![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו אקטואל
|
יש לי ידנית דגם אקטואל 2006 (לאחר מתיחת פנים).
אולי זה שונה עם האקטיב אבל המנוע לא מרעיש מדי לדעתי בניגוד למה שהחבר'ה פה טוענים. אולי זה קשור לגיר הידני שלי (באוטומט/רובוטי שמעתי שהמנוע מרעיש יותר?) רעש מהתנגדות אוויר הוא משהו שמתחיל להיות מורגש מאוד (כלומר, להאפיל על רעש מנוע) רק במהירויות של 100-110 קמ"ש, והוא רעש שדומה/זהה לרעש שמופק בנסיעה באותה המהירות עם הגולף 2002 של ההורים שלי. אז מהבחינה הזו אתה יכול להיות רגוע - הוא לא רועש מדי. מבחינת איכות החומרים - אל תצפה ליותר מדי. האוטו זול - בעיקר משום שבדיוק כאן פיאט חסכו עלויות. ישנם הרבה קרקושים במהלך הנסיעה מכל רחבי האוטו בכל פלסטיק אפשרי - תא כפפות, חגורות, מגש אחורי, הפלסטיקים שמכסים את הרמקולים, ומשום מה אצלי אפילו מפלסטיקים נוספים בדלתות. זה מציק, אבל אפשר לחיות עם זה ולהתנחם בעבודה שבמתחרות של הפונטו המצב לא יותר טוב. אם יש לך ממש הרבה סבלנות אפשר לאתר את כל מקורות הקרקושים - לחזק ברגים שנחלשו, להדביק פלסטיקים מקרקשים עם חתיכות סיליקון או גומי ואפילו לתקוע קיסמים במקומות שזה יכול לעזור. אני התחלתי במבצע כזה באוטו שלי אבל בסופו של דבר וויתרתי. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רעש מוזר בפונטו 96 לאחר פ\ה בית פילטר אויר | chesh | פונטו - טכני | 2 | 10-04-09 14:46 |
| פיאט גרנדה פונטו מודל 2008, אחרי מתיחת הפנים: המהפך. התרשמות אישית | stio | פיאט כללי | 53 | 13-09-08 01:20 |
| כשיופי פוגש איכות! Fiat Uno- סט תמונות | stio | תמונות וסרטונים של חברי המועדון | 5 | 19-07-08 19:12 |
| עדכון נוסף:האם צריכת הדלק השתפרה לאחר הורדת ה co בפיאט אונו | פורום הגראז' | 120 | 07-06-06 23:36 | |
| שמירה על איכות נסיעה ומראה הרכב. | פורום הגראז' | 13 | 17-02-06 19:40 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד