![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 | |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
צטט:
הרפי לין שיש בקארספורום הוא "בעל מקצוע מומחה" ושלנו הוא סתם "בעל מקצוע"
|
|
|
|
#12 | |||
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
צטט:
צמיגים עכשיו יש לי חדשים ומאוד חבל לי להחליף, הומלץ לי לחפש פנצריה שתעשה טרייד אין עם הצמיגים שלי תמורת צמיגים אחרים. בכל מקרה, כרגע זה לא הכי רלונטי, אני עדיין בישור קו, אני חייב להעלים את הריעדות האלו. לא יתכן שרכב כזה מעולה ירעד כמו סובארו DL שלא טיפלו בה. הנקיון של המצערת הוא לא היה כמו במדריך, המוסל הקודם ריסס חומר וזהו, לאחר קריאה בפורם הבנתי שזה לא הכי טוב אבל כבר מאוחר מדי. אני מפחד לפרק בעצמי את המצערת, כשנאיף פתח את הפילטר אוויר ראיתי שלבית מצערת מתחבר כבל גז, אני לא בטוח שאוכל להרכב הכל חזרה בצורה טובה ביותר. אני אשמח אם מישהו מחברי הפורם ביום שינקה יקרא לי וילמד אותי. אני מוכן לשלם מחיר סימלי אם מישהו מתנדב לעזור לי לפרק אותה ולנקות. דבר שמטריד אותי קצת, אם הלכה לי המשאבה התחונה, המשאבה העליונה צפויה ללכת אחריה ? מהמקרה של אתמול אני קצת מפחד לעשות נסיעות ארוכות. צטט:
וגם אם לא קוראים, כל החברה שם פשוט חבל על הזמן, דאגו לי לכל מה שביקשתי. צטט:
Asher_B - בטח שאני זוכר אותך, יש לך HGT אחת היפיות. עשית לה כבר ישור קו ? ד"א אני זוכר שיש לך קילפוים בגג, אני מתכנן ללכת לאוטו פיקס לעשות צבע כללי לאוטו וגם *** מתכנון לעשות שם. אם בא לך להצטרף אני אשמח, אולי יעשו לנו מחיר אם בוא כולם ביחד. נערך לאחרונה על ידי mishel27 : 28-10-09 ב 15:55. |
|||
|
|
|
|
|
#13 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
אוטו פיקס
ב"אוטו פיקס" פנה אל דניאלס ותגיד לו שבקשתי שיסייע לך.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
במחיר טוב אני מצטרף לצביעה כללית
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
תשלך פלא לפרטי ואני אעדכן אותך במועד הצביעה, נתזמן יחדיו כמה חברה ונבקש הצעת מחיר.
נערך לאחרונה על ידי Caveman : 30-10-09 ב 00:14. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| המלצה חמה על מוסך שמשון | gil_a | פיאט כללי | 5 | 08-10-09 16:54 |
| מוסך שמשון - אכזבה | kmaster23 | פונטו - טכני | 17 | 07-10-09 23:32 |
| האם שמשון עובדים מחר (יום א' - חוה"מ פסח) | gsk | בעלי מקצוע | 3 | 11-04-09 20:15 |
| מוסך שמשון לא בסדר | simon377 | בעלי מקצוע | 27 | 03-08-08 00:45 |
| כדאיות נסיעה למוסך שמשון- בדיקת 60000 | Carioca | פונטו - טכני | 11 | 11-03-08 20:21 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד