![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט אספנות פיאט 500, 127 וכאלו שנעלמות אט אט מהנוף הארץ ישראלי. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
מנהל
|
מציע מאד להיעזר במוסך קובלנץ שנמצא בנמל ת"א
המוסך טיפל ברכב הנ"ל כשהיה חדש (באותם שנים היה מוסך מורשה וידוע לפיאט) דני ונתי מכירים את הרכב והם אף שיפצו לפני חמש שנים בערך פיאט 850 (אני ראיתי צילומים מהשיפוץ). כדאי מאד לגשת ולהיעזר בהם. הם שיפצו לי את ה 127 בכל מה שנוגע לקטע המכאני והחזירו את הרכב לחיים (לרכב כמעט לא היה מנוע בכלל כשרכשתי אותו לאחר שעמד נטוש 7 שנים) ממליץ בחום להרים טלפון ולגשת אליהם. 03-6045408
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבו
|
סלאמתק! צביקו'ש אבל כל הקטע זה לשפץ לבד בטח שאת המנוע זה סך הכל "לגו" של מבוגרים.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
מנהל
|
אכן אבל להיזער בעצות של מי שטיפל ברכב באופן שוטף כשהיה חדש לא יכול להזיק.
להתקשר ולשאול שאלות כלליות ולקבל תשובות ממי שחי את הרכב במשך שנים יכול רק להועיל. מוסך "ש.קובלנץ ובניו" קיים ברצף משנת 1950 !ובעלי פיאט אספנות רבים (וזה אני אומר מידע אישי) נעזרים בהם הן בטיפולים שוטפים והן בעצות וסיוע כללי.
מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל Israel Classic & Collectors Vehicle Club - The 5 Club מועדון פיאט ישראל Israel Fiat Club הרכבים שבבעלותי: FIAT 127 900L 1979 / FIAT QUBO 1.4 2013 נערך לאחרונה על ידי Caveman : 23-02-10 ב 01:11. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
ברור. תודה. אני בכל זאת חוץ מבעלי מקצוע כגון רפד ופחח מתכוון לעשות הכל לבד
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
מנהל
|
מציע גם להיעזר ברפי לין האיש והאגדה שנמצא כמובן גם כאן
או באתר שלו ("אתר מוסך") לגבי רפד אני עשיתי ב127 ריפוד חדש אצל רפד נשמה מהדור הישן , איש מקצוע אמיתי . הוא עשה רפדות לעשרות רכבי אספנות. אם תרצה אוכל לחפש לך הטלפון שלו הוא נמצא בנתניה , בעיר עצמה (נדמה לי ממול בנק טפחות ). אם תרצה אחפש לך הטלפון שלו אצלי עשה גג חדש ל 127 (מדובר בגג מהדור הישן, תפירה, קשתות וכ"ו) עבד על הגג יום שלם, באהבה , מקציעות והמון נשמה . הוא מקבל רק מזומן (הוא עובד לבד ברפדיה העתיקה והקטנה שלו ואין לו קופה רושמת או מחשב וכ"ו) הוא עשה לא מזמן גם ריפוד עור מדהים למיני מיינור אספנות של חבר מועדון החמש (ריפוד עור לכסאות, דלתות, משענות, גג ) עשה עבודה מדהימה .
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
נשמע משכנע אבל מעט באיחור על ההמלצה. אני קיבלתי המלצה על מרפדייה בחולון "אחים עמירה" מקווה לא להתאכזב.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
מנהל
|
אגב חלקים חיצונים וגם מכנים בטח מיותר לציין כדאי קודם לחפש אצל הגורו של מחפשי חלפים לרכבים עתיקים (אנשים פשוט מגיעים אליו מכל הארץ , מירושלים, באר שבע וכ"ו) ואני מדבר על "קלוש חלפים" שנמצא בחיפה (נדמה לי רחוב השיש)
אני אישית רכשתי אצלו רדיו תדירן מקורי, ושני פנסים אחורים חדשים לגמרי של 127
מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל Israel Classic & Collectors Vehicle Club - The 5 Club מועדון פיאט ישראל Israel Fiat Club הרכבים שבבעלותי: FIAT 127 900L 1979 / FIAT QUBO 1.4 2013 נערך לאחרונה על ידי Caveman : 23-02-10 ב 01:11. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
טוב לדעת על קיומו של איש כזה! ושוב תודה!
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
מנהל
|
ובכל מקרה הכי הכי חשוב שיהיה לך את המספר טלפון של רפי ליןתאמין לי אתה עוד תודה לו !
כל שאלה כל, סיוע, כל בקשת מידע הוא יעזור . האיש פשוט נכס לבעלי פיאט בישראלהוא נמצא כאן בפורום וגם המספר שלו מופיע באתר שלו "אתר מוסך" תחת "צור קשר".
|
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
ת'אמת אתה צודק! אני כבר מודה לו מראש! אגב רפי, אם כבר הוזכרת פה, אתה יודע לבנות את החשמל של הרכב הזה מחדש? אם כן ניצור קשר בעתיד לגביי מחיר..
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| האם ניתן לשפץ גלגל תנופה בדובלו JTD 2003 | amir | שאר הדגמים - טכני | 5 | 16-04-09 19:09 |
| סט קטנטן | Vignale Gamine 1969 | vovka | תמונות וסרטונים - פיאט | 4 | 05-11-08 08:19 |
| משפץ פיאט 128 78 מי שיכול לעזור? | botez 555 | פיאט אספנות | 3 | 12-02-08 13:29 |
| השקת ויניאלה גאמין - Vignale Gamine - מודל 1969 | פיאט אספנות | 2 | 10-05-07 04:38 | |
| פיאט 850 1969 | מכירה | 0 | 04-12-06 14:38 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד