![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| קופה - טכני טכני - דגמי קופה בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 | |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
צטט:
אוקיי, בוא נסכים שעל הרכב שלך הנורות האלה עושות פלאים, ועל הרכב שלי לא. אם אתה מבסוט מתיפקודן על הרכב שלך אז זה סבבה לגמרי, ואתה מוזמן לשבח ולהמליץ עליהן לכל מי שבא לך. אבל במקרה הזה אני חושב שאתה מטעה בן אדם, שיש לו בעיה מסוימת שהחלפה לנורות האלה של פיליפס לא תפתור אותה. נ.ב. אני רגוע. מתחיל להימאס עליך? שתה קצת מים, אולי זה יעבור.
|
|
|
|
#12 |
|
Super Moderator
מנהל
|
ניתן היה לנעול את השרשור אחרי שאוראל ניפק את התשובות היחידות שנוגעות לעניין: או שמדובר באלומות עכורות, או שהנורות עצמן חלשות, או שזה שילוב של שני הדברים ביחד ואז בכלל מדובר בהוצאה לא קטנה - אלומה אחת (כמיטב זכרוני), עולה קרוב ל 1500 שקלים.
לגביי הביטוח: לא צריכה להיות בעיה ספציפית עם הקופה שאין בכלי-רכב אחרים. ורק בכדי לחדד את העלויות, מדובר בסכומים די נמוכים ואף פחותים מהרבה מכוניות משפחתיות בנאליות.
|
|
|
#13 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אוסיף רק לגבי הביטוח:
את הפאביה אני ביטחתי בחברת "9 מיליון" (מקיף בלבד) והגעתי אליהם דרך הקישור פה למעלה (שהיה פעם- עכשיו הוחלף לחברה אחרת). יש להם מנגנון של קבלת הצעת מחיר אונליין, הכנסתי את הפרטים והם חזרו אליי. הצעת המחיר שלהם היתה הכי זולה- גם מהצעת הסוכן ביטוח הקבוע שלנו, שאנחנו מבטחים אצלו מאז שנת 84'. מומלץ בחום- יחס אדיב וסבלני. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
בנוסף, ממליץ לפנות ל"סוכן סוכנים".
אני פניתי לחברת "פסיפס" (הם מבאר שבע, אני באמת לא יודע אם יש להם עוד סניפים) והם חזרו אלי עם 3 ההצעות הזולות ביותר ואני בחרתי מבניהם. (מקיף בחברה אחת וחובה בחברה אחרת). בהשוואה שנערכה לאחר מכן דרך "מחשבון ביטוח" התוצאות נתגלו כזולות ביותר. (למען ההגינות אציין כי אני מכיר את הסוכנת היכרות רבת שנים ללא קשר לביטוח, אמה ואנחנו מנהלים שנים יחסי שכנות מצויינים וגם אבא שלי מבטח שנים דרכה.)
|
|
|
#15 |
|
Member
הגלגלים שלי: coupe20vt
|
תאורה
שלא יספרו לך סיפורים,התאורה בקופה חלשה נקודה,לא יעזרו שום נורות ושם דאווין,תאמין ניסיתי הכל----זה מה יש ואם זה ננצח
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט קופה
|
קסנון יפתור את בעיית התאורה בצורה מוחלטת.
אצלי למרות הפנסים העכורים (גם אחרי מספר טיפולים) התאורה מעולה. הבעיה היחידה היא החוקיות כמובן. לגבי ביטוח, אני אקשר אותך לסוכן שלי,הוא ידאג לך מא'-ת' ותקבל את ההצעה הכי זולה שקיימת בשוק,באחריות.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רוצה לקנות פיאט אונו S70 ויש לי כמה שאלות | פיאט כללי | 6 | 15-12-10 01:11 | |
| מספר שאלות- פיאט אונו | uno kashi | אונו - טכני | 6 | 21-05-08 12:30 |
| ( שאלות ) כמה שאלות אם תוכלו לעזור לי | shaked | פונטו - טכני | 3 | 03-01-08 18:24 |
| כמה שאלות | פורום הגראז' | 9 | 16-10-06 20:12 | |
| שאלות לגבי פיאט פונטו ספייס | פורום הגראז' | 18 | 14-06-06 11:41 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד