![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
|
אני מקווה שאתה לאקח בחשבון עלות חלקים יקרה יותר ב 106 ורגישות גבוהה יותר להיתחממות בקיץ.
בקשר ל SXI היא נראית טוב השאלה היא מה קורה שם באמת וזה דבר שתמונה לא יכולה לומר השטיחים האלה ממש מיותרים והחוטים שבורחים שם למטה לא באים טוב בעין אבל זה שטויות בקשר לאובר אול כללי ב 2004 עדיף לדבר בקבלות חוץ מזה? נראה מישתלם ביותר SXI דיי נדירות יחסית לאונו וחמודות ביותר . אני אישית בתור בעלים של אונו כבר שנתיים מרוצה מאוד מהאוטו מטפל בו במסירות ובזמן למרות שאצלי זה לא מנוע כמו ב SXI או בשאר דגמי האונו אצלי של 1600 סמ"ק שעד היום עושה עבודה ניפלאה 217 קילומטר על ה מד אוץ ומיכלולי ה רכב פועלים מצויין למרות החלפה של משולשים ובולמי זעזועים. גיר החלפתי יחד עם המנוע וככה גם כמה שינויים בחשמל ובמערכת ההצתה . בכללי רכב נעים וחסכוני מצויין. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: קורקינט
|
משעשע. אני שומעת את הטענות הנ"ל על כל האירופאיות; מחסור באמינות, בעיות חשמל, "מעצבן לתקן", וכולמיני נושאי דיבה כאלו ואחרים.
"באופן כללי אני לא הייתי רוכש (בחיים!) רכב צרפתי". "זכיתי" לשמוע התבטאויות כאלו בעבר גם על הפיאט. בנוגע למראה זה לא כ"כ מטריד אותי, אני מאמין שג'אנטים בצבע הנכון יכולים לעשות את כל היופי. לא רוצה לפתוח תיבת פנדורה, אבל בנוגע לאמינות הפיאט לוקחת? כי אני זוכה לשמוע יותר "עזוב פיאט" בלי שום הסבר הגיוני או על בעיות "בעיתיות" רציניות כמו שאני שומע על הפג'ו. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
לכל ה"סוסים הזקנים" בעיות דומות בכל רכב נקודות תורפה כאלה ואחרות בקניה של רכב ישן יש המון קטע של מזל ויש לייחס לזה חשיבות מכרעת בקנית הרכב הזקן הבא שלך כי עם תקנה רכב זקן שהחלקים שלו יקרים אתה תימצא את עצמך מהר מאד משלם את מחיר הרכב בכדי לשקם אותו .
לדעתי עדיף רכב עם חלקים זולים כדי שתוכל "ליישר קו"לפני הנסיעות הגדולות במחירים זולים ושפויים. היו ברשותי כמה רכבים לפני הפיאט ובכללי לפני הפיאט רציתי לקנות 205 אבל ביום הקניה חבר שלח לי במייל פורום בחו"ל ששמו לפיאט שם גיר ומנוע אחרים מה שאפשרי גם ב 205 אבל באותו הרגע בלי לחשוב יותר מידי רצתי ובדקתי על המנוע והגיר המדוברים ובתמורה ל600 שקלים רכשתי את שניהם ומשם לא היה מנוס מלקנות אונו וככה מצאתי את האונו שלי והרכבתי הכל בה ומאז אני מרוצה ממנה מאוד למרות שהיא נהרסה מעט בשנתיים שלי איתה מכה קדימה מכה אלןרה ועדיין נוסעת כמו גדולה. מכונית חמודה מאוד שבטיפול מסור תדהים אפילו את הבעלים שלה שהיא נוסעת ונוסעת בלי שום בעיות מיוחדות גם עם זה ביום קיץ חם נסיעה של אשדוד תל אביב ומתל אביב לדימונה ומשם חזרה לאשדוד בלי לצייץ אפילו. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו פייר 1000
|
אם אונו אז רק דגם אחד!
כבעל אונו יד ראשונה מ 93, אני מחזק את כל אלה ששומרים על האונו.
אם לא התעללו בה, נוזל קרור היה רק פראפלו, היא אמינה . אבל רק בדגם אחד: מנוע פייר, עדיף 1100, עם גיר 5 הילוכים. היו דגמים כאלה 60S גימור SALSA , שהיו חלונות חשמל וריפוד טוב והיו גם עם מזגן מקורי (לי יש רסקור שעובד עד היום...) וכן..שנת 93 או 94. מנועי ה 1.4 מיושנים, והפייר עם הגיר 5 הילוכים הוכיח עצמו. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
מצטרף למגיבים
עליך לקחת בחשבון שרכב, כל רכב, הוא בדיוק כמו פסנתר, באותו טון שתדבר אליו, כך הוא גם יגיב.
נהג טוב, לא מתבטא רק באופן הנהיגה, אלא גם בכך שהוא ידע להקשיב לרכב. אם הוא ידע להקשיב לרכב, וודאי שהוא ידע גם לנהוג כמו שצריך. יש נהגים שהרכב שלהם יזייף מילימטר בטורים, והם לא ירדמו בלילה לפתור את התקלה. ויש נהגים שעד שלא יעלה עשן סמיך מהמכסה מנוע, הם לא יחליפו שום דבר. אל תלך בשיטת המשפט "אני לא משרת את הרכב, הרכב משרת אותי", כי אתה תשבר הרבה יותר מהר מהרכב. לך לפי המשפט "אני אדאג לרכב, ואז הרכב ידאג לי". בכל רכב יש תקלות מסויימות, לעניות דעתי ואני מדגיש לעניות דעתי האישית, הייתי בודק מי האדם שמוכר שאת הרכב ולאוו דווקא הרכב. ישנם המון סטיגמות שליליות על פיאט, ותראה איזה קהל נאמנים קיים פה, ועוד איך שהם שוברים את כל הסטיגמות, הבעיה היא אחת, עליך להבין שרכב דורש יותר מדלק וסע! שתבין זאת, תיהיה על דרך המלך, ככלל אני נגד שיפורים ושיבצורים, הייתה לי אונו פייר, שאין לי מילה אחת רעה לומר עליה, אם היו בעיות הן סודרו מיד מהשורש (כי כשלפיאט כאב, גם לי כאב). כיום יש לי פונטו קבריולט 1600 מודל 95, וגם אצלה הייתי צריך לישר קו כי כזה אני. אך העצה הטובה ביותר היא, הקשב לרכב, ותצליח! |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מישהו מעוניין בספר רכב של אונו 94'? | danceoflife | אונו - טכני | 4 | 23-04-08 01:40 |
| בספר הרכב כתוב להוסיף מים מזוקקים לפראפלו | פיני | פונטו - טכני | 8 | 23-03-08 05:53 |
| פונטו ספייס 2001 8 שסטומים האם יש דרך להוסיף פנסי ארפל ? | 11efraim | פונטו - טכני | 14 | 03-01-08 18:30 |
| לא ניתן להוסיף סמלונים | gsk | אתר המועדון | 2 | 13-12-07 12:28 |
| מעוניין לקנות אונו אך מתלבט | פורום הגראז' | 2 | 18-02-07 20:30 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד