![]() |
|
![]() |
אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 |
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
קודם כל לגבי הפחת שנתת לו מכה עם המטאטא, אז תבין לבד שכנראה שהפחת דפוק או שיש מגעים רופפים שם. כאשר פחת נופל כל החשמל בבית יורד, כאשר פחת עובד כל החשמל בבית צריך לחזור.
לגבי הבעיה שלך (פותח השרשור), זאת אחת הטעויות הנפוצות שמסתמכים על צבעי החוטים, לעולם לא מסתמכים על צבעי חוטים, שהריי יצרן של מערכת בגרמניה פתאום מחליט שהחוט של האנטנה החשמלית יהיה בצבע וורוד, ויצרן אחר מחליט שחוט של האנטנה החשמלית תיהיה בצבע חום. זו הסיבה שלעולם לא מסתמכים על צבעי חוטים, בשביל זה יש רב מודד, שתפקידו לוודא היטב לפני החיבור של החוטים, בשביל זה יש גם אופציה של בדיקת רציפות לבדיקת כל חוט לאן מגיע. אתה מתאר בעיה הקשורה בבעיה, משמע מרגע התקנת הרדיו דיסק (זה שאתה לא פעם ראשונה מחליף), גם הרדיו דיסק החדש שהתקנת לא עובד , גם הרדיו דיסק הישן שהחלפת לא עובד, וגם האזעקה התחילה לעשות בעיות. והיות ומדובר כאן בבעיה שקשורה לבעיה, כי הצלחת איכשהו להגיע למעגל של האזעקה, לכן אני ממליץ לך לשמור את הניסויים לשיעורי ביולוגיה, וללכת למתקין מורשה בשביל שיתקן את מה שעשית. רכב הפיאט הוא מאוד רגיש לכל מה שנוגע לחשמל, ומי שאינו מבין ויודע (ויש הבדל בין מבין ויודע, לבין אדם שמחבר מערכת בהסתמך על צבעים), לא מומלץ לו שיגע בפיאט, אחרת הוא עלול לשלם ביוקר. אני יכול להכיר לך כמה מחבריי שהרכיבו בפיאט רדיו דיסק פשוט (ולך ולהם יש דבר אחד משותף שזה לא הרדיו דיסק הראשון שהם התקינו), ובסיום ההתקנה הם הבינו שהם דפקו את המחשב רכב של הפיאט. אז ... תסיק את המסקנות לבד.
![]() |
#12 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
קודםפ כל תודה לכל מי שעונה פה ומנסה לעזור..
אתמול חלה הידרדרות נוספת, אפ עד עכשיו הייתי יכול לשים אזעקה ואחרי כמה זמן היא הייתה מתחילה לעבוד לבד אתמול ניסיתי לשים אזעקה ולא הצלחתי, כמו כן האור הפנימי ברכב לא עובד... יש למישהו רעיון אולי מה קורה לרכב?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
לדעתי נשרף לך פיוז כלשהו.
![]() |
#14 |
Senior Member
|
אהלן ארילו,
איך ניתן לדעת למה אחראי כל פיוז? לפי מה שראיתי יש פיוזים מתחת למכסה מנוע ויש עוד מתחת להגה, יש מקום כלשהו שבו אוכל לראות למה אחראי כל פיוז? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צטט:
בקיצור עוד באותו היום קראתי לחשמלאי ואמרתי לו שיחליף את הכפתור הזה. גם אני חושב ככה, הבעיה היא שאם הוא יחליף את הפיוז הוא יישרף שוב. הוא חיבר חוטים וגרם לקצר, אנחנו לא יודעים מה הוא בדיוק עשה ולכן שיגש לבעל מקצוע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מישהו מטפל בך?
|
בסוף הוא ידפוק את המוח של המערכת אזעקה, או גרוע מזה.
גש למתקין מקצועי שיתקן את מה שעשית.
![]() |
#17 |
Senior Member
|
הבעיה נפתרה.
פתחתי את קופסת הפיוזים, מצאתי את פיוז שנשרף והחלפתי אותו - האור הפנימי והאזעקה התחילו לעבוד. פתחתי את הרדיו דיסק וראיתי שגם שם פיוז נשרף (של הכבל חשמל שלו) החלפתי את והרכבתי שוב - הכל עובד!!! תודה לכולם על העזרה!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
כל הכבוד
פותחים שמפנייה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
LOL גם אצלי הפיוז של הרדיו מחזיק עליו את האור הפנימי ואת האזעקה, לא מוזר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
מישהו מטפל בך?
|
גרוע מאוד מאוד שהפיוז של הרדיו מחזיק גם את האזעקה.
כן בפיאט הפיוז של הרדיו הוא בדרך כלל גם הפיוז של האור הפנימי והבית מצית, ואם זכרוני אינו בוגד בי, הוא גם אחראי על תאורת הרקע של הלוח שעונים וקונסולת המיזוג. אבל זה שהאזעקה רוכבת עליו זה בושה וכלימה לאותו מתקין. אזעקה צריכה פיוז בפני עצמה. אבל עצלנות של מתקין גורמת לו לרכב על מעגל חשמלי שקיים כבר ברכב, אני נתקל לא פעם גם במתקיני דיבוריות וטלפונים קבועים ברכב, שמצטרפים לחגיגה, וכולם רוכבים על הפיוז הזה של הרדיו, בית מצית ואור פנימי. בסוף אנשים לא מבינים למה נשרפים להם פיוזים, או גרוע מכך, למה יש ריח של פלסטיק שרוף מהבית פיוזים.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
רדיו דיסק Clarion DXZ785USB חדש | snir | יד 2 | 4 | 15-07-09 06:32 |
בעיה מוזרה! לאחר עזיבת המצמד הרכב מגמגם-עזרה פליז | saar | אונו - טכני | 13 | 23-01-09 00:16 |
למכירה רדיו דיסק של סוני. | zoola | מכירה | 0 | 13-06-08 05:17 |
בעיה חוזרת ונשנית לאחר טיפולים | antisane | פונטו - טכני | 5 | 24-02-08 10:49 |
למכירה רדיו דיסק Kenwood | weber | מכירה | 0 | 11-01-08 23:38 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד