![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
את צריכת הדלק המדויקת אפשר למדוד רק בנסיעה בין עירונית במהירות קבועה
90-100, אז צריכת הדלק בפונטו כמו שלך צריכה להיות בערך 18 לליטר, כמובן שהרכב לא עמוס, הצמיגים מנופחים כמו שצריך והרכב מטופל, אבל במציאות אנחנו לא נוסעים כל הזמן מחוץ לעיר וללא עצירות, לא כולם גרים באותה עיר ומבצעים אותם נסיעות לכן צריכת הדלק שונה מאחד לשני, אם אתה גר בנהריה ורוב הנסיעות מחוץ לעיר צריכת הדלק שלך צריכה להיות יותר טובה ממה שציינת. פיני |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
lag5.
ניסית פעם לברר מה היא טמפרטורה אופטימלית של המנוע ? אני מציע לך לעבור טיפה על הנושא (לפחות בגוגל) לפני שאתה מטעה פה אנשים. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Senior Member
|
צטט:
![]() לנסוע 10 שניות על 90-100 ולעצור ברמזור, להאיץ שוב וחוזר חלילה לא עושה טוב לצריכה
|
|
|
|
#14 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אם הטעיתי אני מצטער בכל אופן
צטט:
עוד 2,3 לא ישפרו בצורה מטורפת את מצב הכיס (שלי לפחות). תמיד הייתי בדעה שתקלה הכי קטנה ברכב יכולה להסתכם במאות עד אלפי שקלים שזה הרבה יותר הוצאות מחיסכון שהיה מתקבל מתוספת של 2,3 קילומטרים לכל ליטר. מה גם שבכל רכב המצב המכני יכול להשפיע על הצריכה של רכב שנמצא כבר עשר שנים על הכביש (מה שאומר שלא כל רכב יכול להגיע לצריכה אופטימלית של 1 ל16 כמו שהרבה פה טוענים). שוב אם הטעיתי אני מצטער |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חישוב צריכת דלק... פונטו SX 2001 | NatiShain | פונטו - טכני | 6 | 25-03-09 15:53 |
| אגן שמן (לא סתם, של פונטו 2000) | ronald27 | מכירה | 0 | 24-02-09 19:31 |
| מישהו יודע מהי צריכת הדלק של פונטו פאן 2003 גיר רגיל? | oranhz | פונטו - טכני | 1 | 11-05-08 18:35 |
| צריכת דלק פונטו ספייס דינאמיק 2003 | yoze | פונטו - טכני | 11 | 18-04-08 21:01 |
| צריכת שמן מנוע - פונטו ספייס | פורום הגראז' | 2 | 27-03-07 23:20 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד