![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
הוא מתכוון שקיים שעון חום מקורי (לא מנורה ) בדגמים מתקדמים של פונטו . וניתן להרכיב אותם בדגמים פשוטים ללא הרבה טירחה ..
חיפוש בפורום ימנע הרבה שאלות . עמית
|
|
|
#12 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto 60
|
שעון חום
צטט:
) שים שעון בפנים תעביר את החיווט דרך צד שמאל מתחת לתא כפפות יש שם מקום לאחר מכן במנוע צד שמאל ליד מדיד שמן יש לך כניסה של יונית חום עם יש לך שעון מקורי בדש אז לא צריך מתעם לחדש עם יש לך רק נורא בדש אז פתח את הכניסה עם מפתח 19 כך מתעם מארכה שבא עם שעון שים תפלון תבריג חזק ואז תבריג את היונית החדש דרכו תניע עד שמנוע מגיע לטמפ" עבודה תבדוק קריאות השעון המאוורר עמור לפעול בקו בין כחול לצהוב עליון בדוק נזילות והנה יש לך שעון תקין חדש |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו XTZ60
|
צטט:
בכל מקרה ניסתי לתקן אותה אבל המוסך אמר שישנה בעיה במחשב לדעתי, הוא החליף יוניט חום ואמר שאין כל סיבה שהרכב יתחמם (נוזל קירור של פיאט, שמנים והכל יש ותקין, כך גם כל הגומיות) |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שעון חום שמן חיצוני | chesh | פונטו - טכני | 4 | 01-03-10 11:25 |
| מיקום חיישן שעון חום חיצוני בפונטו MK1 | chesh | פונטו - טכני | 9 | 15-03-09 08:35 |
| אחרי שעה וחצי של ניקיון חיצוני לבראבוו | elad-o | גלריה | 12 | 24-02-09 23:38 |
| תמונות התחלת פרוייקט פיברגלאס ( קיט פגושים חיצוני פונטו ) | שיפורים וקוסמטיקה | 11 | 17-04-08 18:04 | |
| פורק חיצוני לפיאט קופה | dabab | קניה | 0 | 16-10-07 23:51 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד