![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
צטט:
1. קבל, ברוב המערכות הוא די מיותר. אם אתה רוצה להמנע מאורות מהבהבים, שים אלטרנטור חזק יותר, שפר את מערכת החשמל (חיווט כללי ברכב, מצבר איכותי יותר), קבל בחלק גדול מהמקרים (לא בכולם) יהווה נטל על מערכת החשמל ברכב. 2. כל סאב אפשר לשים הפוך, רק צריך לקחת בחשבון שלושה דברים: א. שימוש בתיבה קטנה יותר, שכן כעת הנפח שהאלמנט תפס התפנה והסאב "רואה" תיבה גדולה יותר מה שיפגע בדיוק שלו. ב. צריך להפוך לסאב פאזה. (אבל זה בכל מקרה נעשה במקרה הצורך ע"פ הכיוונים ברכבך) ג. חלקי הסאב יהיו פגיעים יותר (נקודות חיבור וכדומה)
|
|
|
|
#12 | |
|
Senior Member
|
צטט:
|
|
|
|
#13 |
|
Member
הגלגלים שלי: תאורה חכמה לרכב
|
תגובות על המערכת
1.תגובות על המערכת שלי<????
2.לכבוד המנהל שכתב בקשר לקבלים נשמה אני מתעסק במערכות מגיל 15 היום אני בן 21 ואני מתקין המון מערכות ועושה המון בניות יש קבלים נכון שמזיקים לאוטו ולמצבר כי זה סתם לפוזה של המערכת, וזה תלוי גם בפארד של הקבל דבר חשוב מאוד. אצלי באוטו זה מאוד שימושי יש לי סאב 550 rms שתי מגברים שתיהם ביחד כמעט 500 rms +רמקולים 100rms +קומפוננט 150rms תעשה את החישוב שלך לבד ותבין?.... דבר שני אמרת שאין לי חיווט באוטו אז אתה טועה יש לי חוטים של 4 גייג' מהמצבר ועוד חוט שעשיתי למונו בלוק של 2גייג' של אודיוסון שמטר כזה עולה 120 שקל עם אתה מכיר את החברה. 3.יש לי חבר עם מערכת שיש לו קבל של 12 פארד של אודיו באן על פונטו ומערכת יוקרתית זה לא קשור למה שאמרת
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: בראבו דובלו סורנטו אסטרה
|
נו מה אתה ילד יש כאן אנשים עם מערכות באיכות גבוה בהרבה משלך ועם נסיון של 20 שנה בתחום מה הויכוח על קבל מזורגג ועוד של פאוור אקוסטיק ושל אלמני ועל חוטים ששוים 100 שקל שתעשה סיבים אופטים או איזה משהו מיחוד אז תתוכח
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Member
|
כ
טוב תראה לי את המערכת שלך ותפרט מה יש לך באוטו ואז נדבר אני בטוח במאה אחוז שאין לי משהו רציני זה אחד ושתים עם יש לך אני ישמח לראות תעלה תמות כי אני אוהב אנשים שמדברים באוויר
|
|
|
#16 | |
|
Senior Member
|
צטט:
קומפוננטו6.5ואינטשוPhoenix GoldוV65C VIBE SLICK 69.3 475W 6x9 שתי זוגות דהינו 4 5ו3.Audio וM2-P322 סאב וופר 12ואינטש Pioneer TS W307R כפול Crunch Power Zone P10001 1-Channel ZL4242ו B52 רדיו דיסק KDAVX 33 JVC קבל מתח פאוור אקוסטיק 2 מיליון פראד ואם אתה מדבר על בנייה אז זה בנייה שחבר שלי בונה וזה בתחילת העבודה אני יבקש תמונות של דברים שהוא בנה בזמן האחרון ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Member
|
יש לך חלק מהציוד טוב כמו הפניקס גולד
אבל מה זה סאב של פיוניר מה אתה בן 16 שתים הבניה חמודה דורשת שיפור הרבה שיפור.
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
פיוניר זול אמין דופק מעולה ונותן תמורה רבה בעבור המחיר שלו וני מבטיח לך שהכול תלוי בתיבה יש לי תיבה שנבנתה עם איזה תוכנה מיוחדת והקיקר סולבריק 750 נשמע פרייאיר לעומת הפיוניר שלי
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
השרשור הופך להיות שרשור של "למי יש יותר גדול".
חברים, אנחנו כאן בכדי לשתף מידע, לקבל תגובות והערות לגבי מה שאנחנו עושים בכדי שנוכל להשתפר. מי שלא יודע לקבל ביקורת מקומו כנראה לא כאן. דבר שני, ידע לא נקבע ע"פ מה שמותקן לכל אחד ברכב. גם אם יש למישהו טרנזיסטור מודל 72, מחובר לדשבורד עם איזולירבאנד ומנגן במונו עם רמקול חלוד, אין זה אומר שהוא "מדבר באוויר" או לא מבין. בבקשה המשיכו את הדיון בצורה בונה.
|
|
|
#20 | |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
צטט:
לפחות אצלי שומעים את זה:
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד