![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#281 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
רק בגרסה ראשונית...
לגבי השאר: צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#282 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
שים לב לניסוח הכתבה, לפיו יימכרו 2 דגמים: אחת בלי בקרת יציבות במחיר של 120K ש"ח, ואחת יותר יקרה עם בקרת יציבות. כך או כך, בינתיים אין בקרת יציבות עד הודעה חדשה.
|
|
|
|
|
|
#283 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אני חושב שאתה קצת פספסת כאן:
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#284 | |
|
כתבנו בצפון
|
כאן רשום:
צטט:
הבראבו תימכר החל מינואר 10' במחיר של 120,000 ש"ח ללא ESP וללא 2 כריות וילון. בעתיד אם וכאשר היצרן באיטליה יחליט לבוא לקראת היבואן הישראלי, הוא יתמחר את הגרסה המאובזרת במחיר שפוי, ורק אז יתחילו בייבוא. (טקטיקה מרשימה של סמל"ת אני חייב לציין כדי למשוך זמן ולמרוח את הלקוח הישראלי). עד אז (אלוהים יודע מתי), הרכב יימכר ללא איבזור בטיחות חשוב מאוד, העיקר יש ג'אנטים, לא ישימו לב. אגב, איפה מנועי הדיזל? אם לשפוט ע"פ העבר, ה"כמות המוגבלת" היא בעצם הכמות הקבועה (קרי שקר גס), ראה ערך הגרנדה פונטו עם הר"ד המקורי שהתחילה להימכר ביולי 2008, וגם אז טענו שזוהי "כמות מוגבלת". כנראה היצרן לא רוצה לתת ליבואן את המחיר שהוא מבקש, ולכן סמל"ת התפשרה באיבזור כדי להוציא את המחיר הזה. לא מפתיע במיוחד. נערך לאחרונה על ידי stio : 18-11-09 ב 20:25. |
|
|
|
|
|
|
#285 | |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
צטט:
מעניין אם כך כמה הגרסה הנורמלית תעלה. כפי שזה נראה כעת, סמל"ת עדיין יתקשו לתמחר את הרכבים באופן ראוי...
|
|
|
|
#286 |
|
כתבנו בצפון
|
גל, מהפה שלך לאלוהים. מגיע לרכב הזה להצליח, נראה ממש יפה.
|
|
|
|
|
|
#287 |
|
כתבנו בצפון
|
> סמל"ת החלה את שיווק ה- 500C בישראל
המחיר? החל מ- 120,000 ש"ח למנוע 1.2 ידני ועד ל- 160,000 ש"ח למנוע 1.4 רובוטי ![]() (themarker) להמשך הכתבה לחצו כאן __________________________________________________ ______________________________________ > סמל"ת במבצע: דלק חינם ל- 25,000 ק"מ ראשונים לכל הרוכש פיאט חדשה ![]() יבואנית פיאט יוצאת במבצע לזמן מוגבל בו היא משתפת פעולה עם חברת הדלק "פז" ובמהלכה תעניק דלק חינם ל- "כל החיים" לרוכש פיאט חדשה מכל דגם. (wheel) להמשך הכתבה לחצו כאן (news1) להמשך הכתבה לחצו כאן (fiat) לקריאת תקנון המבצע לחצו כאן נערך לאחרונה על ידי stio : 22-11-09 ב 17:16. |
|
|
|
|
|
#288 |
|
Member
הגלגלים שלי: FIAT 127 903cc
|
דלק חינם ובראבו חדשה
מישהו יודע לתת פרטים על הבראבו החדשה?
והאם משתלם מבצע הדלק חינם??? |
|
|
|
|
|
#289 |
|
כתבנו בצפון
|
בנוגע למבצע על הדלק: נפח המיכל של הפונטו הוא 45 ליטר, שזה אומר 240 ש"ח למיכל מלא (פלוס מינוס, מחיר ליטר משתנה כל הזמן).
לפי החישוב שלי, עם כל הטררם סביב המבצע תוכלו לתדלק 52 פעמים מיכל מלא וזה לאחר שבתקנון כתוב שזה מוגבל ל- 12,500 ש"ח בלבד. |
|
|
|
|
|
#290 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט 500, ג'ילרה נקסוס 500
|
לגבי הבראבו החדשה, היא תגיע עם מנוע 1.4 טורבו ו-120 כ"ס (אותו המנוע עושה שימוש גם בגראנדה-פונטו, לינאה, והאלפא מיטו בגרסת הטורבו החלשה) וגיר רובוטי 6 הילוכים. לאחר נהיגה באוטו אציין כי קצת מעצבן ששינו את סידור הפלוס והמינוס של תפעול ההילוכים הידני, הפלוס עכשיו למטה והמינוס למעלה
![]() חוצמזה, האוטו מושך יפה אם כי לא דרמטי, למנוע יש צליל יפה ובגרסה בה נהגתי היו 4 כריות אויר ולא היו גלגלי מגנזיום, גם לא ESP וגם לא מערכת ה- BLUE&ME. בדגמים שיגיעו אחרי ינואר יהיו 6 כריות אוויר וגם ESP, לגבי שאר המפרט אני לא סגור על זה. המחיר הצפוי 120,000 ש"ח. ניר.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חדשות רכב. | פיאט כללי | 70 | 08-08-13 20:34 | |
| פיאט 500 חדשות ב- ynet | פיאט כללי | 1 | 11-01-07 19:40 | |
| חדשות מעניינות ב -ynet | פיאט כללי | 5 | 05-01-07 21:31 | |
| חדשות פיאט- כל מה שלא ידעתם | פיאט כללי | 10 | 09-11-06 15:28 | |