![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
|
מה לא ברור ? אתה לא יודע מה הסוג שמן שקיים כרגע ומה הצמיגות שלו
ואמרו לך שאסור לערבב צמיגויות שונות (אמרת שאתה יודע את זה) אתה רוצה לקחת את הסיכון שיש שמה שמן עם צמיגות שונה? מה אתה מצפה שיענו לך ? |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אם אתה לא יודע איזה שמן יש לך ברכב, תרוקן אותו, ותמלא אחד שאתה כן יודע.
לגבי נוזל הקירור, המחיר של פחית פראפלו הוא לא גבוה במיוחד, מומלץ כן לבצע החלפה. מיי ברז הם כמעט הדבר הגרוע ביותר שאתה יכול למלא במערכת הקירור ברכב שלך. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
Caveman - אני כבר די זמן בפורום הזה...
וכולם כמו שאמרת מדברים על נוזל הקירור פראפלו.. חיפשתי בכמה חנויות ולא מכירים את השם של זה אפילו.. עם תיתן לי תמונה של הפחית\גלון\פח הזה של הפראפלו יעזור לי מאודד!!! תודה פונטו דור 1 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
בבקבוק:
![]() או בפחית: (שכיח יותר במוסכי פיאט) : ![]() יש גם ב: ![]() אבל עוד לא ניתקלתי בכזה בארץ (היה ממש מסובך למצוא ב google pictures ) נערך לאחרונה על ידי shachar : 17-04-09 ב 14:24. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
כנס למוסך מורשה פיאט או לחנות חלקי חילוף ורכוש שתי פחיות של נוזל פראפלו (התמונה האמצעית מהדוגמאות שהעלו עבורך) כל פחית במורשה עולה 42 ש"ח כולל מע"מ,
תרכוש גם מסנן שמן, אם אתה לא יודע לבצע החלפה לבד, כל מוסך שתבחר ידע לבצע את העבודה. השמן שרכשת הוא לא רע לדעתי וגם אני משתמש בו, יש איכותיים יותר אבל אותי הוא מספק. את נוזל הקירור תוכל להחליף לבד באמצעות פתיחת הבנד מתכת שמחבר צינור גומי בתחתית הרדיאטור, לאחר הוצאת הצינור התחתון רוב המים ישפכו החוצה, אם יש באפשרותך להכניס צינור מהגינה עשה זאת, זה ישטוף את המים שנשארו במנוע, לפעולה זו תצטרך להוציא גם את הצינור העליון שמתחבר לרדיאטור. לאחר חיבור הצינורות חזרה למקומם מלא את שתי הפחיות שרכשת ואת היתר מלא במים רכים(אני ממלא מים שירתחתי בקומקום, טוב יותר מים מהמזגן או מהמרזף). סמוך לקיר האש יש בורג מפלסטיק שיושב על צינור מים, תצטרך לנקז אויר דרכו ולנסוע לשלום. אם יש לך כבר את השמן מנוע ביד נותר לך לקנות מסנן שמן מחיר עד 50 ש"ח (תחליפי סיני עולה 25 ש"ח) ושתי פחיות נוזל פראפלו 84 ש"ח בדיוק ואתה בראש שקט להרבה זמן.
|
|
|
#16 |
|
Super Moderator
מנהל
|
קיימות גם פחיות גדולות יותר, כמו שיש לי למשל. רכשתי אותה במורשה של פיאט בראשון.
כאלה: ![]() יושבת אצלי במחסן, על כל צרה שלא תבוא. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Member
|
makara
תודה רבה לך עזרת לי המון . |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
אז לא הבנתי את עשית סלט פה אנחנו מדברים על שמן או על נוזל קירור לרדיאוטר ?
ועם נוזל קירור: הראה שאני יצטרך 2-3 פחייות למילוי ראשוני ואחרי זה עוד 2 בבג'אז על כול מקרה לא ? זה יוצא ים כסף. אני משתמש עכשיו בנוזל קירור ירוק.. משו הכי פשוט 20 שקל אפילו פחות.. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Super Moderator
מנהל
|
הפראפלו הוא נוזל קירור. אין קשר בינו לבין שמן מנוע.
תמשיך להשתמש במים ירוקים ב20 שקל, ותגיע למצב שתוציא אלפי שקלים לתקן את הנזק שיגרם לך בגלל זה. זה מה שנקרא לשלם בזוקר. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
צטט:
אם תקרא טוב ולאט מתחילת הת'רד תבין שאין פה שום סלט (אני בטח לא בדיאטה כרגע) להפך יש כאן סדר בדברים והם ברורים למי שקרא היטב ומהתחלה. נוזל ירוק ב-20 ש"ח זה מים רגילים שבמקרה הטוב עברו איזה סינון והוסיפו להם צבע. פיאט ממליצה למלות אך ורק פראפלו שזה הנוזל קירור היעודי. תריץ חיפוש קליל ותראה מה קורה במערכות קירור ברכבי פיאט שעבדו ללא הנוזל פראפלו. עכשיו אתה משתמש בנוזל ירוק מחר תשתמש בניירות ירוקים לשלם למוסך ככה שהצבע מתאים, אם אתה גם אוהד את מכבי חיפה בכדורגל בכלל הרמוניה.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מנורת כרית אויר. | YOSI-BR | פונטו - טכני | 15 | 19-04-09 00:23 |
| בעיה בניתוק כרית האוויר במושב הנוסע | אורחלרגע | פונטו - טכני | 0 | 07-03-08 15:49 |
| מנורת גיר מהבהבת בפיאט פונטו 16V | פורום הגראז' | 4 | 15-09-06 11:14 | |
| כרית ראש פונטו | פורום הגראז' | 5 | 26-07-06 20:20 | |
| מדבקת כרית האוויר | פורום הגראז' | 3 | 14-05-06 12:05 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד