![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 | |
|
Guest
|
צטט:
בכל מקרה, אני נס-ציוני, אז בהחלט ניתן להיפגש מתישהו. רק תיידע אותי. |
|
|
|
#12 | |
|
Guest
|
צטט:
|
|
|
|
#13 | |
|
Guest
|
צטט:
מה כל 20K ק"מ? תגיד לי בבקשה איזה שמן מחזיק תקופה כזאת באקלים כאן? באיזה סוכנות מכירה שמעת דבר כזה? כל 15K מקסימום. ממש לא משנה אם המנוע הוא תקן EURO 3 או EURO 4, או אף אחד מהם. מומלץ כל 7K להחליף שמן מנוע ופילטר שמן. שמן גיר אפשר כל 20-30K . |
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
אדי, לפי המוסכים המורשים (כולל המרכזי) וספר הרכב צריך כל 20K .
אם אתה רוצה לבצע טיפול בדחיפות יותר זו זכותך |
|
|
#15 | |
|
Guest
|
תגובה
צטט:
ורק בגלל הסגידה המטופשת הזו ל "מוסכים המורשים" , ל "הוראות יצרן" , המכוניות האיטלקיות מפגינות פה בארץ אמינות מופלגת הא? אתה רוצה לשמור על הרכב? פעל על פי מה שאדי מציע לך , אחרת הרכב שלך יראה כמו הרבה גרוטאות שכבר בשנתם ה 3 על הכביש דורשות החלפת 50 אחוז ממכלולי הרכב כתוצאה מאחזקה לקויה. מעבר לזה - תמיד עדיף לדבוק בתחזוקה מונעת ולא בתחזוקת חירום. |
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
ניר, יש בעיה מהותית. רוב האנשים לא מבינים שום דבר במה שנמצא מתחת לתא המנוע, ולא רוצים לדעת. הם רוצים שהאוטו ייסע, ומבחינתם הטיפול הכי טוב שהם יכולים להשיג הוא במוסכים מורשים שנוהגים לפי הוראות היבואן בארץ הקודש.
זה שיש מערכות בטיחותיות שצריך לבדוק כל שנה לפחות, או שהשמן מאבד מהתכונות שלו עם הזמן אפילו אם הוא לא בשימוש לא מעניין אותם. הם רוצים שיגידו להם מתי ואיפה לטפל וזהו. אני אגב, מסכים איתך ועם אדי כמובן. |
|
|
#17 |
|
Guest
|
אז אותם האנשים (שזה הרוב) צריכים לנסח את השאלות שלהם בצורה מתאימה,
ולא להתווכח כאשר מקבלים תשובה יותר מטובה. או שבעצם למה לשבור את הראש, שיטפלו לפי הוראות היבואן. (נראה לאן יגעו) |
|
|
#18 |
|
Guest
|
תראו, בגלל זה קוראים לזה המלצת יצרן. היצרן ממליץ מה הוא רוצה. זה כבר החלטה שלנו מה תכלס לעשות.
אני כבר לא פעם ולא פעמיים נכנסתי למוסך רק בשביל השקט הנפשי שלי. לשאול האם משהו לא בסדר, או בגלל שהיה נדמה לי ששמעתי איזה רישרוש... |
|
|
#19 |
|
Guest
|
תודה לכל המגיבים!
דרך אגב נסעתי לפיאט בתל אביב ונתנו לי ספר במתנה! איזה כייף לי! |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד