![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
זוהי המדבקה, והיא מצטרפת ל-2 נוספות בלבד:
אחת של הטסט ואחת של יחידת הכוננים של מד"א לצורך זיהוי הרכב ככוחות הצלה.
|
|
|
#12 | |||
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
צטט:
הראשון הוא שאני מאמין שלמרות השם "נהיגה ספורטיבית ומירוצים - נהג ספורטיבי" זהו הקורס שמכוון לצרכינו (ע"פ פירוט התכנים) השני הוא לכיוון הנגדי: צטט:
זאת ועוד, לא ברור אם יש להם מגרש סגור שהרי כתוב צטט:
בכל מקרה, נראית לי עוד אופציה ששווה לבדוק.
|
|
|
|
#13 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
כרגע נבדקות כל האופציות גם אלו שפחות מתאימות ולו רק בכדי לקבל תמונת עלויות של המציעים.
רפי, תודה על הלינק.
|
|
|
#14 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
רענן, את הקורס תסגרו לאפריל/מאי.
החודש יש לי אבט"ש
|
|
|
#15 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
יש לנו פה בפורום\במועדון אנשים שיכולים להדריך ברמה מקבילה אם לא יותר טובה מהמדריכים בנהיגה מתקדמת.
אז הרעיון שעלה לי הוא למה לא לקבוע כמה תאריכים שטופי שמש בערד (גם לי זה רחוק אם מכירים מקום יותר מרכזי זה גם יהיה טוב) לעשות סיבובים סביב המסלול תוך קבלת טיפים מהחברים המקצועיים יותר באתר, נושאים כמו בלימה נכונה, איך לקחת סיבוב בצורה נכונה טיפים לבטיחות כל אלה דברים שאפשר גם לשאוב מידע מהחברים פה באתר וגם מהאינטרנט ואפילו לעשות איזו הדרכה קצרה של חומר עיוני. לפי דעתי אפשר להגיע לרמות הרבה יותר טובות מקורס והכסף שנחסוך ילך לדלק בשביל כל הנסיעות והמסלולים שהרי לא כלול בקורס ותיהיה איזו שהיא עלות כוללת שתכלול ציוד שצריך, ובשר לעל האש. איך נשמע? ובגלל שהעלתי כבר את הרעיון אני מבקש לפסול את יום שישי! גם קצר וגם אני לומד בו =] |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Super Moderator
מנהל
|
אפשרי בהחלט אך יש כמה הבדלים:
1. תלמיד שעבר קורס ויודע לנהוג לא תמיד יוכל להעביר את החומר לתלמיד אחר. 2. סביר להניח שבאופן כללי אדם שלא מדריך באופן קבוע "יפספס" נקודות מסויימות בהדרכה. כמובן, אינני פוסל את הרעיון וככה אני למדתי את הרוב אך לדעתי האישית בדרך הזו, מהר מאוד תמצה את מה שאתה יכול לדעת ותהיה צמא לעוד. זו דרך טובה להתחיל אך להמשך צריך יד מכוונת. ישנם אנשים במועדון שיכולים לבצע הדרכות ברמה גבוהה מאוד ואולי אף נעשה משהו בכיוון בעתיד.
|
|
|
#17 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: VW BORA V5, VW TRANSPORTER
|
רענן, תראה שמע - אתה לא יודע כלום.
בתור אחד שעבר קורס נהיגה מתקדמת - מלמדים אותך לשבת, מתי לסובב את ההגה, מתי לבלום, מתי ללחוץ ועוד... נראה לך שאתה יודע את הרוב - מצפה לך הפתעה נעימה ! נ.ב - אם נשאר מקום, אני בפנים. בברכה אסף. נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 04-03-09 ב 16:29. |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Super Moderator
מנהל
|
צטט:
ברור לי שאינני יודע הרבה. (נראה לי שהשיופים עלו לך לראש מתי אתה מסיים עם הג'אנטים?)הפתעה נעימה, זה אין ספק.
|
|
|
|
#19 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צטט:
טוב שלא מלמדים מתי צריך להפעיל מגבים ובאיזה מהירות כדאי להפעילם. למדת מאחיך? הביצועים של שניכם היו שונים לגמרי בטיול הראשון לרמת הגולן...
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Super Moderator
מנהל
|
גיא, קשה לך להבין שאני יודע גם לנהוג רגוע, אה?!
לפעמים זה ממש קשה לי לנהוג ככה אבל בימים אחרים זה כיף (ע"ע: טיול מועדון פיאט רמת הגולן). עריכה: אגב גיא, במקום לדבר על רחוק לי להגיע לת"א, מתי אתה מגיע ליום מסלול בערד?
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נהיגה במצב CITY | אורי כהן | פונטו - טכני | 29 | 28-05-10 11:07 |
| קורס נהיגה מתקדמת לחברי הפורום, מי מגיע? | raanan_t | פורום המועדון | 61 | 23-03-09 07:00 |
| עזרה - קורס נהיגה מתקדמת | xta11 | פיאט כללי | 1 | 16-09-08 18:02 |
| פיאט בראבו החדשה - רשמי נהיגה בחו"ל | רפי לין | פיאט כללי | 5 | 12-09-08 09:59 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד