![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
אם זכרוני אינו מטעני, המנורה נדלקת כאשר מחשב הרכב מעריך (ע"פ צורת הנהיגה וצריכת הדלק הרגעית) שנותר עוד דלק שמספיק ל-70 ק"מ. כמדומני הסטודנט או רקובי כתבו זאת בעבר.
כלומר, ייתכן מצב בו בנהיגה בזבזנית תדלק הנורה ואז בעקבות שינוי צורת הנהיגה (או תוואי הדרך כגון ירידות) המחשב יחשב ויראה כי פתאום אפשר לנסוע 80 ק"מ עם אותה כמות הדלק הנתונה, אז הנורה תכבה ותדלק שובבשלב בו המחשב יעריך שוב 70 ק"מ עד לסיום המיכל..
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
|
נשמע מאד הגיוני האמת. כבר קרה לי מספר לא מבוטל של פעמים שהנורה נדלקה, כבתה ונדלקה שוב לאחר זמן מה. אני חשבתי שזה עקב שינוי זווית הרכב ואז המצוף דלק מזייף (כמו שקורה ברכבים ישנים יותר בעיקרון), אבל ההסבר הזה נשמע הגיוני הרבה יותר.
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Coupe 16VT
|
יצא לי בטעות פעם לרוקן לגמרי (הרכב נכבה) ואז תידלקתי 49.6 ליטר, זה נשמע לי מוזר אולי התחנת דלק מזייפת?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
אין לי מושג כמה נכנס במיכל וזה גם לא מעניין אותי.
מה כל כך מסובך להסתכל מדי פעם על שעון הדלק וכשהוא מגיע לרבע להיכנס לתדלק ולסגור עניין, תצאו כבר מהסרט שהיה לפני עשרים שנה היום יש תחנת דלק בארץ כל שני מטר מה הבעיה? וכמו שכבר אמרו אם זה באמת מעניין יש ספר רכב ובו מפרט טכני. לבחור שרוקן את כל הדלק מהרכב אל תשכח שאתה רוקנת גם את הדלק מהצינורות, מהחליל, מסעפת היניקה, מפילטר הדלק ומהמצערת אז הגיוני שזה עוד כשני ליטר +- כשמישהו שואל שאלה רצינית מכנית או חשמלית במקרה הטוב הוא מקבל 4 או 5 תגובות לעניין, אבל שמישהו שואל שאלה בסגנון מה לחץ האויר הדרוש בצמיגים פתאום 5 עמודים של תגובות אני אוהב את התעמקות הזאת (זוכרים את עניין הפלסטלינה אני כבר שכחתי). שבת שלום,עמית.
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
בכל מקרה, אל תגיעו למצבים כאלה, לא מומלץ.
רבע מיכל = תדלוק. לרוב זה מסתכם בכ35-36 ליטרים. |
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד