![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
לכל הבכיינים מהצפון!
תפסיקו לבכות ש"אין לכם שמשון". יש לו לקוח ממצפה נטופה. אם הוא יכול לבוא, גם אתם יכולים לבוא. מה שמענין יותר זה שאפללו גר במצפה רמון. גם הוא מגיע לשמשון. תפסיקו לייבב, הדלק ירד. אין לכם תירוץ.
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
קודם כל אני כבר מסודר, חבל לא ראיתם את המוסך הצפוני של סקודה!
אגב אני מתצפת על המוסך שלהם מהטכניון, מלא עבודה יש להם... טוב בכל מקרה, סימון, נראה לך שהצפוניים ייסעו 100 ק"מ לכל כיוון וישרפו יום שלם על לעשות טיפול לרכב? מה עם הפסד יום עבודה, הוצאות דלק, זמן וכ'? למה סמל"ת לא יכולה פשוט להכשיר מכונאים נורמליים שיודעים למען השם להחליף טיימינג? ראית מה עשיתי לפני כמה חודשים עם האונו, פשוט "ברחתי" לטיפול למוסך לא מורשה וזהו. דרך אגב הנציג הנחמד בחברת סקודה שמסר לי את הרכב לפני למעלה מחודשיים, עבד פעם ב"טכנו רכב". אתם שואלים מה זה? המוסך של פיאט הגדול ביותר שהיה ממוקם ליד משרד הרישוי במפרץ חיפה. אמי מדווחת שמשנת 84' היא היתה מכניסה את הפיאט באופן קבוע לטיפולים והשירות היה מצויין, גם בספר הטיפולים של האונו היו חותמות של המוסך הזה מפעם. ואני שואל למה כל העובדים המקצועיים והנחמדים נוטשים למוסכים מתחרים, לאן נעלם המוסך המצויין הזה והעובדים שלו? חבל. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
היום שאלתי מנהל מוסך של פיז'ו שבא להפקיד אצלי בבנק כסף.
אני: " אהלן, תגיד יש בסוכנות טרייד אין שלכם 206 GTI?" מנהל המוסך: " מה זה 206GTI, אין דבר כזה" אני: ????.. !!!??? ![]() מה אין? בטח יש"מנהל מוסך: "האא 206 קופה" אני: כן קופה לך תסביר למנהל מוסך מורשה הכי גדול בדרום של פיזו מה ההבדל בין קופה לבין 3 דלתות שלא יודע את הדגמים של הרכבים שלו בכלל. לא פעם חשבו במוסך פיאט בב"ש שהפונטו שלי דיזל בגלל הווריאטור ![]() שחר מוכר, בן מוכר, אני מוכר.
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד