![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
חדשה היא ממש לא, קיימת משנת 2002, זה 7 שנים בחישוב פשוט.
הKM1 שראית זו אחת משתי האופציות למדידת מרחק. יש לך שניים כאלו. כאמור כל מה שהוא עושה זה למדוד מרחק. אפשר להתייחס לזה כשני תאי זיכרון לשמירת מידע. השני, זו צריכת דלק רגעית בפורמט של X ליטרים פר 100 ק"מ. שים לב שאם הרכב יהיה בעמידה מוחלטת, הנתון ישתה לפורמט של X ליטרים פר שעה. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 03-04-09 ב 10:59. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
|
מה גם שהמדידה הזו ממש ממש לא מדויקת, בטח שלא מדידה ריגעית
ובטח אם איפסת רגע לפני הנסיעה את השעון, לוקח לו זמן עד שהוא נותן נתונים כמעט מדויקים אצלי בספייס נניח יש סטייה של 1.5 ק"מ לליטר שזה סטייה לא קטנה בכל בחישוב פשוט זה 70 ק"מ נסיעה פחות לכל מיכל (3 נסיעות לטכניון בכיוון אחד ,בשבילך )
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Super Moderator
מנהל
|
דווקא הצריכה הרגעית דיי מדוייקת.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
וזה אתה אומר על סמך מה ?
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
התיבה של הפביה (שמצויה בדגמים נוספים של הקונצרן) היא אחת מהתיבות האוט' הטובות ביותר - אם לא הטובה ביותר.
במצב הרגיל (D) העברות ההילוכים מתבצעות בצורה נעימה מאוד, בלי שום חבטות. חבל שהיא ממהרת לרוץ בין ההילוכים (בשביל צריכת הדלק משופרת) וזה מעט משגע לפעמים ![]() במצב הספורט (D-SPORT) העברות ההילוכים מתבצעות בצורה אגרסיבית ומורגשת יותר (קלות), שומרת את המנוע בסל"ד גבוה (בתוך רצועת הכוח) והביצועים מעט טובים יותר. במצב ידני (M-Tiptronic) העברות ההילוכים מתבצעות בצורה נעימה גם כן, בלי חבטות ודרמות. בניגוד לתיבות של יצרניות אחרות (סוזוקי והצרפתיות, לדוג') - התיבה אינה מתערבת ומעבירה הילוך ברגע שמתקרבים למנתק. ה-DSG היא התיבה הרובוטית הטובה ביותר שיש. השילוב שלה עם מנועי הטורבו (TSI) ומנועי הטורבודיזל (TDI) הוא לא פחות ממושלם ובהחלט גורם לחשוב פעמיים לפני שרצים לרכוש את המנועים הנ"ל בשידוך לתיבה ידנית מסורתית. לצערנו, ה-DSG אינה חפה מתקלות (פחות מוכר בפורומים מקומיים ומאוד מוכר בפורומים מאירופה) והיא די עדינה (מסוגלת לעמוד אך ורק עד 35 קג"מ מומנט - מעל זה היא פשוט לא תעמוד בעומס) ויקרה ומסובכת (יחסית) לתיקון במידת הצורך (סתם לדוג' - מחשב ניהול DSG עולה כ-13K [בשקודה TDI]). מקווה מאוד שה-DSG7 החדשה (שהושקה לא מזמן) שודרגה מבחינת האמינות - כמו שהיא שודרגה מבחינת העמידה בעומסים גבוהים יותר.
|
|
|
#16 |
|
מנהל
|
גיא..
קבל ח"ח על הסיקור! את האמת אהבתי! לדעתי סיקור מקצועי, אמיתי ומפורט אני ממליץ לך ברצינות רבה לשלוח עותק של הסיקור אל עיתונאי הרכב "אדוארד אטלר" בכתובת המייל: e.teksty@gmail.com לדעתי הוא יאהב מאד את הסיקור המורחב . בהצלחה ![]() צטט:
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Super Moderator
מנהל
|
על סמך זה שאימי עוקבת בדקדקנות אחרי הנתונים, ואכן הם מאוד קרובים לחישוב היבש.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
גדעון- תודה על המידע בנוגע לאפשרויות המחשב, לא היה לי מושג שזה מודד מרחק! אז לפי המחשב הצריכת דלק בבין עירוני שלי היא 1:16 ועוד הייתי על למעלה מ- 100 קמ"ש ואמורים למדוד ב- 90 קמ"ש. צריכה יפה לרכב כזה...
בנוגע למחשב דרך בסקודה מול פיאט, אם גדעון טוען שהנתונים מדוייקים בסקודה ושחר טוען שבפיאט יש סטייה משמעותית יחסית, פשוט יכול להיות שהמחשב בסקודה מדוייק יותר. צביקה- תודה רבה ![]() אבל חבל להטריד אותו בדברים האלה, אני משער שהוא כותב כתבות כאלו מתוך שינה... |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Super Moderator
מנהל
|
תבינו, בפונטו המחשב מודד צריכת דלק ממוצעת על פני כל המיכל. ברומסטר למשל, הוא מודד רגעית. זה שונה מאוד.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
יש גם בדיקה ריגעית בפונטו , פשוט אני עדיין לא מבין איך אפשר לבדוק את אמינותה.
מורידים את הרגל מהגז הצריכה יורדת , לוחצים את הדוושה הצריכה עולה מעבר לזה אני לא רואה דרך לראות איך המספרים המוצגים נותנים תוצאה מדויקת או לא |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| סקודה פאביה החדשה: סיכום מפורט- חודשיים ביחד | stio | רכב כללי | 29 | 15-12-08 15:20 |
| סיכום חצי עונה ב-WRC | דובי מילר | רכב כללי | 0 | 22-06-08 22:03 |
| פיאט 500 החדשה+כתבה מערוץ 2 | פיאט כללי | 2 | 07-07-07 11:54 | |
| סיכום מפגש המועדון 24.2.06 | מועדון פיאט ישראל | 8 | 15-04-06 17:40 | |
| פיאט סטילו 4*4 החדשה- כתבה | פיאט כללי | 3 | 26-12-05 10:50 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד