![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Banned
הגלגלים שלי: פיאט בארטונה
|
מה שהראתי לך בתמונות זה ויניל
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
אז סליחה הויניל יותר יפה.
בעצם הכל נראה לי יפה ברגע שהוא חדש (:
|
|
|
#13 |
|
Banned
|
תאמין לא משנה מה יותר יפה משנה כבר מה יותר טוב
אין ספק שהויניל יושב יותר טוב על הרכב נותן לו מראה יותר ספורטיבי השאלה מבחינת חומר מה יותר טוב ויניל זה כמו החומר שממנו עשוים התקליטים הישנים שנוגנו בפטיפון חומר יחסית חזק לגבי ההבדל שלו מהבד אין לי מושג עידכון : שאלתי את המכס אמר ל19.6 אחוז מכס על גגות קבריולט זה יחסית לא רע אבל לא כזה טוב |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Banned
|
חשבתי שיהיה יותר הענות לדברים כאלה הפתעתם אותי
טוב לא תיהיה ברירה אני יעשוק רק את סער (צוחק...) עידכון: דברתי עם סוכן צרפתי של החברה הראשית מאנגליה הם אמרו לי שאם צרכן פרטי רוצה לקנות זה יעלה לו 400 פאונד עם חישובים שעשיתי כולל הובלה מכס 19.6 ניהול מכולה ועוד המון שטויות צרכן פרטי לגגות ויניל לקבריו יעלה לו משו כמו 3500-4000 ש"ח אם הוא קונה ישירות מהם ממני יעלה הרבה פחות כי אני יביא בסיטונאות לפחות 100 לכמות התחלתית ויש לי מחירי מאסטר לדיסטרביוטר להפצה בלעדית בררתי כמעט את כל הפרטים מחירי הגגות משתנים בסכומים די מזעריים לגבי צבעים וחומר לפי חישובים שעשיתי בדיוק כמו שחשבתי אצלי תוכלו להשיג גגות בלפחות 50 אחוז הנחה ממה שתשיגו בארץ וזה לפי דעתי מכובד מאוד וכדאי חומרים לניקוי ושמירת הגג ואחזקת הגג בהתחלה אני לא יביא כי יש כאלה בארץ אבל אם יצטרכו אין לי בעיה להביא מהם גם כאלה דברים מה שעכשיו אני צריך זה לראות כמה בערך יהיה צריכה לדבר הזה לפי מה שראיתי עד כו היא די אפסית וההשקעה היא לא מי יודע מה גדולה אבל עדין חתיכת השקעה השאלה אם היא כדאית סער לקחתי אותך בחשבון אז אחד כבר יש לי |
|
|
|
|
|
#15 |
|
מישהו מטפל בך?
|
מנש היקר, אני את רכבי כאמור עתיד למכור בעוד חודש לערך, עקב קבלת רכב מהעבודה.
כך שבנתיים אני רק מתעניין, כי בהחלט יכול להיות שאתן את הטלפון שלך (אם אתה מרשה) לבחור שיקנה את הרכב, היות ובטוח הוא ירצה להחליף לו את הגג. אני רק מבקש שוב, שתעלה תמונות ברגע שהוא מגיע, על ההרכבה וכו'.
|
|
|
#16 |
|
Banned
|
מרשה גם מרשה השאלה פה היותר מעניינת איך תמכור רכב יד 11
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
מישהו מטפל בך?
|
אני לא דואג מנש, קונים יש בתור לרכב שהוא ממני.
אל תשכח שממוצע בישראל רכב כל שנתיים, שנה וחצי להחליף, ולהזכירך מדובר במודל 95 שהוא קבריולט (כמו רכב ספורט), הגיוני שיחליפו אחד כזה כל שנתיים - או כך לפחות לעניות דעתי, אגב גם ביונדאי קופה יש עיניין הידיים הגבוהות.
|
|
|
#18 |
|
Banned
|
אל תשכח שהכל זה פסיכולוגי האוטו יכול להיות במצב בובה כמו החזה של אלטה האושן
אבל בגלל שהוא יד 11 אנשים יתרחקו ממנו מה אתה אומר סער שווה לי למכור את שלי ולעבור לגולף קבריו אוט'? |
|
|
|
|
|
#19 |
|
מישהו מטפל בך?
|
אתה יודע שלפסיכולוגיה יש מספר פנים, מצד שני אפשר להסתכל ולומר שהרכב זה בחייו ל 11 ישוריי קו, כי כל יד שרוכשת ניגשת למוסך אם לא ליישור קו, אז לפחות לטיפול.
לגבייך, הכל שאלה של האם זה באמת מה שאתה רוצה, אם אתה רוצה אני מכיר חבר טוב, שיש לו אחת כזו למכירה, גג מקורי מהחברה במצב מעולה, רכב חבל על הזמן. נראה פנימי וחיצוני חדש, הוא מבוגר הוא לא קרע אותו, הרכב אחלה רכב שבעולם, הוא איתו שנים ומטפל רק בצ'מפיון.
|
|
|
#20 |
|
Banned
|
נשמע טוב תן לי פרטים על האוטו + כמה הוא רוצה עליו
אשמח לשמוע גם את חוות דעתך על האוטו מבחינה כללית אני קניתי את שלי לפני שבועיים וחצי מ"כוכבת" פורנו ישראלית (אולי הייתי צריך לשים ציטטות גם על הפורנו כי זה נראה כמו התאבקות ולא כמו סקס) חשבתי להשקיע עליו מנוע 1.2 V16 והגה הידראולי ועל איבזור כי הוא דגם S אולי שווה לי לעבור לגולף קבריו במקום כל ההשקעה שהתכוונתי להשקיע על האוטו הזה. נערך לאחרונה על ידי מנש המטורף : 16-05-10 ב 22:55. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| קבוצת רכישה לתוסף לשמן המנוע | alon-amos | פורום המועדון | 0 | 22-04-10 01:14 |
| מחיר טיפול 40K- כמה אמורים לגבות ? | khc | פונטו - טכני | 3 | 08-01-10 03:18 |
| סקר - יום אימון לקבוצת קארטינג | zizkebab | פעילויות המועדון | 6 | 01-03-08 06:06 |
| קבוצת קארטינג | פעילויות המועדון | 41 | 20-07-07 00:49 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד