![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
|
הצורה, אם כבר הבראבו יותר דומה למריאה אם כבר אתם מדברים.
האצ'בק זה קופה לא? אז מישהו מוכן להסביר לי מזה קופה כי אולי אני מבולבל. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
זה מאוד משתנה, אבל בגדול קופה = 2 דלתות.
לבראבו יש 3, לבראבה יש 5. המריאה בגדול גם כן מבוססת על השלדה הזו, ולה 4 דלתות. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
שאתה אומר 2 דלתות אתה מתכוון שאין בגאז'? הייתכן? ולמריאה 4 דלתות, זאת אומרת שאין בגאז'?
אני כולי בתסביך על כל הנושא של הקופה, 4-5 דלתות. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
באתי לעשות סדר
![]() בחלק מהרכבים הדלת של הבגאז' נחשבת בתור דלת נוספת. מה זאת אומרת? אם הבגאז' כשהוא נפתח מאפשר כניסה אל הרכב ולא רק לבגאז' עצמו - אז הוא דלת. (בפונטו אונו וכו' ההדלת של הבגאז' מאפשר גישה לחלל הרכב. גם בגולף. במזדה 3 בתצורת סדאן הבגאז' לא מאפשר כניסה לרכב אז היא נחשבת 4 דלתות.). בגלל זה בבראבו יש 3 דלתות, בפיאט קופה 2 דלתות, בבראבה 5 דלתות ובמריאה 4 דלתות. זה הכל
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
תודה ארילו באמת שעזרת לי מאוד מאוד, אין כמוך
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אין
|
דיברתם על הרכב שלי הרכב מושקע מכל טוב מטופל מכנית אני הורדתי מחיר כי קיבלתי רכב מהעבודה
והרכב עומד אין מה להשוות בראבה לבראבו בראבו יפה יותר בהרבה חסוכנית יותר יש לה סאן רוף ומראה ספורטיבי היתרון הגדול שבראבה ובראבו זה אותו מנוע וחלקים ולכן הטיפולים זולים וגם האחזקה מי שרציני שיבוא לראות. ילדים שרוצים בחינם לא להתקשר |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
תודה GTI360 שנתת להם להבין שזה לא אותו הרכב, אנשים פה חשבו שאם השם דומה או מנוע אותו דבר אז זה אותו הרכב בדיוק, ועכשיו הבנתי למה הורדת את המחיר ככה , דרך אגב יש לך רכב מהמם , בהצלחה במכירה.
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
צטט:
כל מה שכתבת לגבי יופי וספורטיביות זה ברור לכולנו כל השאר אותו דבר בדיוק (שילדה, מנוע, פנים הרכב וכו').
|
|
|
|
#19 | |||
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
![]() צטט:
צטט:
זה בדיוק אותו דבר כמו מאזדה 3 בתצורת 4 דל' אל מול אחת בתצורת 5 דל'. כמו גולף 3 דל' אל מול ג'טה, כמו פוקוס 3דל' מול 4 דל', כמו סיוויק 3 דל' מול סיוויק 4 דל', נראה לי שהבנתם כבר. שלא תבינו לא נכון, אני לא מנסה להוריד את ערכו של הרכב. מי שמחפש רכב עם 3 דלתות, בכיף, רק שתבינו שהרכבים זהים פרט למרכב. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 20-08-09 ב 19:06. |
|||
|
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: בראבו דובלו סורנטו אסטרה
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ייעוץ לאחר בדיקת רכב - פיאט בראבו | Tamir Lev | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 13-06-09 03:10 |
| ייעוץ לפני קנייה פיאט בראבו 96 1.6 יד 1 | Tamir Lev | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 12-05-09 21:01 |
| ייעוץ בקניית פונטו ספייס 80 כ"ס משנת 2003 | ifatar | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 23-03-09 00:37 |
| ייעוץ בקניית פיאט פונטו ספייס | alona22 | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 16-01-09 18:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד