![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: FIAT SPICE HGT 1.8
|
נראה לי התבלבלת קוראים לי יוסי
לגבי השמן בפלאגים זה היה על הפלאג עצמו לא למעלה החלפתי פלאגים כעבור יומיים בדקת ונקי אני ממשיך לעקוב לגבי הקירטועים זה בבוקר שאני מניע תאוטו עד שהוא מתחמם יושב על החצי הוא נרגע מה שקורה בפועל זה שאוטו עושה הרגשה שהוא הולך לכבות ועוד משו יש ריח מסריח ממש בהנעה של הבוקר אני שוקל ניקוי ממש רציני עם אינפוזיה שינקה את הבית מצערת והמנוע צעדים מה אומרים? |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: punto HGT
|
היי יוסי אכן התבלבלתי בשם.
לגבי התקלה של הקירטועים בבוקר סביר להניח שהאבחנה שלך נכונה ניקוי מצערת + ניקוי מזרקים באינפוזיה אכן יפתור את הבעיה. לגבי הפלגים אתה מדבר על זה שאתה מפרק את הפלג אז אתה רואה שמן באיזור האלקטרודה שלו? |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
שמן על אלקטרודת הפלאג
מניסיוני במכוניות אחרות כמובן, מדובר בגומיית מוביל שסתום יניקה שמצליחה להעביר שמן לתא השריפה בזמן יניקה או גם במצב של מנוע כבוי למשך הלילה.
זה מסביר את הקרטועים עד ההתחממות (מנוע מזייף ועובד על שלושה צילינדרים לסירוגין עד לשריפת השמן שהצטבר בתא השריפה) ומכאן גם הריח. (לא הגדרת אם ריח של דלק או שמן) בכדי לאשר סופית שזו הבעיה, בזמן ההנעה הראשונה בבוקר, תראה אם אתה לא משאיר מיסוך של עשן לבן לזמן קצר. אם כן, זו קרוב לודאי הבעיה ורצוי להחליף גומיות מובילי שסתומים. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: FIAT SPICE HGT 1.8
|
לא שמתי לב לעשן כי אני קם לעבודה אני לא חושב על כלום אני יבדוק הבוקר בעזרת השם
אני יכניס את הגומיות לטיפול הגדול שאני הולך להעביר תאוטו ורק להבהרה איו יותר שמן על הפלאג שעשה בעיות וכן היה על האלקטרודה החלפתי אותו והוא נשאר נקי אבל הקרטועים נשארו |
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד