![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
לי תמיד יש שמיכת פליז קטנה שזרוקה על הכסא מאחור. במקרה של קניות וכדומה אני פשוט פורש אותה על המושב ובזה כל הבעיות תמו.
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
http://www.ipp.co.il/htm/Heb_Busines...ory=5&city=908
בעסק הזה הרבה לא יודעים אבל מייצרים את הריפודים לבד, עיצובים יפיפ מחירים הוגנים ביותר, שווה בדיקה/טלפון. אם יש לך בעיה עם כריות אויר תגיד להם בטלפון דגם רכב כדי לתאם ציפיות תגיע לבחור סוג בד וצבע, רוב הסיכויים שיש מוכן במלאי, הרבה נהגי משאיות מגיעים לרפד שם. אם מגיעים מכיוון טמרה/שפרעם לכיוון צ.אחיהוד, קצת לפני ת.דלק אלון ק.יסעור פונים ימינה לכיוון משגב (הצומת של הפנייה ימינה נקראת יבור) מצד ימין לאחר 1 ק"מ יש תחנת דלק, נכנסים לתחנה ומקיפים אותה.
|
|
|
#13 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אני בספק אם ייגמר לך המקום. תא המטען שלכם מכובד ביותר. אם אצלי הקניות המשפחתיות נכנסות בקלות + הכיסוי + התיק שיש לי שם, אצלך לא אמורה להיות בעיה.
אם בכל זאת, על הרצפה (איפה שזה הכי בטיחותי), או על המושב. המוצרים בתוך שקיות, אין סיבה שהם ילכלכו את הריפוד. אגב, אם אתה רוצה לשמור על האוטו, אז נאצי עד הסוף. החברים שלי מורגלים כבר שלא נשענים על הרכב, לא טורקים דלתות, בלי רגליים, בלי אוכל, בלי שתיה וכו' הם מקבלים את זה והכל בסדר. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
תא מטען מכובד, אבל יש שם את הכיסוי, נוזל קירור, כבלים להתנעה, קופסא עם פיוזים, נורות, פנס, סוללות לפנס... אז נגמר המקום.
בכל מקרה קניתי כיסויים (תמונה מצורפת), עלו 170 ש"ח כולל כיסוי להגה שהגיע במתנה. אני עכשיו ניגש להרכיב, צפוי לקחת הרבה זמן בגלל פלסטיקים מלמטה (VAG והשטויות שלהם). נערך לאחרונה על ידי stio : 14-04-09 ב 15:33. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
תתחדש!
אני רואה שבסוף הלכת על אותה דוגמא שהצעתי רק צבעים אחרים לדעתי הסט הכי יפה שם, תעלה תמונות לראות איך זה יושב על האוטו ערן
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
170 זה מחיר עלות ?!?!
תתחדש |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
תתחדש. לדעתי עדיין המקוריים יפים יותר.
אני מקווה בשבילך שהם לא מכסים את צידי המושב, ששם ממוקמות כריות האויר. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
תודה לכולם, זה כבר מורכב על האוטו.
את הכיסוי הגה לא שמתי, מכיוון שזה הגה מצופה עור והוא ממש נוח, אז חבל. הכריות אוויר ממוקמות בצד המשענות של הכיסאות (רשום AIR BAG), שם זה לא מכוסה. הכיסויים המקוריים הכי יפים, זה ברור, אבל היופי לא יהיה שווה כלום אם עוד שנה/ שנתיים הם יהיו מלוכלכים וקרועים. התברר שמתחת לכיסאות יש כל מיני קונקטורים וחיישנים, אז העבודה לקחה 3.5 שעות כי עבדתי כמו צב, על מנת לא לדפוק שם משהו. במהלך העבודה פירקתי את הפלסטיקים הקדמיים של הכיסאות, ואילו את הפלסטיקים הצדדיים לא הצלחתי לפרק, אז כיסיתי גם אותם ביחד עם הכיסא. בסוף העבודה התנעתי את המנוע ל- 10 דקות כדי לוודא שלא דפקתי שום דבר וכל הנוריות כבויות, ואכן הכל עבר בשלום. המחיר הוא לא מחיר עלות מכיוון שבסוף לא הזמנתי מהחנות של בן דוד שלי, פשוט ראיתי את זה באייס אז לקחתי. תמונות- לשיפוטכם: מבט קדמי שמאלי- נהג: ![]() מבט קדמי ימני- נוסע: ![]() מבט אחורי שמאל: ![]() מבט אחורי ימין:
נערך לאחרונה על ידי stio : 14-04-09 ב 21:23. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
גיא, אתה תאלץ לסלוח לי - גועל נפש.
אין כמו הריפוד המקורי ואין שום בעיה לשמור עליו שלם ונקי לאורך זמן - מניסיון.
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
...
מבלי להתייחס לריפוד הספציפי שמדובר עליו כאן ו/או ליצרן שמוזכר בשירשור הזה. יש לי פוקוס עם כריות צד ואני בחיים לא הייתי שם כיסוי על המושבים הקדמיים שעלול להפריע לכריות הצד. זה שיצרן הכיסויים אומר שאין בעיה זה בעיה שלו. הרי כל כיסוי כזה יש לו חלק שעובר על הצד של הכיסא. האם היצרן באמת בדק שהכיסוי הזה לא מפריע לפתיחת הכריות ברכב שלי ? לשם השוואה - שחשבתי לשים ניתוק כרית אוויר קדמית בצד הנוסע במוסך מורשה התייעצתי לגבי זה ב- CF. שורה תחתונה אמרו לי מומחים בתחום שלמרות שמשתמשים בקיט מקורי של יצרן הרכב וזה נעשה במוסך מורשה היבואן אז עדיין בשום אופן לא לגעת במערכת כריות האוויר אלא אם אני ממש חייב את זה. מה שלא בא מקורי מהיצרן אז לא לגעת בזה. נ.ב.: בשביל מי אתה שומר את הכיסויים המקוריים של הרכב ? בשביל הקונה העתידי של הרכב בשלך בעוד 5, 10 או 15 שנים ? |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עזרה בבחירת מערכת מושלמת לפונטו שלי | BenDa 36 | אודיו | 9 | 04-05-14 18:06 |
| עזרה בבחירת צמיגים | shmaram | אונו - טכני | 26 | 06-10-08 23:34 |
| התייעצות: לקנות כיסויים חדשים או להשאיר את המושבים ללא כיסויים? | stio | אוף טופיק | 4 | 16-05-08 13:26 |
| גופיות למושבים - פונטו 01 SX | asela | פונטו - טכני | 3 | 20-01-08 00:43 |
| קטלוג חלקים של פיאט 600 | מכירה | 0 | 11-03-06 09:00 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד