים והוא די מדויק הוא נמצא בשפיים., אני לא יגיד סתם תסמוך עליי בזה
.אל תחשיב בתור דיינו את האפליקציה המפגרת של האייפון אם אתה מדבר עליה. ואכן אני לא מציע להתעסק עם אישור למידה גדולה כי זה פשוט לא שווה את הכאבי ראש והטרטורים, אני בכלל מצטער שהתעסקתי עם זה, את האמת אם הייתי יודע מראש הייתי מוותר על הצמיג הזה למרותש הוא צמיג מצוין.
נערך לאחרונה על ידי ליאור23 : 26-11-10 ב 23:22. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
תודה לכולם,
משהו נוסף שמפריע לי ממש בקטנה זה היד הרכב יד 5 ואני יהיה יד 6 זה לא בעייתי קצת שאני ינסה למכור? |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
מנהל
|
צטט:
זה כמו שאני לא יפנה מישהו עם דייהטסו למוסך פורשה או מישהו עם קרריזלר למוסך סוזוקי. תמיד שפונה אלי מישהו עם פיאט בשאלות התיעצות אני יעדיף להפנות אותו למוסך מורשה פיאט שמתמחה בפיאט. רק דעתי האישית והכל בחברות
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto XTZ
|
צביקה ידידי, אפשר לתקן אותך? (הכל בהומור כמובן
)מי שיבוא עם קרייזלר למוסך סוזוקי זה דווקא יהיה לו מעולה, אותם מוסכים שמתעסקים עם קרייזלר מתעסקים גם עם סוזוקי, זה אותו יבואן, כלומר אותה רשת מוסכים. ![]() שיהיה יום טוב
נערך לאחרונה על ידי r.a20 : 27-11-10 ב 10:52. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
|
צביקה, מוסך התלתן מתמחה באיטלקיות, לך קפוץ לשם פעם ותראה איזה רכבים עומדים אצלו על הליפטים
![]() ובמיוחד הhgt שהם מבינים את הרכב הזה יותר מכל מורשה אחר כמעט. וגם המחירים שם מצוינים, אז למה לא להפנות אותו לשם. עם כל הכבוד איתי קודם כל תקנה את הרכב אחר כך תחשוב על למכור ולא תהיה בעיה כל עוד הרכב שמור ונראה טוב
|
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
איפה מוסך תלתן נמצא?
הכוונה איך אני מגיע אליהם דרך גהה נערך לאחרונה על ידי איתי398 : 27-11-10 ב 11:51. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
ליאור, בוא לא נתרגש יתר על המידה. מוסך התלתן אינו המקום היחיד בו תוכל לטפל ברכב כמו שצריך.
החבר'ה בשמשון עושים עבודה טובה לא פחות, כך גם במרכזי (כן גם במרכזי), ואני דיי בטוח שגם במוסך שחר בנתניה. מוסך התלתן היה מורשה פיאט בעברו, לא ידוע לי למה לא היום, אבל אני כן סמוך ובטוח שהם עושים עבודה טובה גם היום. כל עוד אתה לא מגיע לפרטים הקטנים, המנוע ברכב שלך הוא, מנוע. לכן, טיפולים שוטפים כל מוסך יכול לבצע. לפותח השרשור, לגבי הצמיגים, קח בחשבון שאין אפשרות לאשר מידה אחרת לרכב שלך דרך הצינורות המקובלים, כך שאו Yokohama S.drive או TOYO T1R יהיו האופציות הטובות במידה המקורית לדעתי. אם תוכל לאשר מידה אחרת, יש הרבה אופציות נוספות. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 27-11-10 ב 12:50. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Senior Member
|
לא אמרתי שלא, אבל מבחינת מחירים ומבחינת שירות לא הרבה מוסכים יכולים לעמוד איתם באותו קו.
אם לא חשוב לך שיופיע לך טיפול כזה או אחר בהיסטורית טיפולים אז התלתן זו אופציה מצוינת, לי למשל חשוב שכל טיפול ותיקון יופיע בהיסטוריה לכן אני מטפל במורשה. ואני לא מפקפק באדון שמשון פשוט לדעתי המחירים גבוהים ולא מוצדקים זה הכל. כל אחד ומה שמתאים לו.
|
|
|
|
#30 |
|
מנהל
|
אני מטפל במריאה שלי (כך עשיתי בעבר באונו ובטמפרה שהיו לי והייתי עושה אותו הדבר גם עם הייתה לי HGT וכ"ו) אך ורק במוסכים מורשים של פיאט (למעשה אני מטפל במוסך המרכזי ולפעמים אצל שמשון ) . לי אישית חשוב שהכל יופיע בהסטוריית הטיפולים , וחשוב לי שהכל יהיה מקורי לגמרי.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| תוצאות גרנדה פונטו בבדיקה | sharonsa | גרנדה פונטו - טכני | 4 | 18-09-10 13:03 |
| תוצאות בדיקה פונטו 98 יד 1 | אחכה לך בשדות | פונטו - טכני | 14 | 04-07-10 01:24 |
| פיענוח תוצאות בדיקת רכב לפני קנייה | cereal killer | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 11-03-08 23:22 |
| פיאט פונטו 98 - פיענוח נורית אדומה | פורום הגראז' | 6 | 31-05-07 13:44 | |
| פונטו HGT - תוצאות בדיקה והיסטורית הרכב | פורום הגראז' | 18 | 06-11-06 20:02 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד