![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
|
אז ככה, דבר ראשון רון - תודה, אני משתדל
![]() לגבי התרסיס לצמיגים- מדובר בתרסיס של STP כניראה כמו מה שרענן מדבר עליו התרסיס מחייה את צבע הצמיג ואם משתמשים בו בתבונה הוא לא גורם נזק אם תרססו אותו על הסולייה שבאה במגע עם הכביש סופכם לא יהיה רחוק כי הצמיג יאבד אחיזה ישנה גם אזהרה על המיכל עצמו וזה באמת מסוכן ! אם תרססו אותו בעדינות על החלק החיצוני בלבד של הצמיג לא יקרה שום נזק |
|
|
|
|
|
#12 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
גדעון- לא מדוייק בקשר לצמיגים: הכיסוי לא מכסה את כל הגלגל. לדעתי זהו צירוף מקרים בלבד, ויכול להיות (אני בטוח) שאתה משתמש בצמיגים איכותיים, מה שמאריך את חייהם.
שחר- הווקס של טרטל לצבע המטאלי הפתיע גם אותי. פתאום הווקס לא מתייבש כ"כ מהר, והווקס יורד בקלות מהפח בעזרת המטלית היבשה. כמו כן בטעות מרחתי ווקס גם על אחד מפסי הקישוט השחורים- הורדתי את זה בקלות בעזרת המטלית היבשה. התוצאות היו מצויינות, הצבע מבריק ונקי. רק הבעיה היא שירד גשם בוצי כמה ימים אחרי הווקס וכל העבודה ירדה לטימיון! חוץ מזה ששמתי לב שהוא מחליק את הפח יותר מידי טוב: אחרי הווקס לגג שמתי את הבקבוק שם והוא גלש לצד השני, ואם לא הייתי תופס אותו הוא היה נופל למטה ונשפך (היה פתוח)... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
גיא תנסה לשים כיסוי אחרי הווקס , זו משימה לא פשוטה בכלל הכיסוי מחליק בטירוף P:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
כתבנו בצפון
|
האמת שעוד לא ניסיתי לשים כיסוי כלל מאז שעשיתי לרכב ווקס (בשישי בערב), מהסיבה הפשוטה שאין פה שמש. מאז שבת בבוקר השמיים מעוננים כמעט לחלוטין ואין שמש בכלל, רק היום השמש יוצאת לכמה דק' ונכנסת, וזה עדיין לא מצדיק הלבשת כיסוי. נראה מה יהיה מחר, מה גם שהגשם הזה שירד מהעננים ליכלך לי את כל האוטו ואסור לשטוף עם צינור, יש איזה פקח שמסתובב פה על קטנוע ומחפש על מה לדפוק דוחות.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
שתשים כיסוי על בסיס יומי, תראה שהווקס מחזיק פחות על הרכב. הסיבה היא שהכיסוי כל הזמן משפשף אותו. הווקס שבינתיים ראיתי שמחזיק הכי הרבה, הוא הטפלון של קארפלאן.
בכל מקרה, הכיסוי מכסה יותר מחצי גלגל, מה שאומר שכל יום, חלק קטן אחר של הצמיג חשוף לשמש. כך הם ממש נשמרים טוב. לראיה, הצמיגים שלי, שאמנם יוחלפו מתישהו בחודשים הקרובים (3 שנים כבר), עדיין במצב מעולה, כמו שרשמתי. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
כתבנו בצפון
|
אינך יכול לדעת בוודאות שבכל יום חלק אחר מהצמיג חשוף לשמש, במיוחד אם אתה נוסע את אותו מסלול בדיוק כל יום (בית- בסיס), אלא אם יש לך סימנים על הצמיג שבאמצעותם תוכל להבחין בנושא הנ"ל.
כמו כן אתה נוסע מעט יחסית, דבר שמאריך כמובן את אורך חיי הצמיגים. מה מצב עומק החריצים? במידה והצמיגים שלך במצב מצויין, קרי אין סדקי יובש ו/או עומק החריצים במידה מספקת, לדעתי אין שום הצדקה לא כלכלית ולא בטיחותית להחלפת הצמיג, במיוחד לא בתחילת עונת הקיץ. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אני מבטיח לך שכל יום חלק אחר חשוף. ההסתברות שזה ישאר זהה כל כך קטנה...
עומק החריצים דיי עמוק, לא מדדתי ממש. ממש רחוקים מהגבשושית שממנת את הסף. |
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד