![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט אופטרה
|
צריך את עזרתכם בבעיות בנסיעת מבחן
שלום רב לכולכם
הלכתי עם חבר שלי לראות פיאט פונטו 95 1300 ידני יד שניה שנסעתי באוטו התגלו כמה בעיות 1. שריקה בגיר 2. במצב ניוטרל שלוחצים על הפדל של הקלאץ אין רעש אבל שעוזבים אותו יש רעש כל הזמן 3. כשנוסעים ונותנים גז ועוזבים את הגז יש רעש כמו שפיל 4. במהלך סרק הטורים גבוהים חשוב להזכיר שלא לקחתי אותו לבדיקה זה רק חוות דעת מהנסיעה בו חשוב לי רצוי למבינים בעניין שתגידו לי מה יכול להיות הבעיות באוטו האם שווה לקחת אותו לבדיקה? האם הם כאלה קריטיות? ובערך כמה העלות תיקונים לפי הערכה שלכם בעיקרון המנוע במצב טוב סוחב כמו שצריך האוטו עבר טסט לפני 3 חודשיים שוב תודה על העזרה נערך לאחרונה על ידי bananajoe : 11-04-10 ב 15:43. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מבחן דרכים לפיאט 500 | רפי לין | פיאט כללי | 2 | 28-07-09 17:33 |
| שלום צריך את עזרתכם | פיאט פונטו חולה הגה..!! | פיאט כללי | 2 | 07-03-09 18:34 |
| צריך את עזרתכם אנשים (מידע על דיודות) | פיאט פונטו חולה הגה..!! | רכב כללי | 2 | 18-02-09 14:19 |
| שלום לכולם,אשמח לקבל את עזרתכם (בירור דגם רכב פונטו) | אלון ר | פיאט כללי | 11 | 14-02-09 07:35 |
| שלום אני צריך את עזרתכם (מידע על מערכת דיודות, ערוך) | פיאט פונטו חולה הגה..!! | רכב כללי | 0 | 09-02-09 09:47 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד